Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Trampov savjetnik radio i za Mila i za Deripasku * Na infuziji osam majki * Iz Brazila uvezeno 100 tona mesa * Srpski pasoš zatražio i vođa „škaljaraca” * Identitet naroda * Mali Alek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragan Koprivica, direktor Centra za demokratsku tran.:
– Agencija za sprečavanje korupcije do sada nije kao problem prepoznala pojavu da ministri zloupotrebljavaju javnu funkciju u toku predizborne kampanje.

Vic Dana :)

Uče mama i tata dijete da priča:
- Kako se čuje mačka?
- Mjau, mjau...
- Bravo! A kako se čuje pas?
- Vau, vau...
- Super! A kako se čuje miš?
- Klik, klik..


Mujo napravio neki belaj i doveli ga kod sudije.
- Pa šta vas je dovelo ovdJe? - upita sudija
- Velika marica i četiri policajca - kaže Mujo.


Igraju dvije plavuše fudbala i jedna kaže: -Too dala sam koš! A druga odgovara na to: -Glupačo nije ti ovo odbojka.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Pred­sta­vi­li pro­je­kat
Di­rek­to­rat za van­red­ne si­tu­a­ci­je Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va (MUP) pred­sta­vio je ju­če pro­je­kat „DI­RECT – Bu­di­mo ot­por­ni na ne­po­go­de“, či­ja je vri­jed­nost 736.257 eura. Ka­ko su po­ja­sni­li iz MUP-a, naj­va­žni­je pro­jekt­ne ak­tiv­no­sti uklju­ču­ju tre­nin­ge za spa­si­o­ce na te­me u ve­zi sa za­šti­tom i spa­sa­va­njem u slu­ča­je­vi­ma po­ža­ra, po­pla­va, ze­mljo­tre­sa i dru­gih ne­po­go­da, te­ren­ske vje­žbe spa­sa­va­nja, tre­nin­ge na te­mu sma­nje­nja ri­zi­ka od ka­ta­stro­fa, iz­ra­du eva­ku­a­ci­o­nih pla­no­va za ško­le i lo­kal­ne za­jed­ni­ce, vje­žbe eva­ku­a­ci­je, kam­pa­nju in­for­mi­sa­nja sta­nov­ni­štva o ri­zi­ci­ma od ka­ta­stro­fa, stu­dij­sku po­sje­tu EU, kao i me­đu­na­rod­ne kon­fe­ren­ci­je na te­mu sma­nje­nja ri­zi­ka od ka­ta­stro­fa.
– Ukup­na vri­jed­nost pro­jek­ta iz­no­si 736.257 eura, od če­ga je do­pri­nos Evrop­ske uni­je 552.131 euro, ili 75 od­sto ukup­nih pro­jekt­nih tro­ško­va. Za Cr­nu Go­ru je opre­di­je­lje­no 288.795 eura, od če­ga EU fi­nan­si­ra 218.582 eura. Re­a­li­za­ci­ja pro­jek­ta će tra­ja­ti 24 mje­se­ca – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.A.O.

Uve­sti elek­trič­ne auto­mo­bi­le
Po­sto­ji ve­li­ki broj obla­sti u ko­ji­ma bi Cr­na Go­ra i Fran­cu­ska mo­gle ostva­ri­ti sa­rad­nju kao što su odr­ži­vi tu­ri­zam, odr­ži­va mo­bil­nost i ener­get­ska efi­ka­snost, za­šti­ta ži­vot­ne sre­di­ne i ko­mu­nal­na in­fra­struk­tu­ra, oci­je­nje­no je na sa­stan­ku mi­ni­stra odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma Pa­vla Ra­du­lo­vi­ća sa fran­cu­skom am­ba­sa­dor­kom Kri­stin Tu­dik Ga­bo­ri. Iz Mi­ni­star­stva odr­ži­vog raz­vo­ja je sa­op­šte­no da je Ra­du­lo­vić in­for­mi­sao am­ba­sa­dor­ku o ak­tiv­no­sti­ma ko­je se spro­vo­de u okvi­ru Po­gla­vlja 27 – Ži­vot­na sre­di­na i kli­mat­ske pro­mje­ne, is­ti­ču­ći ne­a­de­kvat­nost teh­nič­kih i teh­no­lo­ških rje­še­nja, te u tom di­je­lu za­tra­žio po­dr­šku Fran­cu­ske, kao i teh­nič­ku i eks­pert­sku po­dr­šku re­no­mi­ra­nih fran­cu­skih kom­pa­ni­ja.
– On je na­ro­či­to is­ta­kao va­žnost uvo­đe­nja elek­trič­nih auto­mo­bi­la, če­mu bi pret­ho­di­la kam­pa­nja edu­ka­ci­je i po­di­za­nja svi­je­sti gra­đa­na, a što bi uz ade­kvat­ne bi­ci­kli­stič­ke i sta­ze za pje­ša­ke, i na osno­vu po­sto­je­ćih pro­je­ka­ta, znat­no una­pri­je­di­lo sa­o­bra­ćaj u cr­no­gor­skim op­šti­na­ma a po­seb­no u Pod­go­ri­ci – na­vo­di se u sa­op­šte­nju. A.O.

Po­sve­će­ni sa­rad­nji
Dr­žav­ni se­kre­tar u Mi­ni­star­stvu od­bra­ne Slo­bo­dan Fi­li­po­vić sa­stao se ju­če sa am­ba­sa­do­rom Ve­li­ke Bri­ta­ni­je Ianom Vi­tin­gom, is­ti­ču­ći sprem­nost tog re­so­ra da na­sta­vi uspje­šnu sa­rad­nju sa bri­tan­skim Mi­ni­star­stvom od­bra­ne. Ka­ko je sa­op­šte­no iz mi­ni­star­stva, Vi­ting je is­ta­kao da Ve­li­ka Bri­ta­ni­je osta­je po­sve­će­na po­dr­šci cr­no­gor­skom pu­tu u NA­TO, na­gla­ša­va­ju­ći da je od su­štin­ske va­žno­sti za mo­der­nu de­mo­krat­sku ze­mlju da pru­ži jav­no­sti pra­vo­vre­me­nu i tač­nu po­ru­ku, po­seb­no u kri­znoj si­tu­a­ci­ji.A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"