Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Zajedno i u smrt * Spreman sam i na sto godina robije * Kap po kap uništiše KAP * Zbrinuli porodice u državnim institucijama * Zajedno i u smrt * Dan kada je narod odbranio državu * Zid za čelo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Svetalana Pešić, Centar za građansko obrazovanj:
– Kada je riječ o načinu trošenja budžetskih sredstava imamo dvostruke aršine. Najugroženiji slojevi jasno vide da se preko njih prelama sva štednja, dok se na drugim stranama neštedimice troši.

Vic Dana :)

Pripremili se ludaci da pobjegnu iz ludnice i spremili plan:
1. Uspavati čuvara i uzeti ključeve.
2. Otvoriti prva i druga vrata.
3 Pobjeći na slobodu!
I jedne večeri krenuli, uspavili čuvara, otvorili prva i druga vrata i onda je vođa rekao:
●Proba uspjela, sjutra bježimo!

Žena u parku nailazi na starca i ne može a da ne primijeti koliko srećno izgleda. Zastane i pita ga:
- Izgledate tako srećno i zadovoljno! Koja je tajna tako srećnog i dugog života!?
- Pušim kamaru cigareta, pijem litar piva dnevno, jedem samo masnu hranu i nikada ne vježbam.
- Stvarno!? Nevjerovatno! A koliko imate godina?
- 36.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-07-15 SVI U TUŠKOM PRVOLIGAŠU RADE PUNOM PAROM U najavi nova pojačanja Dečića
Dan - novi portal
Kao što no­vi šef struč­nog šta­ba Zo­ran Mi­jo­vić pro­fe­si­o­nal­no oba­vlja svo­je za­dat­ke, ta­ko sport­ski di­rek­tor De­mir Ra­mo­vić i pred­sjed­nik De­či­ća Ta­hir Dre­še­vić či­ne sve što je u nji­ho­voj mo­ći da is­ku­snom struč­nja­ku na ras­po­la­ga­nje sta­ve što kva­li­tet­ni­ji igrač­ki ka­dar. Sa­rad­nju sa Tu­za­ni­ma su ozva­ni­či­li Ne­ma­nja Vla­ho­vić iz Mor­na­ra, Sr­đan Ko­so­vić iz Če­li­ka, Ivan Rac­ko­vić iz Lov­će­na i biv­ši igrač Su­tje­ske i Iga­la Mar­ko Đu­ka­no­vić. To ni­je me­đu­tim sve što se ti­če po­ja­ča­nja. Oče­ki­va­nja tre­ne­ra Mi­jo­vi­ća is­pu­nio je biv­ši omla­di­nac Bu­duć­no­sti, ofan­zi­vac Ste­fan Go­lo­vić, ulo­gu cen­tral­nih be­ko­va pre­u­ze­će do­sa­da­šnji član Lov­će­na Va­si­li­je Ra­de­no­vić kao i ta­len­to­va­ni omla­din­ski re­pre­zen­ta­ti­vac Cr­ne Go­re iz Je­ze­ra, Dre­ško­vić. Ne­za­hva­lan za­da­tak da me­đu sta­ti­va­ma na pra­vi na­čin za­mi­je­ni re­pre­zen­ta­tiv­ca Mi­la­na Mi­ja­to­vi­ća ima­će do­sa­da­šnji re­zer­vni ču­var mre­že Mla­do­sti, ko­ji je već bra­nio za De­čić, ali u dru­go­li­ga­škom ka­ra­va­nu, Vuk Ra­do­vić. Na „Tu­škom po­lju” tre­ni­ra i Sa­va Gar­da­še­vić, ta­ko da ni­je is­klju­če­no da se na­kon po­la go­di­ne pri­klju­či biv­šem ti­mu. Sport­ski di­rek­tor Ra­mo­vić sa po­seb­nim po­no­som is­ti­če osta­nak is­ku­snih što­pe­ra Ni­ko­le Mi­ha­i­lo­vi­ća i li­je­vog be­ka Du­ša­na Ne­sto­ro­vi­ća i na­da se da će Ni­ja­zim Pa­do­vić i Ri­jad Pe­pić pro­mi­je­ni­ti od­lu­ku i osta­ti u ma­tič­nom klu­bu. Na kra­ju tre­ba na­po­me­nu­ti da Tu­za­ni i da­lje raz­go­va­ra­ju sa Ba­ćom Ni­ko­li­ćem, ali je taj tran­sfer ne­iz­vje­stan.N.J.

Uspje­šna pro­vje­ra
De­čić – Ja­pan­ci 7:2 (4:1)

Sta­di­on: „Tu­ško po­lje”. Gle­da­la­ca: oko 50. Stri­jel­ci: Ca­maj u 6, 23, Vu­ljaj u 29, Đu­kić u 36. iz je­da­na­e­ster­ca, 55, Go­lo­vić u 58. i Sta­ni­sa­vić u 77. za De­čić, a Ta­ka­to­ku u 18. i Sa­sa­ki u 82. za Ja­pan­ce.
DE­ČIĆ: Ra­do­vić, Rac­ko­vić, Đu­ka­no­vić, Ra­de­no­vić, Kr­ka­no­vić, Ko­so­vić, Vla­ho­vić, An­đu­šić, Vu­ljaj, Ca­maj, Go­lu­bo­vić. Igra­li su još: Ro­san­dić, Tu­zo­vić, Mi­ha­i­lo­vić, Dre­ško­vić, Pren­ko­če­vić, Đu­kić, Uj­kaj, Ri­zva­no­vić, Go­lo­vić, Sta­ni­sa­vić, Bi­be­zić, Kr­ka­no­vić, Dra­gaš, Lju­lja­no­vić.
JA­PAN­CI: Ra­du­si­no­vić, Ike­da, Ta­ke­mo­to, To­mić, Ta­na­ka, Ta­ka­to­ku, Ta­ka­ha­ši, Kan, Sa­sa­ki, Su­zi­ki, Ta­ki. Igra­li su još: Mi­ju­ra, Jek­nić, Ćo­so­vić, Ši­mi­cu.
U pr­voj pro­vje­ri fud­ba­le­ri De­či­ća ubje­dlji­vo su sa­vla­da­li eki­pu sa­sta­vlje­nu od fud­ba­le­ra iz Ja­pa­na i omla­di­na­ca Ko­ma.


Od ne­dje­lje na Zla­ti­bo­ru

Eks­pe­di­ci­ja De­či­ća u ne­dje­lju pu­tu­je na vi­sin­ske pri­pre­me na Zla­ti­bor. Tu­za­ni će na srp­skoj pla­ni­ni pro­ve­sti se­dam da­na, a za 16, 19. i 22. jul su pla­ni­ra­ni pri­ja­telj­ski me­če­vi, ali ime­na ri­va­la još ni­su po­zna­ta.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"