Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vradžbine su kad Brnabićku postaviš za premijera * Promjene počinju smjenama direktora * EU da se izjasni o regularnosti izbora * Kalić oslobođen zbog grešaka tužilaštva * Makron preuzima tron od Merkel * EU ostaje kratkih rukava * Ako zovu iz banke, umro sam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILOŠ KONATAR, FUNKCIONER POKRETA URA :
Mora se otkloniti svaka sumnja u umiješanost IRF-a u izborne zloupotrebe DPS-a i njegovih političkih satelita.

Vic Dana :)

Dva grobara, posle napornog dana, sjede uz pivo. Kaže jedan drugom:
– Uf, danas smo sahranjivali jednog od 150 kila, izmori nas...
Drugi odgovara:
– Ma nije to ništa, mi danas sahranjivali nečiju taštu, narod je toliko aplaudirao da smo je tri puta vadili na bis!

Juče mi bila familija iz Beča, donijeli neki keks od euro i po, dvije čokolade i 200 grama kafe a pojeli i popili moju penziju i pola ženine plate!

Dolazi Perica iz škole i pita ga otac:
-Sine, kako si prošao u školi?
-Tata ti si fudbaler, pa ćeš me razumjeti. Produžio sam ugovor sa prvim razredom na godinu dana.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-01-08 fleš
Dan - novi portal
Ras­pra­va o pro­gra­mu

Mi­ni­star­stvo evrop­skih po­slo­va je upu­ti­lo jav­ni po­ziv za uče­šće u jav­noj ras­pra­vi po­vo­dom iz­ra­de Pro­gra­ma pri­stu­pa­nja Cr­ne Go­re Evrop­skoj uni­ji 2018. do 2020. go­di­ne. Mi­ni­star­stvo je, ka­ko su sa­op­šti­li, sprem­no za su­ge­sti­je i ocje­ne.
– Mi­ni­star­stvo evrop­skih po­slo­va, kao ko­or­di­na­tor pro­ce­sa pri­stu­pa­nja Cr­ne Go­re Evrop­skoj uni­ji, po­zi­va za­in­te­re­so­va­nu jav­nost da se uklju­či u jav­nu ras­pra­vu po­vo­dom iz­ra­de Pro­gra­ma pri­stu­pa­nja Cr­ne Go­re Evrop­skoj uni­ji 2018. do 2020. go­di­ne – pi­še u sa­op­šte­nju. M.V.


Re­žim kriv za te­žak po­lo­žaj

Pred­sjed­nik Omla­din­ske or­ga­ni­za­ci­je De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re u Be­ra­na­ma Mar­tin Klja­jić je ka­zao da je po­lo­žaj mla­dih u toj op­šti­ni vi­še ne­go tu­žan. U sa­op­šte­nju do­sta­vlje­nom „Da­nu” na­veo je da sport­ska ha­la ne po­sto­ji, sta­ra je odav­no oro­nu­la i uru­ši­la se, a na otva­ra­nje no­ve se če­ka sko­ro de­ce­ni­ju.
– Kao i mno­ga obe­ća­nja i za­po­če­ti pro­jek­ti, i ona je osta­la ne­do­vr­še­no zda­nje. Ni­šta bo­lja si­tu­a­ci­ja ni­je ni sa bi­o­sko­pom, ko­ji je po­sled­nji put, iako je­dan od pr­vih u Cr­noj Go­ri, i po­slu­žio sa­mo da DPS iz­lo­ži pro­gram o otva­ra­nju aero­dro­ma. Jer ne­ka­ko je i lo­gič­no pred­sta­vi­ti baj­ku zva­nu „Be­ran­ski aero­drom“ u bi­o­sko­pu. Ako se osvr­ne­mo na do sa­da ulo­žen no­vac u pred­iz­bor­ne kam­pa­nje DPS-a, vje­ru­jem da bi se nji­me iz­gra­di­la bar tri bi­o­sko­pa i dvi­je sport­ske dvo­ra­ne – re­kao je Klja­jić.M.V.


Po­dr­ška gra­đa­na

Pot­pred­sjed­nik od­bo­ra Gra­đan­skog po­kre­ta URA Ul­cinj Ne­vryz Šap­ta­fi, no­si­lac so­ci­jal­ne po­li­ti­ke ko­ju ovaj po­kret pro­mo­vi­še u tom gra­du u su­sret lo­kal­nim iz­bo­ri­ma, sa­op­štio je da je ja­ko za­do­vo­ljan ka­ko gra­đa­ni pri­hva­ta­ju ide­je iz pro­gra­ma Uje­di­nje­ne re­form­ske ak­ci­je. On je ka­zao da su se lju­di br­zo uklju­či­li u re­a­li­za­ci­ju ide­je po­kre­ta URA.
– Do­sad su se za ak­ci­ju pru­ža­nja bes­plat­nih uslu­ga dje­ci i mla­di­ma bez ro­di­te­lja, či­je uslu­ge ne po­kri­va Fond zdrav­stva, pri­ja­vi­la če­ti­ri sto­ma­to­lo­ga, a ne­ko­li­ko njih je ta­ko­đe po­nu­di­lo lo­gi­sti­ku i bes­plat­ne uslu­ge osta­lim ugro­že­nim slo­je­vi­ma sta­nov­ni­štva. To go­vo­ri da u na­šem Ul­ci­nju i da­lje ži­vi hu­ma­nost i da gra­đa­ni, če­sto raz­li­či­tih po­li­tič­kih ili dru­štve­nih ubje­đe­nja, po­dr­ža­va­ju hu­ma­ne ak­ci­je sa jed­na­kim ža­rom – na­vo­di Šap­ta­fi. M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"