Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vradžbine su kad Brnabićku postaviš za premijera * Promjene počinju smjenama direktora * EU da se izjasni o regularnosti izbora * Kalić oslobođen zbog grešaka tužilaštva * Makron preuzima tron od Merkel * EU ostaje kratkih rukava * Ako zovu iz banke, umro sam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILOŠ KONATAR, FUNKCIONER POKRETA URA :
Mora se otkloniti svaka sumnja u umiješanost IRF-a u izborne zloupotrebe DPS-a i njegovih političkih satelita.

Vic Dana :)

Dva grobara, posle napornog dana, sjede uz pivo. Kaže jedan drugom:
– Uf, danas smo sahranjivali jednog od 150 kila, izmori nas...
Drugi odgovara:
– Ma nije to ništa, mi danas sahranjivali nečiju taštu, narod je toliko aplaudirao da smo je tri puta vadili na bis!

Juče mi bila familija iz Beča, donijeli neki keks od euro i po, dvije čokolade i 200 grama kafe a pojeli i popili moju penziju i pola ženine plate!

Dolazi Perica iz škole i pita ga otac:
-Sine, kako si prošao u školi?
-Tata ti si fudbaler, pa ćeš me razumjeti. Produžio sam ugovor sa prvim razredom na godinu dana.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2018-01-08 PLJEVLJAK MILETA TOŠIĆ NA BADNJI DAN PUKOM SREĆOM OSTAO ŽIV
Tošić Preživio napad čopora pasa U trenutku kada mi je vučjak skočio na leđa, izgubio sam ravnotežu i pao na koljena. Sami Bog me je spasio težih posledica jer je upravo tada nekoliko stotina metara dalje neko ispalio dvije jake svijetleće petarde – priča Mileta Tošić
Dan - novi portal
Za­hva­lju­ju­ći pu­koj sre­ći i, ka­ko ka­že, Bož­joj po­mo­ći, Plje­vljak Mi­le­ta To­šić pre­ži­vio je na Bad­nji dan na­pad pa­sa lu­ta­li­ca i za dla­ku iz­bje­gao si­gu­r­nu smrt. Čo­por raz­ja­re­nih pa­sa na­sr­nuo je na nje­ga čim se uda­ljio iz na­se­lja Gu­ke i za­pu­tio pre­ma Ži­do­vi­ći­ma, gdje je pla­ni­rao da si­je­če bad­nja­ke. U gu­stoj ma­gli i po­mra­či­ni je­dva je ra­za­znao put ko­jim se kre­tao, a po­tom je kra­jič­kom oka uočio pse ko­ji su mu išli u su­sret. Pr­vo ga je na­pa­la ma­nja gru­pa od pet-šest pa­sa, a ne­du­go po­tom se oko nje­ga stvo­ri­lo dva­de­se­tak glad­nih i raz­ja­re­nih ži­vo­ti­nja. Go­lo­ruk i u šo­ku uhva­tio se u ko­štac sa psi­ma ko­ji su pri­sti­za­li sa svih stra­na.
– Čim sam se od po­sled­njih ku­ća uda­ljio ne­kih tri­sta me­ta­ra, gru­pa u ko­joj je bi­lo pet-šest pa­sa na­sr­nu­la je na me­ne. Po­tom su sa svih stra­na pri­sti­za­li no­vi psi uje­da­ju­ći me za či­zme i pan­ta­lo­ne – pri­ča To­šić ko­ji je i da­lje za­te­čen i u šo­ku zbog sve­ga što mu se to­ga da­na de­si­lo.
Po­ja­šnja­va da je sre­ća u ne­sre­ći to što je na se­bi imao du­bo­ke či­zme, kom­bi­ne­zon pan­ta­lo­ne i far­mer­ke, pa je ta­ko iz­bje­gao broj­ne uje­de.
– Ni­je­sam ni­ko­ga mo­gao do­zva­ti u po­moć jer je bi­lo po­la pet uju­tro. Mo­ji po­ku­ša­ji da do­zo­vem po­moć bi­li su uza­lud­ni. Bra­nio sam se ko­li­ko sam mo­gao, ali sva­kog tre­nut­ka sve vi­še pa­sa je na­sr­ta­lo na me­ne. Pri­sti­za­li su br­zo i vi­dio sam da se ne mo­gu la­ko od­bra­ni­ti – pri­ča To­šić i do­da­je da se prak­tič­no rvao sa nji­ma, a po­tom ga je na­pao ogro­man vuč­jak.
– U tre­nut­ku ka­da mi je vuč­jak sko­čio na le­đa, iz­gu­bio sam rav­no­te­žu i pao na ko­lje­na. Sa­mi Bog me je spa­sio te­žih po­sle­di­ca jer je upra­vo ta­da ne­ko­li­ko sto­ti­na me­ta­ra da­lje ne­ko is­pa­lio dvi­je ja­ke svi­je­tle­će pe­tar­de. De­to­na­ci­ja i svje­tlost su ih ras­tje­ra­li – ka­že To­šić, ko­ji je je­dva uspio da se pri­dig­ne i kre­ne na­zad pre­ma ku­ći. Psi ga ni ta­da ni­je­su osta­vlja­li, već su po­ku­ša­li da ga opet na­pad­nu. Me­đu­tim, ka­ko su se u da­lji­ni za­ču­li gla­so­vi i puc­nji od pe­tar­di iz­bje­gao je no­vi na­pad.
– Iako je rva­nje s psi­ma tra­ja­lo de­se­tak mi­nu­ta, me­ni se či­ni­lo da je pro­šla či­ta­va vječ­nost. Da ni­je­sam bio u kon­di­ci­ji, si­gur­no bih na­stra­dao. U mo­men­tu ka­da sam pa­dao na ze­mlju ostao sam bez gla­sa i mi­slio sam da je sve go­to­vo – pri­ča To­šić.
Ni sam ne zna ka­ko, ali smo­gao je sna­ge i upu­tio se u slu­žbu Hit­ne po­mo­ći oda­kle su ga upu­ti­li na bol­nič­ko li­je­če­nje, gdje je pro­veo či­tav Bad­nji dan.
B.Je.


Uje­da­la ga zmi­ja, sre­tao me­dvje­da

To­šić je iz bol­ni­ce pu­šten na kuć­no li­je­če­nje zbog Bo­ži­ća, ali i Kr­sne sla­ve Sve­tog ar­hi­đa­ko­na Ste­fa­na, 9. ja­nu­a­ra.
– Ni­kad do­sad se ni­je­sam ova­ko pre­pao, a do­ži­vio sam bez­broj ne­pri­jat­no­sti. Bio sam na me­ti otrov­ni­ca, a jed­nom pri­li­kom ujeo me je po­skok, od­no­sno ugri­zao pre­ko či­zme. Ni­je­sam bio po­vri­je­đen, ali se uop­šte ni­je­sam ni upla­šio. Sre­tao sam se i sa me­dvje­dom, bio je uda­ljen sve­ga de­se­tak me­ta­ra, ali ni­je­sam osje­tio strah kao pri­li­kom na­pa­da pa­sa – ka­že To­šić.
On je upo­zo­rio da je kraj­nje ri­zič­no za pje­ša­ke da se kre­ću u ne­po­sred­noj bli­zi­ni na­se­lja Gu­ke, jer upra­vo u tom pod­ruč­ju ima i naj­vi­še na­pu­šte­nih pa­sa. Ape­lo­vao je na nad­le­žne da uči­ne ne­što ka­ko bi se spri­je­či­li ova­kvi i slič­ni in­ci­den­ti.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"