Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Logorašima iz Morinja odšteta 1.430.000 eura * Sveta prinudno iseljavaju iz stana * Laković krši zakon, Tužilački savjet ćuti * Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Objašnjenje i preporuka * Neću, ne dam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Maja Raičević, direktorica Centra za ženska prava:
U Crnoj Gori se godišnje evidentira 50 selektivnih abortusa jer roditelji ne žele bebu ženskog pola.

Vic Dana :)

Mujo navršio sto godina i kuća mu se napuni novinarima, snimaju ga za televiziju i novine, pa ga upitaju:
- Stari, bolan, koja je tajna tvoje dugovječnosti?
Mujo se nakašlje:
- Paz’ ‘vamo... kad mi je nizak prit’sak, popijem crnoga vina... kad je visok, sunem rakijicu... kad se pre’ladim, pijem kuvane rak’je il’ vina, ako nemam apetita, udarim po bijelom vinu, a za bolje varenje uvijek pijem pivo...
Prekine ga jedan novinar:
- Pobogu, čovječe, piješ l’ ti vode ikad?
Mujo odmahne glavom:
- Bolan, tako bolestan još nisam bio!


Haso: „Mujo, znaš li da mrav može nositi teret 20 puta veći od njegove težine?”
Mujo: „A Fata se hvalila kad je sama nosila veš mašinu na treći sprat!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni ŽELJKO KOSOVIĆ (URA) O RADOVIMA U BARSKOM NASELJU BJELIŠI KOJIMA SE HVALE U DPS-U
Ulica Stara pruga Stara pruga raskopana deset godina Gospodo iz DPS-a, molim Vas da ne vrijeđate građane Bara, naročito one koji žive u Bjelišima gdje i moja porodica živi, u ulici čije asfaltiranje predstavljate kao krunu vašeg napornog rada, poručio je Kosović
Dan - novi portal
BAR - Član Op­štin­skog od­bo­ra Gra­đan­skog po­kre­ta URA Želj­ko Ko­so­vić osvr­nuo se na sa­op­šte­nje bar­skog od­bo­ra De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­ta u ko­jem je na­gla­še­no da će as­fal­ti­ra­njem Uli­ce Sta­ra pru­ga, u du­ži­ni oko 800 me­ta­ra, ko­nač­no bi­ti ri­je­šen ve­li­ki pro­blem gra­đa­na bar­skog na­se­lja Bje­li­ši.
Ko­so­vić is­ti­če da je Re­gi­o­nal­ni vo­do­vod kroz bar­sko na­se­lje Bje­li­še pro­šao pri­je 10 go­di­na i od ta­da Uli­ca Sta­ra pru­ga ni­je vra­će­na u pr­vo­bit­no sta­nje, zbog če­ga su se i mje­šta­ni upor­no ža­li­li.
- Go­spo­do iz DPS-a, mo­lim Vas da ne vri­je­đa­te gra­đa­ne Ba­ra, na­ro­či­to one ko­ji ži­ve u Bje­li­ši­ma gdje i mo­ja po­ro­di­ca ži­vi, u uli­ci či­je as­fal­ti­ra­nje pred­sta­vlja­te kao kru­nu va­šeg na­por­nog ra­da. Re­gi­o­nal­ni vo­do­vod je pro­šao pri­je 10 go­di­na i od ta­da uli­ca ni­je vra­će­na u pr­vo­bit­no sta­nje, zbog če­ga se i mje­šta­ni upor­no ža­le. Uli­ca o ko­joj sa­da pri­ča­te pu­nih usta je osta­vlje­na ras­ko­pa­na – is­ti­če Ko­so­vić u sa­op­šte­nju za jav­nost i na­gla­ša­va da se na po­me­nu­toj uli­ci ka­na­li­za­ci­ja iz­li­va sva­ke go­di­ne i da na sva­kih 100 me­ta­ra po­sto­je mi­ni de­po­ni­je sme­ća ko­je psi lu­ta­li­ce raz­no­se po na­se­lju.
- Tre­ba li opet da spo­mi­njem to da ni­smo smje­li dje­cu sla­ti sa­me do ško­le ili pro­dav­ni­ce jer su nji­ho­vi ži­vo­ti bi­li ugro­že­ni od fe­ka­li­ja ko­je su se iz­li­va­le svu­da i sa so­bom no­si­le ko zna ka­kve epi­de­mi­je. I sa­da ho­će­te da sa par san­ti­me­ta­ra as­fal­ta za­ma­že­te oči svi­ma, na va­ma  do­bro po­zna­ti na­čin. Ni­ka­ko da shva­ti­te da vi ne tro­ši­te no­vac DPS-a već no­vac svih gra­đa­na Ba­ra bez ob­zi­ra ko­joj par­ti­ji pri­pa­da­li i u ko­joj se bo­go­mo­lji  mo­li­li. Za no­vac ko­ji ne­mi­li­ce tro­ši­te, a na­ro­či­to pred iz­bo­re, da­je­te nam sa­mo pri­vre­me­na rje­še­nja, jer kao i uvi­jek, sve što ra­di­te, ra­di­te sa­mo da bi sa­ču­va­li svo­je po­zi­ci­je i da bi uve­ća­li svo­je već enorm­no bo­gat­stvo, a ni­šta što je u in­te­re­su tih istih gra­đa­na Ba­ra či­ji no­vac tro­ši­te - is­ta­kao je Ko­so­vić.
Za na­ja­vlje­no as­fal­ti­ra­nja uli­ce on ka­že da je u pi­ta­nju pri­vre­mo rje­še­nje jer se ra­di bez ika­kve plan­ske do­ku­men­ta­ci­je i bez rje­še­nja za od­vod at­mos­fer­ske vo­de.
- Tro­to­ar je ap­surd­no i spo­mi­nja­ti jer će­te ob­ja­sni­ti da mje­sta za nje­ga ne­ma, što sva­ka­ko ne mo­že bi­ti tač­no, jer ako su dje­ca mo­gla kroz ka­na­li­za­ci­ju,  de­po­ni­ju i uz ne­zbri­nu­te pse ići,  što bi im tre­bao luk­suz od tro­to­a­ra, na­vi­kli su oni na jad. Sto­ga vas mo­lim da pre­sta­ne­te da vri­je­đa­te gra­đa­ne Ba­ra va­šim sa­op­šte­nji­ma za jav­nost u ko­ji­ma i da­lje  ve­li­ča­te svoj „trud” i „mu­ko­tr­pan rad”. Po­ja­sni­te na­ro­du da je sve to is­klju­či­vo  od nov­ca svih nas, ko­ji ži­vi­mo, ra­di­mo i stva­ra­mo u Ba­ru - za­klju­ču­je Ko­so­vić.
D.S.


