Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Drešaj organizovao šverc, Isat ilegalnu proizvodnju? * Izlazak u Novom logičan kao i bojkot u Nikšiću * Majke prekinule proteste * Milova vlada mimo tendera potrošila 2,6 miliona * Trampov zid zidaju teškoće * Rat sa mrtvima * Evropa stvarana na pepelu ratnih poraza
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MAJA ĆATOVIĆ, FUNKCIONER DPS-a :
Očekujem da će Demokratska partija socijalista pobijediti na predstojećim lokalnim izborima u Herceg Novom.

Vic Dana :)


Kaže Perica prijateljima:
- Jeste li znali da novi Ajfon 7 ima aplikaciju za mršavljenje?
Na to će drugovi:
- Kako ona radi?
Perica:
- Pa kupite ga i ostanete bez para za hljeb.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-03-26 REAGOVANJE MARKA KENTERE NA IZJAVU DEMOKRATA Prozivaju bez dokaza
Dan - novi portal
Bu­dva­nin Mar­ko Ken­te­ra re­a­go­vao je na tekst „Žmu­re na mal­ver­za­ci­je” ko­ji je ob­ja­vljen 25. mar­ta u „Da­nu”. De­mo­kra­te su ra­ni­je sa­op­šti­le da je in­te­re­sant­no da Spe­ci­jal­no tu­ži­la­štvo ne re­a­gu­je na broj­ne ape­le te par­ti­je po­sled­njih dvi­je go­di­ne da pro­ce­su­i­ra vi­še ne­go oči­gled­ne mal­ver­za­ci­je fir­mi Mar­ka Ken­te­re uz po­moć zva­nič­ni­ka Op­šti­ne Bu­dva.
– Bu­dvan­ske De­mo­kra­te, sa 10 od­sto ukup­nih bi­ra­ča Bu­dve, spro­vo­de mje­se­ci­ma re­vo­lu­ci­o­nar­no dje­lo­va­nje u Bu­dvi. Sva­ko­dnev­no mla­di re­vo­lu­ci­o­nar­ni vr­še pri­ti­sak, lo­ve, op­tu­žu­ju i osu­đu­ju sve one ko­ji ne­što ra­de ili su ra­di­li u Bu­dvi. Kao svi de­kla­ra­tiv­ni bor­ci za slo­bo­du, ko­ji uisti­nu vo­de bor­bu za lič­ne po­zi­ci­je, ugle­da­ju se na vo­đu iz su­sjed­ne dr­ža­ve, za­ma­ja­va­ju gra­đa­ne jer ne zna­ju šta da ra­de mje­se­ci­ma i pri­mje­nju­ju de­vi­zu „Dr­ži­te lo­po­va”. De­mo­kra­te da­nas upra­vlja­ju de­kre­ti­ma, oni pri­je­te tu­ži­la­štvu, se­bi do­pu­šta­ju da da­ju par­tij­ske ob­ja­ve na op­štin­skim saj­to­vi­ma vo­de­ći lič­ne ra­to­ve u op­štin­sko ime. Sto­ga je ne­mo­gu­će i su­prot­sta­vlja­ti se nji­ma, jer da pa­ra­fra­zi­ram Da­ni­la Ki­ša, oni su ti ko­ji se su­prot­sta­vlja­ju či­nje­ni­ca­ma – na­vo­di se u re­a­go­va­nju.
Ken­te­ra u re­a­go­va­nju is­ti­če „mla­di re­vo­lu­ci­o­na­ri ne vi­de pro­blem kad oni gra­de bez do­zvo­le; ili kad pot­pi­su­ju uno­sne ugo­vo­re sa vla­sni­ci­ma grad­ske lu­ke pro­tiv ko­jih se da­nas bo­re”.
– Oni ne­ma­ju pro­blem ka­da su part­ne­ri u za­ku­pu naj­bo­ljih pro­sto­ra Bu­dve sa onim „šver­ce­ri­ma du­va­na” pro­tiv ko­jih sva­ki dan iz­vi­ku­ju pa­ro­le! Po­zi­va­ju na bor­bu pro­tiv par­tij­skog za­po­šlja­va­nja a mje­se­ci­ma „do­pu­nja­va­ju” op­štin­ske stal­ne i se­zon­ske po­slo­ve sa­mo svo­jim ka­dro­vi­ma! Ga­di im se biv­ša vlast a naj­bo­lje ko­pi­ra­ju sve one mal­ver­za­ci­je ko­jih su im pu­na usta. Po­sled­njih mje­se­ci ten­de­ri se ne smi­ju otva­ra­ti ni­ti kon­kur­si za­tva­ra­ti ako De­mo­kra­te ni­je­su uklju­če­ne u te po­slo­ve! Opet ja­ko iz­vi­ku­ju­ći de­vi­zu „Dr­ži­te lo­po­va”, ali bez jed­nog je­di­nog do­ka­za. Bu­dvan­ske De­mo­kra­te pro­zi­va­ju bez do­ka­za, op­tu­žu­ju bez upo­ri­šta. Mla­di re­vo­lu­ci­o­na­ri, ni­je de­mo­kra­ti­ja na­pa­da­ti bez ijed­nog do­ka­za i van in­sti­tu­ci­ja, lo­mi­ti i pri­je­ti­ti, bi­ti su­je­tan i li­čan, to ne­ma ve­ze sa vo­đe­njem gra­da – pi­še u re­a­go­va­nju Ken­te­re.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"