Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano gradi hotel na tuđem placu * Smjenjuju pomoćnika ministra, a zapošljavaju partijskog vojnika * Vlada krije kome je isplatila 8,68 miliona * Za Ivanovića, Kolarević i Šarića ne morate čekati papire iz Paname * Šansa za studiranje na 13 fakulteta * Brano gradi hotel na tuđem placu * Traže Kameronovu ostavku zbog „Panamskih papira”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Goran Danilović, predsjednik IO Demosa:
Borimo se za poštene izbore, a ne za saradnju sa DPS-om.

Vic Dana :)

Idu policajac i plavuša plažom i plavuša vidi galeba, pa kaže:
●Dragi, vidi, to je roda.
Policajac joj kaže:
●Nije to roda, to je galeb, od njega se prave čokolade.


Muškarac ulazi u knjižaru i pita prodavačicu:
- Imate li knjigu „Muškarac - gazda u kući”? A ona odgovara: „Bajke su na prvom spratu!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2016-04-08 SUĐENJE ZA UBISTVO DRAGANA BEĆIROVIĆA NASTAVLJENO PRESLUŠAVANJEM RAZGOVORA PRIBAVLJENIH MJERAMA TAJNOG NADZORA
Mjesto ubistva Za šest sati ni riječ o ubistvu
Dan - novi portal
Na su­đe­nju Mar­ku M. Ša­ra­no­vi­ću, op­tu­že­nom za ubi­stvo Dra­ga­na Be­ći­ro­vi­ća u Bu­dvi, ju­če je u sud­ni­ci Vi­šeg su­da u Pod­go­ri­ci, pre­slu­šan raz­go­vor iz­me­đu pe­to­ri­ce mla­di­ća na­kon što su pri­ve­de­ni u pro­sto­ri­je Cen­tra bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca.
Mje­re taj­nog nad­zo­ra u okvi­ru is­tra­ge za ubi­stvo Dra­ga­na Be­ći­ro­vi­ća bi­le su od­re­đe­ne pre­ma okri­vlje­ni­ma Mar­ku Ša­ra­no­vi­ću i Mi­la­nu Bu­la­to­vi­ću, te pre­ma Dra­gi­ši Vu­ka­ši­no­vi­ću, Vu­ku Ka­le­zi­ću i Mi­lo­šu Dra­ško­vi­ću. Pred­sjed­nik kri­vič­nog vi­je­ća su­di­ja Pre­drag Ta­baš re­kao je da je sni­mlje­no šest sa­ti raz­go­vo­ra.
Ka­ko se mo­glo ču­ti iz sni­mlje­nog ma­te­ri­ja­la, in­spek­to­ri pro­zi­va­ju mla­di­će da da­ju is­kaz u jed­noj od pro­sto­ri­ja CB-a. Na­kon što su da­li iz­ja­ve, vra­­ti­li su se u za­jed­nič­ku pro­sto­ri­ju, ko­ja je pri­slu­ški­va­na. Je­dan od pri­ve­de­nih mla­di­ća pre­pri­ča­va ka­kav je raz­go­vor vo­dio sa po­li­cij­skim in­spek­to­rom.
–Ja, dru­že, pi­štolj ne­mam. In­spek­tor mi go­vo­ri da me če­ka 15 go­di­na ro­bi­je, a ja ga pi­tam „za­što, dru­že”. Go­vo­rim da ga ni­sam ubio, ni­ti znam ko je to uči­nio. In­spek­tor mi na to ka­že da raz­mi­slim do­bro. A ja ne znam šta ću da pri­čam. In­spek­tor mi ka­že da se do­bro sje­tim ka­kva je bi­la Ša­ra­no­vi­će­va ulo­ga, a ka­kva je bi­la mo­ja. Ti je­di­ni imaš šan­se da se iz­vu­češ od vas pe­to­ro-še­sto­ro – pre­pri­ča­va raz­go­vor sa in­spek­to­rom je­dan od mla­di­ća ko­ji su bi­li pod mje­ra­ma taj­nog nad­zo­ra.
Dru­gi do­da­je da mu se in­spek­tor obra­tio ri­je­či­ma „ne­moj da iz­i­gra­vaš man­gu­pa, zna­mo sve”.
Okri­vlje­ni Mi­lan Bu­la­to­vić u jed­nom od tih raz­go­vo­ra go­vo­ri „sa­mo da me ne iz­ba­če u no­vi­ne, mo­ji bi se oki­nu­li”.
Ne­ko od njih je do­dao da će se ise­li­ti, a ču­lo se i da im je ne­pri­jat­no ka­ko će nji­ho­ve kom­ši­je na sve to da gle­da­ju.
Okri­vlje­ni Mar­ko Ša­ra­no­vić u jed­nom mo­men­tu pre­pri­ča­va svoj raz­go­vor sa in­spek­to­rom.
–Ti su ga ubio, ve­li mi ovaj in­spek­tor. Ni­je la­ko ovo pri­zna­ti. Je­ste, po­go­to­vo ako ni­je­si ura­dio, on­da je baš te­ško pri­znat. Ka­že 95 od­sto da sam ja. Ne­ka mi do­ne­su te do­ka­ze. Pri­znaj sve, da spa­sa­vaš dru­go­ve i pri­ja­te­lje. Po­mo­zi im – re­kao je, na­vod­no, Ša­ra­no­vi­ću in­spek­tor ko­ji ga je sa­slu­ša­vao.
–Bu­la­to­vić se vra­tio iz dru­ge pro­sto­ri­je na­kon raz­go­vo­ra sa in­spek­to­ri­ma, ko­ji su mu re­kli da će u 12 sa­ti bi­ti kon­fe­ren­ci­ja za štam­pu, i on ta­da po­či­nje da se ner­vi­ra. Bu­la­to­vić je ka­zao i to da je na CD-u pra­zno 20 mi­nu­ta jer je taj dio iz­re­zan i da je to vri­je­me ka­da je Bu­la­to­vić bio na­sa­mo sa na­čel­ni­kom za krv­ne de­lik­te – ka­zao je Ša­ra­no­vić na ju­če­ra­šnjem su­đe­nju.
VJ.D.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"