Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * DPS popisuje birače u javnoj upravi * Policajcu ništa nije bilo sumnjivo * Zbog duga blokiran 51 advokat * Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * Brisel zgazio pravila da bi ucijenio Srbiju * Pjeva da bi bio drugačiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slobodan Slovinić, slikar:
– Umjetnost je danas zapostavljena, i to mi je žao.

Vic Dana :)


Upecao student zlatnu ribicu. Ribica mu kaže:
–Pusti me, ispuniću ti jednu želju.
Student začuđeno pita:
– Kako jednu, zar ne treba tri?
Na to će ribica:
– Eeee, sad je po Bolonji.

Pita otac sina, studenta:
– Jesi li znao sva pitanja na ispitu?
– Jesam.
– Pa, kako onda nisi položio?
– Nisam znao odgovore!

Koja je razlika između političara i lopova?
- Nikakva, samo što smo političare sami birali, a lopovi biraju nas!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2018-02-08 IZ SLUŽBE ZA POLJOPRIVREDU ODBACILI NAVODE ODBORNIKA SNP-A Ulaganja najbolje demantuju Radonjića
Dan - novi portal
DANILOVGRAD- Iz Službe za poljoprivredu saopštili su da je odbornik SNP-a Marko Radonjić iznio netačne, neistinite i proizvoljne tvrdnje o ulaganjima u poljoprivredu od strane Opštine Danilovgrad. Oni su odgovorili na reagovanje Radonjića objavljeno u našem listu pod naslovom „Ulaganje od 110.000 eura malo i za hobi”.
-Sve što je na­ve­de­no u tek­stu pod na­slo­vom „Ra­do­njić dez­in­for­mi­še jav­nost“, ob­ja­vlje­nom 20. ja­nu­a­ra 2018. go­di­ne od stra­ne Se­kre­ta­ri­ja­ta za fi­nan­si­je i eko­nom­ski raz­voj, od­no­sno Slu­žbe za po­ljo­pri­vre­du, od­go­va­ra či­nje­nič­nom sta­nju, ka­ko je u tek­stu i na­ve­de­no- tvr­di ru­ko­vo­di­lac Slu­žbe za po­ljo­pri­vre­du Bi­lja­na Ras­po­po­vić.
Pre­ma nje­nim ri­je­či­ma, mak­si­mal­na pa­žnja po­sve­ću­je se raz­vo­ju po­ljo­pri­vre­de kroz po­dr­šku i po­moć ka­ko od Op­šti­ne Da­ni­lov­grad, ta­ko i od re­sor­nog mi­ni­star­stva.
-Kon­ti­nu­i­ra­nim ula­ga­njem u put­nu, elek­tro i vo­do­vod­nu in­fra­struk­tu­ru, stva­ra­ju se bo­lji uslo­vi za odr­ži­vo ba­vlje­nje po­ljo­pri­vre­dom na ru­ral­nom pod­ruč­ju, a ne „da na­pu­ne mo­bil­ne te­le­fo­ne“ kao što autor tvr­di. Na­rav­no da do­bra in­fra­struk­tu­ra do­pri­no­si kva­li­tet­ni­jem ži­vo­tu svih gra­đa­na, ali je i je­dan od uslo­va za raz­voj sa­vre­me­ne i kon­ku­rent­ne po­ljo­pri­vred­ne pro­iz­vod­nje. Ula­ga­nje od 110.000 eura se od­no­si na di­rekt­nu po­dr­šku po­ljo­pri­vred­noj pro­iz­vod­nji, a zna­čaj­na sred­stva se ula­žu i u iz­grad­nju, re­kon­struk­ci­ju i odr­ža­va­nje in­fra­struk­tu­re (put­ne, elek­tro­snab­di­je­va­nje, vo­do­vo­di, vo­do­i­zvo­ri­šta, vo­do­po­ji­la, bi­sti­jer­ne), što sve do­pri­no­si odr­ži­voj po­ljo­pri­vred­noj pro­iz­vod­nji i ni­je za pot­cje­nji­va­nje, tvr­di Ras­po­po­vi­će­va.
Ona is­ti­če da su ula­ga­nja u odr­ži­vost i raz­voj po­ljo­pri­vre­de mno­go ve­ća od na­ve­de­nih 110.000 eura, a ne sa­mo „po­ljo­pri­vred­na pro­iz­vod­nja iz ho­bi­ja“ kao što tvr­di od­bor­nik Ra­do­njić.
-Ovim se isto­vre­me­no de­man­tu­ju tvrd­nje od­bor­ni­ka da je „naj­ve­ći pro­blem pri­kri­va­nje isti­ne u ka­kvom je za­pra­vo sta­nju ova gra­na pri­vre­de“. Sva­ko ve­zi­va­nje ak­tiv­no­sti ko­je se in­ten­ziv­no vo­de u ovoj obla­sti sa DPS-om i po­slu­šnim gla­sa­čem je obič­na be­smi­sli­ca, po­seb­no ako se zna da sam rad­no an­ga­žo­va­na u ovoj obla­sti i da is­klju­či­vo pro­fe­si­o­nal­no oba­vljam po­sao sa aspek­ta stru­ke, is­ta­kla je Ras­po­po­vi­će­va.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"