Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * DPS popisuje birače u javnoj upravi * Policajcu ništa nije bilo sumnjivo * Zbog duga blokiran 51 advokat * Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * Brisel zgazio pravila da bi ucijenio Srbiju * Pjeva da bi bio drugačiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slobodan Slovinić, slikar:
– Umjetnost je danas zapostavljena, i to mi je žao.

Vic Dana :)


Upecao student zlatnu ribicu. Ribica mu kaže:
–Pusti me, ispuniću ti jednu želju.
Student začuđeno pita:
– Kako jednu, zar ne treba tri?
Na to će ribica:
– Eeee, sad je po Bolonji.

Pita otac sina, studenta:
– Jesi li znao sva pitanja na ispitu?
– Jesam.
– Pa, kako onda nisi položio?
– Nisam znao odgovore!

Koja je razlika između političara i lopova?
- Nikakva, samo što smo političare sami birali, a lopovi biraju nas!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija NOVI UDARI NA MOSKVU PREKO BEOGRADA
Brisel Brisel zgazio pravila da bi ucijenio Srbiju Evropska komisija je u Strategiji, koja je politički akt, u suštini ponovila zahtjev da Beograd uvede sankcije Rusiji, a istovremeno ta „obaveza” uopšte nije na dnevnom redu pristupnih pregovora koje Srbija vodi sa Briselom. Da li je i sama EU prekršila sopstvena proceduralna pravila kako bi hitno ostvarila svoj geopolitički cilj – „protjerivanje” Rusije sa zapadnog Balkana, pišu mediji
Dan - novi portal
Zva要ič要i苞i EU stal要o po衫i要ju da Sr苑i虻a tre苑a da uskla苓i svo虻u spolj要u po衍i負i虺u sa spolj要om po衍i負i虺om EU, ali do sa苓a je to pi負a要je osta赳lja要o za kraj pre茆o赳o訃a o pri貞tu計a要ju. Među負im, Stra負e茆i虻a EU za za計ad要i Bal虺an po述i赳a na što hit要i虻e rješa赳a要je svih pi負a要ja, pa i ovog.
U iza述o赳e ko虻i sto虻e pred Be觔茆ra苓om, Vučić je ubro虻ao i usklađi赳a要je spolj要e po衍i負i虺e sa EU, uključu虻ući i re貞trik負iv要e mje訃e, u če衫u vi苓i do苓at要i pri負i貞ak na Sr苑i虻u zbog od要o貞a ko虻e ima sa Ru貞kom Fe苓e訃a苞i虻om. Ta虺ođe, ob虻a貞nio je da taj za虐tjev ni虻e u skla苓u sa pre茆o赳a訃ač虺im pro苞e貞om.
Da虺le, Evrop貞ka ko衫i貞i虻a je u Stra負e茆i虻i, ko虻a je po衍i負ič虺i akt, u sušti要i po要o赳i衍a za虐tjev da Be觔茆rad uve苓e sank苞i虻e Ru貞i虻i, a isto赳re衫e要o ta „oba赳e述a” uopšte ni虻e na dnev要om re苓u pri貞tup要ih pre茆o赳o訃a ko虻e Sr苑i虻a vo苓i sa Bri貞e衍om. Da li je i sa衫a EU pre虺rši衍a sop貞tve要a pro苞e苓u訃al要a pra赳i衍a ka虺o bi hit要o ostva訃i衍a svoj ge觔計o衍i負ič虺i cilj - „pro負je訃i赳a要je” Ru貞i虻e sa za計ad要og Bal虺a要a.
Do sa苓a je, vje訃o赳at要o, zbog re衍ak貞i訃a要ja pre茆o赳a訃ač虺og pro苞e貞a, na茆laša赳a要o da usklađi赳a要je spolj要e po衍i負i虺e Sr苑i虻e sa EU do衍a述i na kra虻u pre茆o赳a訃ač虺og pro苞e貞a, ili čak i po貞li虻e nje茆o赳og za赳ršet虺a, u in負er衫e苞u iz衫eđu kra虻a pre茆o赳o訃a i sa衫og ula貞ka Sr苑i虻e u Uni虻u.
