Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Tužilaštvo ispituje krađu tri mandata * Pred policajkom u Baltića ispalili 60 hitaca * Pokušao da likvidira rođake * Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Sitnina * Kako smo iskeširali Cecin dernek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milisav Popović, pisac i kolumnista „Dana”:
– Pišem onako kako želim da čitam.

Vic Dana :)

Žena ima muža koji se zove Budimir, a zovu ga Buda.
Zove je švaler telefonom i pita:
- Će da bude nešto noćas?
Ona mu tiho reče:
- Ako Bude bude, neće da bude, ali ako Bude ne bude, će da bude!


Kaže Perica mami: „Mama, tata je opet pijan!” „A otkud ti to znaš?” „Pa eno ga, opet brije ogledalo.”


Kako bi se zvao film „300” da u njemu glumi Čak Noris?
- Jedan!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-01-03 U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI REGISTROVANO 14 KRIVIČNIH DJELA Pili i žene bili
Dan - novi portal
To­kom no­vo­go­di­šnjih pra­zni­ka pri­ve­de­no je 19 oso­ba zbog ra­znih kri­vič­nih dje­la i pre­kr­ša­ja. Upr­kos ve­li­kom bro­ju pri­ve­de­nih, iz Upra­ve po­li­ci­je je bez­bjed­no­sna si­tu­a­ci­ja u pro­te­kla tri da­na oci­je­nje­na kao sta­bil­na. Pr­vog da­na No­ve go­di­ne na pres kon­fe­ren­ci­ji ko­ju je odr­ža­la šef ope­ra­tiv­ne smje­ne OKC-a Zo­ri­ca Ma­noj­lo­vić Ga­zdić sa­op­šte­no je da na gra­nič­nim pre­la­zi­ma u Cr­noj Go­ri ni­je bi­lo ve­ćih za­dr­ža­va­nja.
– U no­vo­go­di­šnjoj no­ći evi­den­ti­ran je  pre­la­zak 35.916 li­ca, 9.398 mo­tor­nih vo­zi­la, ušlo je jed­no plo­vi­lo, tri vo­za i sle­tje­lo 16 va­zdu­ho­plo­va. Slu­žbe­ni­ci Upra­ve po­li­ci­je re­gi­stro­va­li su 14 kri­vič­nih dje­la i po tom osno­vu li­še­no je slo­bo­de šest li­ca. Po osno­vu na­ru­ša­va­nja jav­nog re­da i mi­ra i po­ro­dič­nog na­si­lja re­gi­stro­va­no je se­dam pre­kr­ša­ja i li­še­na slo­bo­de tri li­ca. Ka­da je u pi­ta­nju bez­bjed­nost sa­o­bra­ća­ja na pu­te­vi­ma, u Cr­noj Go­ri se do­go­di­lo 14 sa­o­bra­ćaj­nih ne­zgo­da gdje je jed­no li­ce za­do­bi­lo te­ške i jed­no li­ce la­ke tje­le­sne po­vre­de. Zbog upra­vlja­nja vo­zi­lom pod dej­stvom al­ko­ho­la li­še­no je slo­bo­de 16 li­ca – sa­op­šti­la je Ma­noj­lo­vić Ga­zdić ko­ja je ape­lo­va­la na vo­za­če da ne uče­stvu­ju u sa­o­bra­ća­ju pod uti­ca­jem al­ko­ho­la.
Šef smje­ne u OKC-u Ga­zdić Ma­noj­lo­vić je is­ta­kla da po­li­ci­ja po­red re­dov­nih ak­tiv­no­sti sva­ko­dnev­no spro­vo­di i ak­ci­ju „Pe­tar­da”.
– To­kom ak­ci­je „Pe­tar­da” slu­žbe­ni­ci Upra­ve po­li­ci­je su u pro­te­klih se­dam da­na od­u­ze­li 6.555 ko­ma­da ra­znih vr­sta pe­tar­di, 44 va­tro­me­ta. Ta­ko­đe se ape­lu­je na ma­lo­ljet­na li­ca da se su­zdr­že od upo­tre­be pi­ro­teh­nič­kih sred­sta­va, od­no­sno pe­tar­di. Ovim pu­tem Upra­va po­li­ci­je će sve pred­u­ze­ti da se odu­zmu ne­do­zvo­lje­na pi­ro­teh­nič­ka sred­stva da ne bi do­šlo do po­vre­đi­va­nja – do­da­la je Ma­noj­lo­vić Ga­zdić.
M.D.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"