Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vradžbine su kad Brnabićku postaviš za premijera * Promjene počinju smjenama direktora * EU da se izjasni o regularnosti izbora * Kalić oslobođen zbog grešaka tužilaštva * Makron preuzima tron od Merkel * EU ostaje kratkih rukava * Ako zovu iz banke, umro sam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILOŠ KONATAR, FUNKCIONER POKRETA URA :
Mora se otkloniti svaka sumnja u umiješanost IRF-a u izborne zloupotrebe DPS-a i njegovih političkih satelita.

Vic Dana :)

Dva grobara, posle napornog dana, sjede uz pivo. Kaže jedan drugom:
– Uf, danas smo sahranjivali jednog od 150 kila, izmori nas...
Drugi odgovara:
– Ma nije to ništa, mi danas sahranjivali nečiju taštu, narod je toliko aplaudirao da smo je tri puta vadili na bis!

Juče mi bila familija iz Beča, donijeli neki keks od euro i po, dvije čokolade i 200 grama kafe a pojeli i popili moju penziju i pola ženine plate!

Dolazi Perica iz škole i pita ga otac:
-Sine, kako si prošao u školi?
-Tata ti si fudbaler, pa ćeš me razumjeti. Produžio sam ugovor sa prvim razredom na godinu dana.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-01-08 ODLUKA DEMOKRATA ZA PREDSTOJEĆE IZBORE U BERANAMA
Folić Folić nosilac liste
Dan - novi portal
Iz De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re su sa­op­šti­li da je za no­si­o­ca li­ste De­mo­kra­ta na pred­sto­je­ćim lo­kal­nim iz­bo­ri­ma u Be­ra­na­ma iza­bran pro­fe­sor Go­ran Fo­lić, pot­pred­sjed­nik be­ran­skog od­bo­ra i član Glav­nog od­bo­ra stran­ke. On je re­kao da će po­bje­da i od­bra­na Be­ra­na bi­ti uvod u raz­vla­šći­va­nje De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta na svim ni­vo­i­ma.
– Za pred­stav­ni­ka naj­per­spek­tiv­ni­jeg po­li­tič­kog su­bjek­ta u gra­du na Li­mu pre­po­ru­či­la ga je, na pr­vom mje­stu, ne­iz­mjer­na lju­bav pre­ma Be­ra­na­ma, u ko­ji­ma vi­di svoj i ži­vot svo­je dje­ce, ali i nje­gov do­sa­da­šnji ži­vot i rad u ovoj li­je­poj sje­ver­noj op­šti­ni, pri če­mu je ci­je­lu ka­ri­je­ru pro­veo u ra­du sa naj­mla­đi­ma. Zbog ovo­ga, Fo­lić je omi­ljen u ne­ka­da­šnjem Ivan­gra­du – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju.
Na­vo­di se i da je Fo­lić ro­đen 1975. go­di­ne u Be­ra­na­ma, za­vr­šio je Fa­kul­tet za fi­zič­ku kul­tu­ru, za­po­slen je u be­ran­skoj SSŠ „Vu­ka­din Vu­ka­di­no­vić“ i već 20 go­di­na ra­di kao pro­fe­sor fi­zič­kog vas­pi­ta­nja. Pre­ko de­set go­di­na je, ka­ko se uka­zu­je, ra­dio kao fud­bal­ski tre­ner sa mla­đim ka­te­go­ri­ja­ma, ože­njen je i ima dvo­je dje­ce, i go­vo­ri en­gle­ski je­zik.
Fo­lić je is­ta­kao da ima čast i pri­vi­le­gi­ju da pred­vo­di pro­no­še­nje i usto­li­če­nje ide­je „Po­bje­da, a ne po­dje­la” u svom gra­du, kao i da je do­šlo vri­je­me da Be­ra­ne, ko­nač­no, poč­ne da ži­vi ona­ko ka­ko je ne­kad i ži­vje­lo – pu­nim plu­ći­ma, a ne da stal­no bu­de na apa­ra­ti­ma.
– De­mo­kra­te će bi­ti oko­sni­ca vla­sti ko­ja će, na­po­kon, ras­ki­nu­ti sa do­sa­da­šnjom prak­som fa­vo­ri­za­ci­je svo­jih, a dis­kri­mi­na­ci­je svih osta­lih, ko­joj će rad u naj­bo­ljem in­te­re­su sva­kog gra­đa­ni­na bi­ti du­žnost i pri­o­ri­tet. A ka­ko bi se to do­go­di­lo, ne smi­je nam se opet do­go­di­ti DPS, jer se oni već 28 go­di­na u kon­ti­nu­i­te­tu do­ga­đa­ju Cr­noj Go­ri, a ne­ga­tiv­nih po­sle­di­ca smo svi svje­sni. Ka­ko da ne bu­de­mo kad su nam i ovu no­vu če­sti­ta­li po­ve­ća­njem sto­pe PDV-a, ak­ci­za, ci­je­ne stru­je i go­ri­va. Po­bje­da i od­bra­na Be­ra­na bi­će uvod u raz­vla­šći­va­nje De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta na svim ni­vo­i­ma, a De­mo­kra­te će, bez ika­kve sum­nje, kao što su to uči­ni­le u Bu­dvi, Ko­to­ru i Her­ceg No­vom, da­ti naj­ve­ći do­pri­nos to­me – sa­op­štio je Fo­lić.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"