Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Zajedno i u smrt * Spreman sam i na sto godina robije * Kap po kap uništiše KAP * Zbrinuli porodice u državnim institucijama * Zajedno i u smrt * Dan kada je narod odbranio državu * Zid za čelo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Svetalana Pešić, Centar za građansko obrazovanj:
– Kada je riječ o načinu trošenja budžetskih sredstava imamo dvostruke aršine. Najugroženiji slojevi jasno vide da se preko njih prelama sva štednja, dok se na drugim stranama neštedimice troši.

Vic Dana :)

Pripremili se ludaci da pobjegnu iz ludnice i spremili plan:
1. Uspavati čuvara i uzeti ključeve.
2. Otvoriti prva i druga vrata.
3 Pobjeći na slobodu!
I jedne večeri krenuli, uspavili čuvara, otvorili prva i druga vrata i onda je vođa rekao:
●Proba uspjela, sjutra bježimo!

Žena u parku nailazi na starca i ne može a da ne primijeti koliko srećno izgleda. Zastane i pita ga:
- Izgledate tako srećno i zadovoljno! Koja je tajna tako srećnog i dugog života!?
- Pušim kamaru cigareta, pijem litar piva dnevno, jedem samo masnu hranu i nikada ne vježbam.
- Stvarno!? Nevjerovatno! A koliko imate godina?
- 36.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika NA SKUPU U BUKUREŠTU DPS s kineskim komunistima
Dan - novi portal
Pred­stav­ni­ci De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta Pre­drag Iva­no­vić i Ni­ko­la Pe­šić, na po­ziv Ko­mu­ni­stič­ke par­ti­je Ki­ne, uče­stvo­va­li su na kon­fe­ren­ci­ji „Po­li­tič­ki di­ja­log Ki­ne i ze­ma­lja Cen­tral­ne i Is­toč­ne Evro­pe”, ko­ji je odr­žan u Bu­ku­re­štu.
Liu Ksun­shan, član Po­lit­bi­roa i Se­kre­ta­ri­ja­ta Ko­mu­ni­stič­ke par­ti­je Ki­ne is­ta­kao je da sa­rad­nja „16+1” ze­ma­lja otva­ra no­ve per­spek­ti­ve za sa­rad­nju.
– Pri­je sve­ga mo­ra­mo osi­gu­ra­ti mir kao pret­po­stav­ku uspje­šne sa­rad­nje, za­tim, po­ve­ća­ti ste­pen otvo­re­no­sti i sto­pe eko­nom­skog ra­sta. Po­treb­no je da što vi­še uči­mo jed­ni od dru­gih i pro­mo­vi­še­mo raz­mje­nu. Ali ni­je do­volj­no sa­mo pro­mo­vi­sa­ti raz­mje­nu, već je neo­p­hod­no to či­ni­ti ta­ko da svi uče­sni­ci u raz­mje­ni bu­du do­bit­ni­ci – ka­zao je Liu Ksun­shan.
Kon­fe­ren­ci­ja u Bu­ku­re­štu na­sta­vak je pro­šlo­go­di­šnje odr­ža­ne u Bu­dim­pe­šti pod na­zi­vom „Od­go­vor­nost i ulo­ga po­li­tič­kih par­ti­ja u ini­ci­ja­ti­vi „Je­dan po­jas – je­dan put”.
Pe­tar Iva­no­vić, član Pred­sjed­ni­štva DPS-a ka­zao je da broj do­ga­đa­ja, pro­je­ka­ta i lju­di uklju­če­nih u nji­ho­vu re­a­li­za­ci­ju naj­bo­lje po­tvr­đu­je ko­li­ko je ini­ci­ja­ti­va za­ži­vje­la.
– Cr­na Go­ra u sa­rad­nji s Ki­nom re­a­li­zu­je naj­va­žni­ji in­fra­struk­tur­ni pro­je­kat – auto­put, po­ve­ća­va se broj ki­ne­skih tu­ri­sta ko­ji po­sje­ću­ju Cr­nu Go­ru, ja­ča kul­tur­na sa­rad­nja. Sma­tram da je neo­p­hod­no po­ja­ča­ti sa­rad­nju me­đu uni­ver­zi­te­ti­ma, a po­seb­no vi­še ra­di­ti na za­jed­nič­kim is­tra­ži­va­nji­ma od ko­jih obje stra­ne mo­gu ima­ti ko­ri­sti. Po­seb­no in­te­re­sant­ne obla­sti za za­jed­nič­ka is­tra­ži­va­nja mo­gu bi­ti po­ljo­pri­vre­da i in­du­stri­ja. Ta­ko­đe, neo­p­hod­no je čvr­šće po­ve­zi­va­ti po­slov­ne lju­de Cr­ne Go­re i Ki­ne ka­ko bi raz­vi­li i pred­sta­vi­li za­jed­nič­ke pro­jek­te. Na kra­ju neo­p­hod­no je vi­še pro­mo­vi­sa­ti za­jed­nič­ku sa­rad­nju. Gra­đa­ni mo­ra­ju bi­ti bo­lje in­for­mi­sa­ni ne sa­mo o pro­jek­ti­ma ko­ji se re­a­li­zu­ju, već i o za­jed­nič­koj vi­zi­ji za ko­ju se za­la­žu i bu­duć­no­sti ko­ju gra­de Ki­na i ze­mlje ko­je po­dr­ža­va­ju ini­ci­ja­ti­vu „Je­dan po­jas – je­dan put” ka­zao je Iva­no­vić.
U okvi­ru kon­fe­ren­ci­je odr­žan je tre­ći fo­rum mla­dih li­de­ra „16+1”. Obra­ća­ju­ći se pri­sut­ni­ma pred­sjed­nik Sa­vje­ta mla­dih DPS-a Ni­ko­la Pe­šić slo­žio se da je pro­je­kat „Je­dan po­jas – je­dan put” od iz­u­zet­nog zna­ča­ja za mla­de lju­de i ze­mlje u raz­vo­ju.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"