Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Drešaj organizovao šverc, Isat ilegalnu proizvodnju? * Izlazak u Novom logičan kao i bojkot u Nikšiću * Majke prekinule proteste * Milova vlada mimo tendera potrošila 2,6 miliona * Trampov zid zidaju teškoće * Rat sa mrtvima * Evropa stvarana na pepelu ratnih poraza
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MAJA ĆATOVIĆ, FUNKCIONER DPS-a :
Očekujem da će Demokratska partija socijalista pobijediti na predstojećim lokalnim izborima u Herceg Novom.

Vic Dana :)


Kaže Perica prijateljima:
- Jeste li znali da novi Ajfon 7 ima aplikaciju za mršavljenje?
Na to će drugovi:
- Kako ona radi?
Perica:
- Pa kupite ga i ostanete bez para za hljeb.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-03-26 DEMOKRATE ODGOVORILE KENTERI Ne brinite za grad
Dan - novi portal
Ve­o­ma smo ra­do­sni što je Mar­ko Ken­te­ra ko­nač­no pre­stao da se kri­je iza sa­op­šte­nja svo­jih mno­go­broj­nih fir­mi i iza­šao na či­stac pred jav­no­šću i po­ka­zao se u pra­vom svje­tlu. To je ne­ka­ko i lo­gič­no ako zna­mo da je ostao prak­tič­no sam – što iz raz­lo­ga što je svo­je ne­ka­da naj­bli­že pri­ja­te­lje i sa­rad­ni­ke osta­vio i pre­pu­stio sud­skim i tu­ži­lač­kim or­ga­ni­ma zbog po­slo­va u ko­je ih je sam uva­lio, što zbog to­ga što Bu­dva­ni na­pro­sto vi­še ne že­le ni ka­fu da po­pi­ju sa čo­vje­kom ko­ji je nji­ho­vu dje­cu za­jed­no sa DPS-om do­veo u du­žnič­ko rop­stvo. I sa­da su mu De­mo­kra­te trn u oku jer se ne­ko ko­nač­no sje­tio da pro­go­vo­ri ono što se u Bu­dvi već de­ce­ni­ju sa­mo ša­pu­će – na­ve­le su De­mo­kra­te u od­go­vo­ru na re­a­go­va­nje Ken­te­re.
Do­da­ju da ih ra­du­je i to „što je Ken­te­ra ko­nač­no pro­go­vo­rio i kroz Sa­vjet mla­dih DPS-a Bu­dva, jer tu mu je ne­ka­ko odav­no i bi­lo mje­sto”.
– On mo­že se­bi da do­zvo­li da svo­je lič­ne ob­ja­ve da­je pre­ko Sa­vje­ta mla­dih DPS-a Bu­dva jer taj Sa­vjet ni­ka­da i ni­je imao svoj stav po­vo­dom bi­lo če­ga, i mi mu na to­me ne za­mje­ra­mo. A sajt Op­šti­ne Bu­dva će ubu­du­će bi­ti ser­vis gra­đa­na Bu­dve pre­ko kog će oni bi­ti, iz­me­đu osta­log, upo­zna­ti i sa svim štet­nim ugo­vo­ri­ma ko­je su ra­ni­ja ru­ko­vod­stva skla­pa­la bi­lo sa fir­ma­ma Mar­ka Ken­te­re, bi­lo sa fir­ma­ma Aca Đu­ka­no­vi­ća, bi­lo sa fir­ma­ma Sve­to­za­ra Ma­ro­vi­ća. Kao što su ob­ja­vlje­ni svi ugo­vo­ri o na­pla­ti ko­mu­na­li­ja do sa­da, ta­ko će u na­red­nom pe­ri­o­du bi­ti ob­ja­vlje­ni i svi štet­ni ugo­vo­ri Op­šti­ne sa fir­ma­ma Mar­ka Ken­te­ra. Pa ne­ka jav­nost su­di da li se ovaj grad na­la­zi u ova­kvoj si­tu­a­ci­ji za­i­sta zbog De­mo­kra­ta, kao što Ken­te­ra tvr­di – po­ru­ču­ju De­mok­ta­re.
Na­vo­de da je li­ce­mjer­no i da ri­ječ ten­der po­me­ne čo­vjek ko­ji je sko­ro sve po­slo­ve sa Op­šti­nom do­bio, ka­ko tvr­de, bez re­gu­lar­ne pro­ce­du­re jav­nih na­bav­ki.
– Ne bri­ni­te, Ken­te­ra, za grad. Da Vam je do gra­da re­kli bi­ste jed­nom do­sta i pre­sta­li bi­ste da isi­sa­va­te mi­li­o­ne ko­je će ne­ko mo­ra­ti da vra­ti. Ne tu­že se De­mo­kra­te sa Op­šti­nom po osno­vu ne­ko­li­ko de­se­ti­na po­tra­ži­va­nja na­sta­lih iz sum­nji­vih i is­klju­či­vo jed­no­stra­no ko­ri­snih po­slo­va. Upo­re­do sa tim to se tru­di­mo da sve iz­ne­se­mo pred jav­nost, što pri­ku­plja­mo do­ka­ze u na­di da će nas kon­tak­ti­ra­ti nad­le­žni, mi se tru­di­mo da sa­ni­ra­mo sve ru­pe ko­je ste, iz­me­đu osta­log, i Vi pri­či­ni­li bu­dže­tu Op­šti­ne. Ne sje­di­mo skr­šte­nih ru­ku, gra­đa­ni zna­ju u ka­kve smo ru­še­vi­ne do­šli i ve­o­ma br­zo će se vi­dje­ti re­zul­ta­ti – is­ti­ču De­mo­kra­te.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"