Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Ne potpisujemo sporazum prije Radojkine ostavke * Novac uzeo da podmiti vještake, a ne Katnića * Prodavali i opasnu opremu za bebe * Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Oteo avion da bi predao pismo bivšoj ženi * „Božji prorok” u američkom Kongresu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-03-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
I 2012. godine projekat „Hiljadu plus stanova” pokrenut je uoči parlamentarnih izbora, a veliki broj siromašnih građana ostao je bez neriješenog stambenog pitanja nakon što su prethodno morali da glasaju za DPS.

Vic Dana :)

Čovjek gleda svjetsko prvenstvo u fudbalu. Dolazi dijete i kaže:
- Tata, tata, mamu su zgazila kola!
Čovjek ne pomjera pogled s televizora i kaže:
- Počni ti da plačeš, sad ću ja da dođem.

Prije mnogo godina, jedan mladić je pitao djevojku da se uda za njega.
Rekla je NE!
Tako je on dugo živio srećno!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni „JELAKOMERC’’ NAJAVLJUJE PROJEKAT Gradiće etno selo
Dan - novi portal
RO­ŽA­JE- Ro­žaj­ska re­no­mi­ra­na fir­ma ‘’Je­la­ko­merc’’, vla­sni­ka Mu­a­me­ra De­de­i­ća, pla­ni­ra da ove go­di­ne za­poč­ne re­a­li­za­ci­ju iz­grad­nje pr­vog et­no se­la u ovoj op­šti­ni, či­ja je pred­ra­čun­ska vri­jed­nost pre­ko 2,1 mi­li­on eura. De­de­ić is­ti­če da je pa­pi­ro­lo­gi­ja već pri kra­ju, te da je ura­đe­no idej­no rje­še­nje za kom­pleks obje­ka­ta ko­ji će se gra­di­ti na lo­ka­li­te­tu Cr­nje.
-Lo­ka­ci­ja na ko­joj će­mo gra­di­ti et­no se­lo ima sve ka­rak­te­ri­sti­ke ne­tak­nu­te pri­ro­de, a od cen­tra Ro­ža­ja uda­lje­na je oko tri ki­lo­me­tra. Na oko se­dam hek­ta­ra ze­mlji­šta, okru­že­nog če­ti­nar­skom šu­mom, iz­gra­di­će­mo objek­te s raz­li­či­tim sa­dr­ža­ji­ma. Pla­ni­ra­mo iz­grad­nju 40 brv­na­ra sa naj­ma­nje 120 le­ža­je­va, re­sto­ran, spa- cen­tar, kon­gre­snu sa­lu, in­di­jan­sko se­lo, otvo­re­ni am­fi­te­a­tar, dječ­je igra­li­šte, kao i sport­ske te­re­ne. Cje­lo­kup­na in­ve­sti­ci­ja će bi­ti ra­đe­na fa­zno, s ob­zi­rom na za­htjev­nost pro­jek­ta – ka­zao je De­de­ić, is­ti­ču­ći da će ra­do­vi tra­ja­ti oko tri go­di­ne.
De­de­ić ka­že da se iz­ra­da glav­nog pro­jek­ta pri­vo­di kra­ju ta­ko da oče­ku­je da će ra­do­vi kre­nu­ti s pr­vim li­je­pim da­ni­ma.
-Sve vi­še lju­di že­li da bo­ra­vi u ne­tak­nu­toj pri­ro­di, što nam je i bio mo­tiv da po­tra­ži­mo šan­su upra­vo u iz­grad­nji et­no se­la. Objek­ti će bi­ti uto­li­ko atrak­tiv­ni­ji za­to što će bi­ti okru­že­ni šum­skim pro­stran­stvi­ma, a u bli­zi­ni je Haj­la i iz­vo­ri­šte Ibra. Sma­tra­mo da će zdra­va hra­na i tra­di­ci­o­nal­no go­sto­prim­stvo Ro­ža­ja­ca do­pri­ni­je­ti da se­o­ski tu­ri­zam za­ži­vi u pu­nom sja­ju – is­ti­če De­de­ić.
U lo­kal­noj tu­ri­stič­koj or­ga­ni­za­ci­ji sma­tra­ju da će et­no se­lo obo­ga­ti­ti tu­ri­stič­ku po­nu­du gra­da.
-’’Je­la­ko­merc’’ je fir­ma ko­ja se ba­vi pro­iz­vod­njom brv­na­ra i do­ka­za­la je svo­ju po­slov­nost. Et­no se­la su sve tra­že­ni­ja u pla­nin­skom am­bi­jen­tu što je i bio po­vod da De­de­i­ću po­nu­di­mo do­bre uslo­ve za re­a­li­za­ci­ju jed­nog ova­kvog pro­jek­ta, ko­ji će ima­ti mul­ti­pli­ka­tiv­ni efe­kat. Na ovaj na­čin će­mo ri­je­ši­ti ne­do­sta­tak smje­štaj­nih ka­pa­ci­te­ta kroz sa­dr­ža­je van­pan­si­on­ske po­nu­de, s ob­zi­rom na sa­dr­žaj sport­skih te­re­na, kon­gre­sne sa­le, spa cen­tra, pe­in­bol te­re­na i dru­gih ko­ji će tu­ri­sti­ma omo­gu­ći­ti in­te­re­san­tan, atrak­ti­van i ak­ti­van od­mor. Oče­ku­je­mo da će­mo se ovim pro­jek­tom ko­nač­no po­zi­ci­o­ni­ra­ti na tu­ri­stič­kom tr­ži­štu – ka­zao je Amel De­de­ić, di­rek­tor LTO.
V.Ra.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"