Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano gradi hotel na tuđem placu * Smjenjuju pomoćnika ministra, a zapošljavaju partijskog vojnika * Vlada krije kome je isplatila 8,68 miliona * Za Ivanovića, Kolarević i Šarića ne morate čekati papire iz Paname * Šansa za studiranje na 13 fakulteta * Brano gradi hotel na tuđem placu * Traže Kameronovu ostavku zbog „Panamskih papira”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Goran Danilović, predsjednik IO Demosa:
Borimo se za poštene izbore, a ne za saradnju sa DPS-om.

Vic Dana :)

Idu policajac i plavuša plažom i plavuša vidi galeba, pa kaže:
●Dragi, vidi, to je roda.
Policajac joj kaže:
●Nije to roda, to je galeb, od njega se prave čokolade.


Muškarac ulazi u knjižaru i pita prodavačicu:
- Imate li knjigu „Muškarac - gazda u kući”? A ona odgovara: „Bajke su na prvom spratu!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika NA SUĐENJU SLUŽBENICIMA KOMERCIJALNE BANKE BUDVA SVJEDOČIO VLADIMIR BULATOVIĆ Optužena prevarila zubara i mesara
Dan - novi portal
Iz­vr­šni di­rek­tor Ko­mer­ci­jal­ne ban­ke a.d. Bu­dva Vla­di­mir Bu­la­to­vić svje­do­čio je ju­če u na­stav­ku su­đe­nja slu­žbe­ni­ci­ma ko­tor­ske fi­li­ja­le te ban­ke ko­ji se te­re­te da su zlo­u­po­tri­je­bi­li po­lo­žaj i pri­svo­ji­li oko 300.000 eura. Zbog op­tu­žbe da su pri­ba­vi­li imo­vin­sku ko­rist po­di­za­njem nov­ca sa ra­ču­na kli­je­na­ta, na op­tu­že­nič­koj klu­pi na­la­ze se Sne­ža­na Dra­ško­vić, Da­li­bor Kri­vo­ka­pić i Je­le­na Jan­ko­vić.
Bu­la­to­vić je pred su­di­jom Su­za­nom Mu­go­šom is­pri­čao da ga je 26. mar­ta 2014. go­di­ne, u po­po­dnev­nim sa­ti­ma, po­zva­la di­rek­to­ri­ca fi­li­ja­le u Ko­to­ru Rad­mi­la Tr­ni­nić i sa­op­šti­la mu da nji­hov kli­jent Sa­vo Ku­nje­ri­ca tvr­di da mu je ne­stao no­vac sa ra­ču­na. Tog da­na, ka­ko je na­veo, op­tu­že­na Sne­ža­na Dra­ško­vić, ko­ja je ra­ni­je ko­mu­ni­cir­la s tim kli­jen­tom, bi­la je od­sut­na sa po­sla, pa se Ku­nje­ri­ca obra­tio nje­nom ko­le­gi za šal­te­rom ka­ko bi po­di­gao no­vac, ali mu je od­go­vo­re­no da nov­ca ne­ma.
–Ku­nje­ri­ca je tvr­dio da na ra­ču­nu ima 100.000 eura. Od za­po­sle­nih smo tra­ži­li da nam na­pi­šu iz­ja­ve, na osno­vu ko­jih je već bi­lo evi­dent­no da se ra­di o ne­koj vr­sti pre­va­re – is­pri­čao je Bu­la­to­vić.
On je do­dao da su u fi­li­ja­li na­red­nog da­na an­ga­žo­va­li od­re­đe­ni broj no­vih iz­vr­ši­la­ca.
–Svi za­po­sle­ni su po­sla­ti na od­mor i po­kre­nut je di­sci­plin­ski po­stu­pak. Di­sci­plin­ska ko­mi­si­ja je za­klju­či­la da svi ti slu­žbe­ni­ci tre­ba da osta­nu bez po­sla –na­veo je Bu­la­to­vić.
Zbog ne­mo­guć­no­sti da tač­no utvr­de ko je po­či­nio spor­ne tran­sak­ci­je i zbog kon­tra­dik­tor­nih is­ka­za slu­žbe­ni­ka, di­rek­to­ri ban­ke su pod­ni­je­li pri­ja­ve pro­tiv N.N. li­ca i po­kre­nu­li kri­vič­ni po­stu­pak u ci­lju na­dok­na­de šte­te ko­ju je ban­ka pre­tr­je­la.
U ko­tor­skoj fi­li­ja­li po­kre­nu­te su ak­tiv­no­sti na sa­gle­da­va­nju de­po­zi­ta kli­je­na­ta bez ob­zi­ra na iz­nos, gde su pu­tem iz­vo­da otvo­re­nih stav­ki srav­nji­va­li sta­nja. To­kom tih ak­tiv­no­sti po­ja­vi­le su se spor­ne tran­sak­ci­je za kli­jen­ta Da­ni­je­lu Mi­ro­vić i Zo­ri­cu Gran­dis.
–Ono što je bi­lo evi­dent­no je­ste da su se sve tran­sak­ci­je ko­je su ošte­ti­le kli­jen­te, a sa­mim tim i ban­ku, de­si­le pri­je sve­ga sa kli­jen­ti­ma ko­je je Sne­ža­na Dra­ško­vić iz­u­zet­no do­bro po­zna­va­la. Sa­vo Ku­nje­ri­ca je bio njen lič­ni zu­bar, a Rad­mi­lo Jo­kić vla­snik me­sa­re u nje­noj zgra­di – is­ta­kao je Bu­la­to­vić, ko­ji se u ime ban­ke pri­dru­žio kri­vič­nom go­nje­nju op­tu­že­nih i po­sta­vio od­štet­ni za­htjev
Ošte­će­ni Raj­ko Pe­ro­vić is­pri­čao je da je za­ra­đe­ni no­vac du­go go­di­na po­vje­ra­vao Ko­mer­ci­jal­noj ban­ci i da je bio šo­ki­ran ka­da je jed­nom pri­li­kom po po­vrat­ku sa bro­da utvr­dio da nje­go­vog nov­ca ne­ma na ra­ču­nu.VJ.D.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"