Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Došao kao podstanar, odlazi kao milioner * Sudiji Ustavnog suda stan za 10.000 eura * Mujovićevoj kćerki prijetili odsijecanjem ruku i nogu * Velimiroviću nude da bude svjedok saradnik * Kopači zlata donijeli bolest * Evropa ne smije da prepusti Balkan * Barak Obama će nedostajati Evropi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-11-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Duško Marković, zamjenik predsjednika DPS-a:
Evroatlantska agenda Crne Gore biće u vrhu prioriteta nove izvršne vlasti, čije formiranje se očekuje u nekoliko narednih dana.

Vic Dana :)

Gostuje Mujo na radiju, a voditelj ga pita:
- Znači, Mujo, Vi ste pjesnik?
- Da, ja sam pjesnik - odgovara Mujo.
Voditelj pita:
-Amater?
A Mujo odgovara:
- A mater nije, ona je domaćica, malo oko bašte i tako.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni KINOLOŠKO DRUŠTVO BEZ PROSTORIJA ZA RAD Okupljaju se kod lovaca
Dan - novi portal
Ki­no­lo­ško dru­štvo„Ko­tor”, ko­je bro­ji oko 80 čla­no­va, ne­ma sop­stve­ne pro­sto­ri­je, zbog če­ga ko­ri­sti pro­sto­ri­je Lo­vač­kog udru­že­nja „Ko­tor, kao i pri­vat­nu ku­ću pred­sjed­ni­ka dru­štva Milj­ka Bu­la­ji­ća. Dru­štvo je, ka­že Bu­la­jić, od Op­šti­ne Ko­tor tra­ži­lo da im do­di­je­li pro­sto­ri­je za rad, ali sve je još u per­spek­ti­vi. Bu­la­jić na­gla­ša­va da ni na ni­vou Ki­no­lo­škog sa­ve­za Cr­ne Go­re još ne­ma­ju pro­sto­ri­je za rad, ali taj po­stu­pak vo­di ge­ne­ral­ni se­kre­tar dru­štva ko­ji ži­vi u Ba­ru.
– Ono što ima­mo su svi pra­te­ći objek­ti: pri­ko­li­ca za sve iz­lo­žbe pa­sa, po­kret­na kan­ce­la­ri­ja, sto­lo­vi, sto­li­ce ta­ko da smo sa te stra­ne obez­bi­je­đe­ni – do­da­je Bu­la­jić.
Oci­je­niv­ši da se oštin­ska od­lu­ka o dr­ža­nju kuć­nih lju­bi­ma­ca, ko­ja pod­ra­zu­mi­je­va i da se psi pri­li­kom iz­vo­đe­nja u šet­nju mo­ra­ju dr­ža­ti na po­vo­cu, ne po­štu­je, on ape­lu­je na vla­sni­ke pa­sa da ih ade­kvat­no vo­de iz­bje­ga­va­ju­ći dječ­ja igra­li­šta i ze­le­ne po­vr­ši­ne, ali i da sa so­bom no­se pri­bor ka­ko bi sa jav­nih po­vr­ši­na uklo­ni­li nji­hov iz­met. Bu­la­jić uka­zu­je da u Ko­to­ru ne po­sto­ji ade­kva­tan te­ren za obu­ku i še­ta­nju pa­sa, što, ka­ko ka­že, ima sva­ki grad u ci­vi­li­zo­va­nim ze­mlja­ma.
– Ape­lu­je­mo na sve struk­tu­re u Op­šti­ni Ko­tor ko­je su za­du­že­ne za to da od­re­de lo­ka­ci­ju na ko­joj bi psi mo­gli da se iz­vo­de u šet­nju, a ta­da bi bi­lo i ma­nje pre­kr­ša­ja – na­po­mi­nje on uz po­ziv vla­sni­ci­ma pa­sa lju­bi­ma­ca, ali i ra­snih pa­sa da se uklju­če u Ki­no­lo­ško dru­štvo jer ta­da ima­ju broj­ne po­volj­no­sti pri­li­kom odr­ža­va­nja re­pu­blič­kih i me­đu­na­rod­nih iz­lo­žbi. On je pod­sje­tio na za­pa­že­ne re­zul­ta­te ko­je su Ko­to­ra­ni ove go­di­ne, u kon­ku­ren­ci­ji eki­pa, ostva­ri­li na evrop­skom pr­ven­stvu pa­sa go­ni­ča u lo­vu na ze­ca, ko­je je odr­ža­no u Za­dru (Hr­vat­ska), gdje su osvo­ji­li tre­će mje­sto.
– Na tom tak­mi­če­nju smo uče­stvo­va­li sa psi­ma go­ni­či­ma vla­sni­štvo Va­sa Nu­cu­lo­vi­ća iz Ul­ci­nja, a or­ga­ni­za­ci­ju tog evrop­skog pr­ven­stva za na­red­nu go­di­nu do­bio je Ki­no­lo­ški sa­vez Cr­ne Go­re. Na­še dru­štvo je 21. av­gu­sta or­ga­ni­zo­va­lo me­đu­na­rod­nu ki­no­lo­šku ma­ni­fe­sta­ci­ju i uvr­šte­no je za Ca­cib iz­lo­žbu. To zna­či da ima­mo di­rekt­ne na­stu­pe na Ca­cib iz­lo­žba­ma i uvr­šte­ni smo u me­đu­na­rod­nu kon­ku­ren­ci­ju. Do kra­ja go­di­ne u ho­te­lu „Splen­did” or­ga­ni­zo­va­će­mo pro­gla­še­nje naj­ljep­ših pa­sa Cr­ne Go­re i okru­že­nja – na­ja­vlju­je Bu­la­jić.B.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"