Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vradžbine su kad Brnabićku postaviš za premijera * Promjene počinju smjenama direktora * EU da se izjasni o regularnosti izbora * Kalić oslobođen zbog grešaka tužilaštva * Makron preuzima tron od Merkel * EU ostaje kratkih rukava * Ako zovu iz banke, umro sam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILOŠ KONATAR, FUNKCIONER POKRETA URA :
Mora se otkloniti svaka sumnja u umiješanost IRF-a u izborne zloupotrebe DPS-a i njegovih političkih satelita.

Vic Dana :)

Dva grobara, posle napornog dana, sjede uz pivo. Kaže jedan drugom:
– Uf, danas smo sahranjivali jednog od 150 kila, izmori nas...
Drugi odgovara:
– Ma nije to ništa, mi danas sahranjivali nečiju taštu, narod je toliko aplaudirao da smo je tri puta vadili na bis!

Juče mi bila familija iz Beča, donijeli neki keks od euro i po, dvije čokolade i 200 grama kafe a pojeli i popili moju penziju i pola ženine plate!

Dolazi Perica iz škole i pita ga otac:
-Sine, kako si prošao u školi?
-Tata ti si fudbaler, pa ćeš me razumjeti. Produžio sam ugovor sa prvim razredom na godinu dana.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2018-01-08 STUDENTI UNIVERZITETA „MEDITERAN” POSJETILI HOTEL RIDŽENT PORTO MONTENEGRO
Za hotelijerstvo najvažniji stručan kadar
Dan - novi portal
TI­VAT – Stu­den­ti Fa­kul­te­ta za tu­ri­zam, Uni­ver­zi­te­ta „Me­di­te­ran”, sre­di­nom de­cem­bra pro­šle go­di­ne po­sje­ti­li su ho­tel „Ri­džent Por­to Mon­te­ne­gro” gdje su pri­su­stvo­va­li pre­da­va­nju ko­je je upri­li­čio me­nadž­ment ho­te­la. U ime ho­te­la stu­den­ti­ma su se obra­ti­ti fi­nan­sij­ski di­rek­tor Lo­la To­pli­ca, di­rek­tor pro­da­je Ivan Ga­jić, me­na­džer­ka za ljud­ske re­sur­se Ža­na Ze­ko­vić, pi-ar i mar­ke­ting me­na­džer Mi­lo Ra­do­njić, me­na­džer­ka re­zer­va­ci­ja i pri­ho­da Bin­ta Di­o­um, i spa me­na­džer Samy Ibra­him.
– Po­zi­tiv­no sam iz­ne­na­đen in­te­re­so­va­njem i struč­no­šću ko­ju su stu­den­ti po­ka­za­li pri­li­kom pre­zen­ta­ci­je. Bi­li su ve­o­ma ak­tiv­ni i ima­li ja­ko za­htjev­na i za­ni­mlji­va pi­ta­nja. Ve­o­ma mi je dra­go da vi­dim ka­ko se u Cr­noj Go­ri ško­lu­je iz­u­ze­tan ka­dar u sfe­ri tu­ri­zma i ho­te­li­jer­stva, za­to što će nam, s ob­zi­rom na raz­voj ho­te­li­jer­stva u dr­ža­vi, bi­ti po­treb­no sve vi­še ob­u­če­nog ka­dra. Si­gu­ran sam da će kroz ne­ko­li­ko go­di­na stu­den­ti sa ko­ji­ma je me­nadž­ment kom­pa­ni­je Por­to Mon­te­ne­gro raz­go­va­rao da­nas bi­ti iz­u­zet­ni pro­fe­si­o­nal­ci, ostva­re­ni u svom po­slu. Vje­ru­jem da će im Cr­na Go­ra pru­ži­ti pri­li­ku ko­ju će is­ko­ri­sti­ti na naj­bo­lji mo­gu­ći na­čin – re­kao je Ga­jić.
Pre­da­va­nju su pri­su­stvo­va­li stu­den­ti dru­ge, tre­će i če­tvr­te go­di­ne Fa­kul­te­ta za tu­ri­zam ko­ji tre­nut­no pra­te pre­da­va­nja na pred­me­ti­ma Ho­tel­ski me­nadž­ment, Kon­tro­ling i Sa­vre­me­ni tren­do­vi u tu­ri­zmu. Stu­dent­ki­nja tre­će go­di­ne, smje­ra ho­te­li­jer­stvo, Lej­la Ćo­ro­vić iz­u­zet­no je za­do­volj­na po­sje­tom ho­te­lu „Ri­džent“ i sprem­no­šću me­nadž­men­ta da pre­ne­se zna­nje stu­den­ti­ma.
– Sma­tram da nam je ovo pre­da­va­nje bi­lo iz­u­zet­no ko­ri­sno i da nas je sve mo­ti­vi­sa­lo da raz­vi­ja­mo na­ša zna­nja i vje­šti­ne ka­ko bi­smo bi­li kon­ku­rent­ni na tr­ži­štu ra­da. Za­hval­na sam me­nadž­men­tu ho­te­la na in­ter­ak­tiv­nom pre­da­va­nju i mom Fa­kul­te­tu za tu­ri­zam, Uni­ver­zi­te­ta „Me­di­te­ran“, ko­ji nam re­dov­no or­ga­ni­zu­je van­na­stav­ne ak­tiv­no­sti u ci­lju raz­vo­ja na­še bu­du­će ka­ri­je­re – re­kla je Ćo­ro­vi­će­va.
Cilj po­sje­te bi­lo je upo­zna­va­nje stu­de­na­ta sa fun­ci­o­ni­sa­njem jed­nog od naj­bo­ljih ho­tel­skih si­ste­ma bez či­je per­ma­nent­ne kon­tr­o­le ho­tel ne bi mo­gao da odr­ži naj­vi­še stan­dar­de u ho­tel­skom po­slo­va­nju.
Ž.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"