Fra­no­vić: Za­do­vo­lje­ni in­te­re­si gra­đa­na

Sa dru­ge stra­ne ko­or­di­na­to­ra MZ mr Za­ri­je Fra­no­vi­ća ka­že da je Uli­ca Sta­ra pru­ga jed­na stra­te­ška uli­ca jer pred­sta­vlja al­ter­na­ti­vu u slu­ča­ju da se de­si ne­ka ne­zgo­da na nad­vo­žnja­ku. Fra­no­vić na­gla­ša­va da će uli­ca bi­ti za­vr­še­na za par da­na i da će bi­ti as­fal­ti­ra­na u pu­nom pro­fi­lu.
– To je ono što ko­nač­no za­do­vo­lja­va in­te­re­se gra­đa­na, da ima­ju do­bru sa­o­bra­ćaj­ni­cu zbog svih po­tre­ba ko­je dnev­no oba­vlja­ju. Od kre­di­ta KfW ban­ke fi­nan­si­ra­na je i iz­grad­nja pri­mar­ne ka­na­li­za­ci­je, ovog di­je­la ko­lek­to­ra u du­ži­ni pre­ko 800 me­ta­ra. Taj po­sao je vri­je­dan pre­ko 300.000 eura, ko­ji je sa­mo je­dan od po­slo­va ko­ji se pri­vo­di kra­ju u ovoj mje­snoj za­jed­ni­ci. U pret­hod­nom pe­ri­o­du, na­ro­či­to u pro­šloj go­di­ni, ov­dje je ura­đe­no do­sta, i osta­je nam ono što je pred­vi­đe­no pro­gra­mom ure­đe­nja pro­sto­ra za 2017. go­di­nu – is­ti­če Fra­no­vić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"