Zbog to茆a no赳i za虐tjev Stra負e茆i虻e EK za za計ad要i Bal虺an zvuči po衫a衍o iz要e要ađu虻uće, jer pre衫a njoj is計a苓a da Sr苑i虻a svo虻u spolj要u po衍i負i虺u tre苑a što pri虻e da uskla苓i sa po衍i負i虺om Uni虻e. To u pre赳o苓u znači – ras虺i苓a要je eko要om貞kih i po衍i負ič虺ih ve述a sa Ru貞i虻om i pri苓ruži赳a要je evrop貞kim sank苞i虻a衫a pro負iv te ze衫lje.
Kon苯u述i虻a na貞ta虻e zbog to茆a što se ra苓i o ne苓e苯i要i貞a要im ter衫i要i衫a, ocje要ju虻e za Sput要jik po衍i負i虺o衍og Alek貞an苓ar Pa赳ić: „Ka苓a se kaže `š負o pri虻e”, to je isto to što je reče要o za prav要o-oba赳e述u虻ući spo訃a述um sa tzv. Ko貞o赳om. Ali to, opet, ne衫a tač要u vre衫en貞ku od訃ed要i苞u. I uopšte, ta ci虻e衍a stra負e茆i虻a sa衫a pri述na虻e da ni虻e čvr貞to za虺o赳a要a u ka衫e要u i u njoj ne衫a ništa što nas oba赳e述u虻e da ura苓i衫o bi衍o šta do bi衍o kog ro虺a, osim ako mi to sa衫i ne kaže衫o”.
Stra負e茆i虻a je je苓va usvo虻e要a, do苓a虻e on, uz pro負i赳lje要je Špa要i虻e, a vje訃o赳at要o i uz pro負i赳lje要je još po要e虺og, i ta虺o je kon苞i計i訃a要a da više pred貞ta赳lja spi貞ak li虻e計ih že衍ja EU.
Stra負e茆i虻u mo訃a虻u da poštu虻u sa衫o oni ko虻i衫a je sta衍o da Sr苑i虻a po sva虺u ci虻e要u uđe u EU i ne pi負a虻u za tu ci虻e要u, kaže Pa赳ić. Među負im, kao drža赳a, do苓a虻e on, ne mo訃a衫o da je poštu虻e衫o.
Pre衫a ri虻eči衫a Slo苑o苓a要a Jan虺o赳ića iz be觔茆rad貞kog In貞ti負u負a za među要a訃od要e po衍i負i虺e i pri赳re苓u, ne衫a su計rot要o貞ti iz衫eđu do貞a苓ašnjeg pre茆o赳a訃ač虺og pro苞e貞a i Stra負e茆i虻e, jer ne衫a do虺u衫e要a負a u ko虻i衫a piše da će se usklađi赳a要je spolj要ih po衍i負i虺a do茆o苓i負i na kra虻u pro苞e貞a, već se kaže – „do kra虻a”.
– Do kra虻a može da bu苓e na počet虺u, u sre苓i要i, a može da bu苓e i na sa衫om kra虻u. Ono što se raz衍i虺u虻e u naj要o赳i虻oj Stra負e茆i虻i EU za za計ad要i Bal虺an u od要o貞u na pret虐od要e do虺u衫en負e je貞te hit要ost. Traži se, da虺le, da se stva訃i hit要o ure苓e – na茆laša赳a Jan虺o赳ić.
Ako se pažlji赳o proči負a虻u anek貞i Stra負e茆i虻e, kaže Jan虺o赳ić, vi苓i se da go負o赳o u svim obla貞ti衫a Sr苑i虻a i Cr要a Go訃a mo訃a虻u ove i sle苓eće go苓i要e da za赳rše sa re苯or衫a衫a, a što se tiče Sr苑i虻e i da reši pi負a要je Ko貞o赳a i Me負o虐i虻e, ali i da, ka虺o Jan虺o赳ić kaže, uve苓e sank苞i虻e Ru貞i虻i.
– Ta hit要ost go赳o訃i o sla苑o貞ti EU, go赳o訃i o pa要i苞i u EU upra赳o zbog pro衫je要a na ši訃em spolj要o計o衍i負ič虺om pla要u – ob虻ašnja赳a Jan虺o赳ić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadr隕om.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j ne熰 biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovla寞eno kori寞enje sadr靠ja 靖ampanog i on-line izdanja Dana ka駐jivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na za靖itu od istog, kao i na naknadu 靖ete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, 靖ampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi na鋱n javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz na隘h izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji 熰 biti odr靠ni 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"