Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vradžbine su kad Brnabićku postaviš za premijera * Promjene počinju smjenama direktora * EU da se izjasni o regularnosti izbora * Kalić oslobođen zbog grešaka tužilaštva * Makron preuzima tron od Merkel * EU ostaje kratkih rukava * Ako zovu iz banke, umro sam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILOŠ KONATAR, FUNKCIONER POKRETA URA :
Mora se otkloniti svaka sumnja u umiješanost IRF-a u izborne zloupotrebe DPS-a i njegovih političkih satelita.

Vic Dana :)

Dva grobara, posle napornog dana, sjede uz pivo. Kaže jedan drugom:
– Uf, danas smo sahranjivali jednog od 150 kila, izmori nas...
Drugi odgovara:
– Ma nije to ništa, mi danas sahranjivali nečiju taštu, narod je toliko aplaudirao da smo je tri puta vadili na bis!

Juče mi bila familija iz Beča, donijeli neki keks od euro i po, dvije čokolade i 200 grama kafe a pojeli i popili moju penziju i pola ženine plate!

Dolazi Perica iz škole i pita ga otac:
-Sine, kako si prošao u školi?
-Tata ti si fudbaler, pa ćeš me razumjeti. Produžio sam ugovor sa prvim razredom na godinu dana.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni U OKVIRU PROJEKTA „VALORIZACIJA ĐALOVIĆA PEĆINE” Uređeno šest kilometara pristupnih staza
Dan - novi portal
BI­JE­LO PO­LjE – Pro­je­kat „Va­lo­ri­za­ci­ja Đa­lo­vi­ća pe­ći­ne” u Bi­je­lom Po­lju re­a­li­zu­ju Di­rek­ci­ja jav­nih ra­do­va Cr­ne Go­re i Op­šti­na Bi­je­lo Po­lje. Pro­ci­je­nje­na vri­jed­nost in­ve­sti­ci­je je 12.500.000 eura sa pe­ri­o­dom re­a­li­za­ci­je do 2020. go­di­ne. Za­vr­še­na je iz­ra­da pret­hod­ne stu­di­je oprav­da­no­sti tu­ri­stič­ke va­lo­ri­za­ci­je Đa­lo­vi­ća pe­ći­ne sa idej­nim rje­še­njem ure­đe­nja di­je­la pe­ći­ne i kom­plet­nom in­fra­struk­tu­rom do nje. Za­vr­šen je kon­kurs za iz­ra­du sve­o­bu­hvat­nog ur­ba­ni­stič­ko-ar­hi­tek­ton­skog idej­nog rje­še­nja Đa­lo­vi­ća pe­ći­ne i kli­su­re u za­hva­tu Pro­stor­no-ur­ba­ni­stič­kog pla­na op­šti­ne Bi­je­lo Po­lje. Za­vr­šen je glav­ni pro­je­kat za iz­grad­nju pu­ta Bi­stri­ca – Ma­na­stir „Pod­vrh”.
– Na osno­vu od­lu­ke Mi­ni­stra­stva odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma i Na­ci­o­nal­ne tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je o oda­bi­ru pro­je­ka­ta i do­dje­li sred­sta­va po Jav­nim po­zi­vi­ma po pro­gra­mu pod­sti­caj­nih mje­ra u obla­sti tu­ri­zma za 2017/18. go­di­nu za pro­je­kat ,,Pro­mo­ci­ja se­la Bi­stri­ce kao ve­li­kog po­ten­ci­ja­la za raz­voj sport­sko-re­kre­a­tiv­nih ak­ti­vo­sti u pri­ro­di sprem­ni do­če­kaj­mo otva­ra­nje Đa­lo­vi­ća pe­ći­ne – ka­že Vi­o­le­ta Ob­ra­do­vić, di­rek­to­ri­ca TO Bi­je­lo Po­lje.
Tu­ri­stič­koj or­ga­ni­za­ci­ji Bi­je­lo Po­lje do­di­je­lje­na su sred­stva za po­kri­va­nje di­je­la tro­ško­va re­a­li­za­ci­je pro­jek­ta ko­jim se obo­ga­ću­je tu­ri­stič­ka po­nu­da uvo­đe­njem no­vih sa­dr­ža­ja na­mi­je­nje­nih tu­ri­sti­ma.
– Shod­no to­me or­ga­ni­zo­va­li smo pr­vu ak­tiv­nost ko­ja je pod­ra­zu­mi­je­va­la ure­đe­nje sta­ze od pod­no­ži­ja Bi­stri­ce od oko šest ki­lo­me­ta­ra skri­ve­nih od po­gle­da i okru­že­nih ne­tak­nu­tom pri­ro­dom do Ma­na­sti­ra Pod­vrh – ka­že Ob­ra­do­vi­će­va.
Ugo­vo­re­ni su ina­če i ra­do­vi za iz­grad­nju dru­ge fa­ze pu­ta Bi­stri­ca – Ma­na­stir „Pod­vrh” u du­ži­ni od če­ti­ri ki­lo­me­tra i u to­ku je rje­ša­va­nje imo­vin­sko-prav­nih od­no­sa, a ten­der za iz­grad­nju pr­ve fa­ze tog pu­ta u du­ži­ni od jed­nog i po ki­lo­me­tra je po­ni­šten i bi­će po­no­vo ras­pi­san.
Ta­ko­đe, ras­pi­san je i ten­der za ži­ča­ru od Ma­na­sti­ra „Pod­vrh” do ula­za u Đa­lo­vi­ća pe­ći­nu, du­ži­ne 1.700,00 m, ka­pa­ci­te­ta 75 oso­ba/h, po prin­ci­pu „pro­jek­tuj-iz­gra­di”. Iza­bran je ob­ra­đi­vač Glav­nog pro­jek­ta za ure­đe­nje unu­tra­šnjo­sti Đa­lo­vi­ća pe­ći­ne. U fa­zi iz­ra­de su Glav­ni pro­jek­ti ili pri­pre­ma ten­der­ske do­ku­men­ta­ci­je za nji­ho­vu iz­ra­du za elek­tro­e­ner­get­sku i vo­do­vod­nu in­fra­struk­tu­ru do Đa­lo­vi­ća pe­ći­ne.M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"