Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Logorašima iz Morinja odšteta 1.430.000 eura * Sveta prinudno iseljavaju iz stana * Laković krši zakon, Tužilački savjet ćuti * Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Objašnjenje i preporuka * Neću, ne dam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Maja Raičević, direktorica Centra za ženska prava:
U Crnoj Gori se godišnje evidentira 50 selektivnih abortusa jer roditelji ne žele bebu ženskog pola.

Vic Dana :)

Mujo navršio sto godina i kuća mu se napuni novinarima, snimaju ga za televiziju i novine, pa ga upitaju:
- Stari, bolan, koja je tajna tvoje dugovječnosti?
Mujo se nakašlje:
- Paz’ ‘vamo... kad mi je nizak prit’sak, popijem crnoga vina... kad je visok, sunem rakijicu... kad se pre’ladim, pijem kuvane rak’je il’ vina, ako nemam apetita, udarim po bijelom vinu, a za bolje varenje uvijek pijem pivo...
Prekine ga jedan novinar:
- Pobogu, čovječe, piješ l’ ti vode ikad?
Mujo odmahne glavom:
- Bolan, tako bolestan još nisam bio!


Haso: „Mujo, znaš li da mrav može nositi teret 20 puta veći od njegove težine?”
Mujo: „A Fata se hvalila kad je sama nosila veš mašinu na treći sprat!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni PRI KRAJU ČETVRTA FAZA RADOVA NA REKONSTRUKCIJI GRADSKOG TRGA Mermer do Parka pjesnika
Dan - novi portal
BI­JE­LO PO­LjE - U Bi­je­lom Po­lju pri kra­ju su ra­do­vi na če­tvr­toj fa­zi re­kon­struk­ci­je grad­skog tr­ga, stim što je tre­ća fa­za pre­sko­če­na i ti ra­do­vi će bi­ti iz­ve­de­ni na pro­lje­će na­red­ne go­di­ne.
- Tre­nut­no po­sta­vlja­mo gra­nit­ne plo­če na di­je­lu is­pred sje­di­šta Do­ma pen­zi­o­ne­ra i da­lje do kra­ja Par­ka pje­sni­ka, na ukup­noj po­vr­ši­ni od 460 me­ta­ra kva­drat­nih. Ovaj po­sao za­vr­ša­va­mo za če­ti­ri-pet da­na. I on­da zbog zim­skog vre­me­na i hlad­no­će ob­u­sta­vlja­mo ra­do­ve sve do pro­lje­ća. Pre­sko­če­na, tre­ća fa­za ra­do­va, ob­u­hva­ta ra­do­ve od po­preč­ne uli­ce To­ma­ša Ži­ži­ća, po­red ho­te­la ,,Bi­je­la ra­da”, zgra­de Fa­kul­te­ta i Tr­žnog cen­tra ,,Fo­ru­im” do se­ma­fo­ra i ona je pla­ni­ra­na da se ra­di na pro­lje­će na­red­ne go­di­ne –na­vo­di Dra­go­ljub Va­sić, pred­stav­nik iz­vo­đa­ča ra­do­va, fir­me „Uni­pred”, do­da­ju­ći da je na di­je­lu gdje je ura­đe­na po­vr­ši­na od gra­ni­ta u di­je­lu uli­ce gdje se na­la­ze ka­fi­ći, već po­sta­vlje­no šest le­že­ćih svje­tilj­ki, a na­red­nih da­na će bi­ti ura­đe­na ukra­sna ra­svje­ta na svim sta­bli­ma u Uli­ci Slo­bo­de, njih 30 sa obje stra­ne. Usko­ro se oče­ku­je da se ura­de i pri­stu­pač­ne ar­hi­tek­ton­ske sta­ze za in­va­lid­na li­ca
Va­sić pod­sje­ća da je ra­ni­je već ura­đen kom­ple­tan trg is­pred spo­me­ni­ka Pa­lim bor­ci­ma, ura­đe­na re­kon­struk­ci­ja zi­da u du­ži­ni 70 me­ta­ra ko­ji po­ve­zu­je trg i grad­ski park.
- U okvi­ru re­kon­struk­ci­je tr­ga u pr­voj fa­zi za­vr­še­na je kom­plet­na sa­na­ci­ja di­je­la Uli­ce Slo­bo­de, u di­je­lu gdje se ona spa­ja sa po­preč­nim uli­ca­ma 3. ja­nu­ar i To­ma­ša Ži­ži­ća. Dru­ga fa­za je ob­u­hva­ti­la kom­ple­tan pro­stor is­pred spo­me­ni­ka pa­lim bor­ci­ma u do­njem di­je­lu par­ka. Na na­ve­de­nom po­te­zu ura­đe­na je at­mos­fer­ska ka­na­li­za­ci­ja, slo­že­ne gra­nit­ne plo­če i po­sta­vlje­na ulič­na ra­svje­ta- ka­že Va­sić.
Pod­sje­ća­mo da je Alek­san­dar Žu­rić, pred­sjed­nik Op­šti­ne, pri­li­kom ce­re­mo­ni­je ozva­ni­če­nja po­čet­ka ra­do­va ka­zao da će se po­sao od­vi­ja­ti u ne­ko­li­ko fa­za i da su sred­stva za pr­vu pot­fa­zu, obez­bi­je­đe­na su kroz do­na­ci­ju fir­me Adri­a­tik Pro­per­ti­es iz Bu­dve, dok će pre­o­sta­li dio fi­nan­si­ra­ti Di­rek­ci­ja jav­ni­h ra­do­va. Pr­va fa­za ra­do­va, re­kao je ta­da Žu­rić, ko­šta­će oko 900.000 eura. Dru­ga fa­za, ka­ko je na­ja­vio, pod­ra­zu­mi­je­va iz­grad­nju dva po­slov­na kom­plek­sa u di­je­lu is­pod spo­me­ni­ka, bez nje­go­vog iz­mje­šta­nja.
-Na taj na­čin da­će­mo tra­jan pe­čat naj­u­žem grad­skom je­zgru, a Bi­je­lo Po­lje će po to­me bi­ti pre­po­zna­to-ka­zao je Žu­rić.M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"