Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-03-22 VELIKI PROTEST SINOĆ ISPRED SKUPŠTINE
Mladi SNP-a podržali protest majki Majke pokrenule ženski ustanak Mafijo, vrati pare! Sve ćete vratiti, kunemo vam se, poručila je Draginja Vuksanović iz SDP-a Majke su primjer kako se brane stečena prava, ljudsko dostojanstvo i sloboda, istakla je poslanik Demokrata Valentina Minić
Dan - novi portal
Ko­ri­sni­ce na­dok­na­da po osno­vu ro­đe­nja tro­je i vi­še dje­ce, ko­je već 22 da­na pro­te­stu­ju, a de­vet štraj­ku­ju gla­đu, po­kre­nu­le su pr­vi žen­ski usta­nak u Cr­noj Go­ri, ka­ko bi bra­ne­ći svo­ja, za­šti­ti­le pra­va svih gra­đa­na. To je po­ru­če­no si­noć sa pro­te­sta is­pred Skup­šti­ne u Pod­go­ri­ci ko­ji je oku­pio ve­li­ki broj gra­đa­na. Po­dr­šku u bor­bi za svo­ja pra­va maj­ka­ma su pru­ži­li opo­zi­ci­o­ni po­li­ti­ča­ri.
Po­sla­nik De­mo­kra­ta Va­len­ti­na Mi­nić, kao ćer­ka i dok­tor ko­ji se bo­ri za ži­vot, po­zva­la je mi­ni­stra zdra­vlja Ke­na­na Hra­po­vi­ća da se obra­ti or­ga­ni­zo­va­noj kri­mi­nal­noj gru­pi i ob­ja­sni im šta zna­či kad maj­ke štraj­ku­ju gla­đu osam da­na.
– Maj­ke su pri­mjer ka­ko se bra­ne ste­če­na pra­va, ljud­sko do­sto­jan­stvo i slo­bo­da. Za­to svi gra­đa­ni tre­ba da po­dr­že maj­ke – is­ta­kla je Mi­ni­će­va.
Po­sla­nik SDP-a Dra­gi­nja Vuk­sa­no­vić iz­ja­vi­la je da su maj­ke kroz ži­vot bra­ni­le oče­ve, bra­ću, mu­že­ve i dje­cu, a da­nas pra­va svih gra­đa­na. Ona je po­ru­či­la da će pa­ra za sve bi­ti ka­da dr­ža­va na­pla­ti 850 mi­li­o­na po­re­za.
– Ta­da će bi­ti za sve že­ne, zdrav­stve­ne rad­ni­ke, pro­svje­tu, kul­tu­ru i sport. Ma­fi­jo, vra­ti pa­re! Sve će­te vra­ti­ti, ku­ne­mo vam se – po­ru­či­la je Vuk­sa­no­vi­će­va.
Pre­ma ri­je­či­ma Rad­mi­le Ča­go­ro­vić iz SNP-a, po­ro­di­ca je te­melj dru­štva i de­mo­kra­ti­je. Ona je upi­ta­la da li je na­ša dr­ža­va de­mo­krat­ska ka­da se uda­ra na maj­ku ko­ja je stub po­ro­di­ce. Po­ru­či­la je maj­ka­ma da iz­dr­že, da bu­du ju­na­ci i po­ka­žu pri­mje­rom ka­ko se bra­ni slo­bo­da i po­ro­di­ca.
Po­sla­nik De­mo­krat­skog fron­ta Bran­ka Bo­šnjak na­zva­la je maj­ke ko­je pro­te­stu­ju he­ro­i­na­ma, ko­je ne­će da kon­zer­vi­ra­ju tru­lo i ne­zdra­vo sta­nje do ko­jeg je vlast do­ve­la dr­ža­vu.
Pred­stav­ni­ca po­kre­ta URA Su­a­da Zo­ra­nić is­ta­kla je da kr­nja vlast ne smi­je da sta­vlja ru­ku na stub po­ro­di­ce, a An­ka Vu­ki­će­vić iz De­mo­sa ka­za­la je da gra­đa­ni i ne tre­ba da bu­du po­slu­šni ka­da ih je vlast do­ve­la na rub eg­zi­sten­ci­je.
Pred­stav­ni­ca Uni­je slo­bod­nih sid­ni­ka­ta Li­di­ja Pe­jo­vić na­ve­la je da pro­test tre­ba po­dr­ža­ti jer se bra­ni 21.600 po­ro­di­ca ko­ji­ma je na­dok­na­da jed­no od sred­sta­va za pre­ži­vlja­va­nje, što je oko 100.000 gra­đa­na.
Jed­na od maj­ki ko­ja štraj­ku­je gla­đu Raj­ka Ve­mić Po­po­vić ka­za­la je da po­red maj­ki ko­je gla­du­ju slu­žbe­ni­ci in­sti­tu­ci­ja pro­la­ze kao po­red gro­blja.
– Bez do­bro ju­tro, ne­ma­ju obra­za da nas po­gle­da­ju u oči – sma­tra ona.M.S.


Blo­ki­ra­li sa­o­bra­ćaj

Oko sto­ti­nak gra­đa­na i maj­ki ju­če su na 20 mi­nu­ta blo­ki­ra­li ras­kr­sni­cu ce­tinnjskog i nik­šić­kog pu­ta u Pod­go­ri­ci u znak po­dr­ške ko­ri­sni­ca­ma na­kna­da ko­je pro­te­stu­ju is­pred Skup­štine. Od­re­đe­ni broj maj­ki ko­je pro­te­stu­ju zbog uma­nje­nja na­dok­na­da i ju­če su na po­la sa­ta blo­ki­ra­le glav­nu grad­sku ras­kr­sni­cu u Bi­je­lom Po­lju.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"