Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Zajedno i u smrt * Spreman sam i na sto godina robije * Kap po kap uništiše KAP * Zbrinuli porodice u državnim institucijama * Zajedno i u smrt * Dan kada je narod odbranio državu * Zid za čelo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Svetalana Pešić, Centar za građansko obrazovanj:
– Kada je riječ o načinu trošenja budžetskih sredstava imamo dvostruke aršine. Najugroženiji slojevi jasno vide da se preko njih prelama sva štednja, dok se na drugim stranama neštedimice troši.

Vic Dana :)

Pripremili se ludaci da pobjegnu iz ludnice i spremili plan:
1. Uspavati čuvara i uzeti ključeve.
2. Otvoriti prva i druga vrata.
3 Pobjeći na slobodu!
I jedne večeri krenuli, uspavili čuvara, otvorili prva i druga vrata i onda je vođa rekao:
●Proba uspjela, sjutra bježimo!

Žena u parku nailazi na starca i ne može a da ne primijeti koliko srećno izgleda. Zastane i pita ga:
- Izgledate tako srećno i zadovoljno! Koja je tajna tako srećnog i dugog života!?
- Pušim kamaru cigareta, pijem litar piva dnevno, jedem samo masnu hranu i nikada ne vježbam.
- Stvarno!? Nevjerovatno! A koliko imate godina?
- 36.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-07-15 STEFAN DENKOVIĆ KAŽE DA JE NJEGOV DOLAZAK U SUTJESKU PUN POGODAK Sa jasnim ciljem stigao u Nikšić
Dan - novi portal
Ste­fan Den­ko­vić je u re­do­ve Su­tje­ske sti­gao sa ore­o­lom ve­li­kog po­ja­ča­nja. Pri­ka­za­nim u dvo­me­ču sa Lev­skim, pro­tvr­dio je da je pro­fil igra­ča ko­ji je nik­šić­kom pr­vo­li­ga­šu na­su­šno tre­bao. Na tre­nin­zi­ma, Ste­fan dje­lu­je mo­tivi­sa­no, ne kri­je da je za­do­vo­ljan što je sti­gao u re­do­ve Su­tje­ske. To­kom omla­din­skog sta­ža bio je član Cr­ve­ne zve­zde, a u se­ni­or­skoj ka­ri­je­ri na­stu­pao je za So­pot, Voj­vo­di­nu, Ze­mun, Bo­kelj, in­ter­na­ci­o­nal­nu ka­ri­je­ru gra­dio je u Izra­e­lu, Ma­đar­skoj, Polj­skoj, Taj­lan­du.
– Sve je ka­ko tre­ba. Za­do­vo­ljan sam što sam do­šao u jed­nu am­bi­ci­o­znu sre­di­nu i po­ku­ša­ću mak­si­mal­no da is­ko­ri­stim pre­o­sta­lih dva­de­se­tak da­na, ka­ko bi pot­pu­no spre­man do­če­kao start pr­ven­stva. Sve je na me­ni. Vje­ru­jem da ću us­pje­ti i da ću bi­ti pra­va in­ve­sti­ci­ja mog no­vog klu­ba. Me­ni je naj­va­žni­je da se do­bro spre­mim, da ne bu­de po­vre­da – na­da se Den­ko­vić.
Op­šta je ocje­na da će te igru Su­tje­ske po­di­ći na vi­ši ni­vo.
– Ja­ko je va­žno da lju­di ci­je­ne mo­ju igru. Že­lim igra­ti do­bro zbog se­be, zbog klu­ba, zbog lju­di ko­ji su in­si­sti­ra­li na mom do­la­sku i na kra­ju kra­je­va, zbog na­vi­ja­ča – is­ti­če Ste­fan.
Tre­ba re­ći i da su oče­ki­va­nja ve­li­ka, ka­da ste vi u pi­ta­nju?
– Ap­so­lut­no sam svje­stan šta se od me­ne oče­ku­je i zbog če­ga sam an­ga­žo­van. Mi­slim da ne­će bi­ti pro­ble­ma. Dres klu­ba ko­ji ima ne ma­le am­bi­ci­je sva­ka­ko ni­je la­ko no­sti­ti. Jed­no­stav­no, mo­ra­mo da se pri­la­go­di­mo za­htje­vi­ma i za­jed­nič­ki iz­ne­se­mo te oba­ve­ze.
Na pi­ta­nje, da li je spre­man da pred­vo­di tim Su­tje­ske u no­voj se­zo­ni, od­go­va­ra.
– Ne­moj­te mo­lim vas, je­dan igrač ni­ka­da ni­je či­nio fud­bal­ski tim. Od­go­vor­no­sti za po­ra­ze, baš kao i na­gra­de, di­je­le se na rav­ne ča­sti. Sva­ko od nas ima svoj za­da­tak, ako ga is­pu­ni, on­da eto na­ma raz­lo­ga za ra­do­va­nje. U pro­tiv­nom kon­se­kven­ce idu na du­šu svih nas. Ne bih za­i­sta se­bi da­vao to­li­ki zna­čaj. Sve što se od me­ne bu­de tra­ži­lo, ja ću uvi­jek po­ku­ša­ti da ostva­rim, spro­ve­dem u dje­lo. Za uspjeh je po­tre­ban ve­li­ki rad, za kon­ti­nu­i­tet još vi­še. Da­va­ti se­bi ne­ki pre­sud­ni zna­čaj, a prak­tič­no ju­če si do­šao, bi­lo bi za­i­sta pre­ten­ci­o­zno. Naj­va­žni­ji je pri­stup po­slu. Ono što sam vi­dio na tre­ni­zi­ma, ono što je vi­đe­no u dru­goj utak­mi­ci sa Lev­skim, za­i­sta dje­lu­je do­bro.
Bi­li ste od­lič­ni u me­če­vi­ma sa Lev­skim.
– Ga­ji­li smo ne­ku na­du, ali mo­ra se pri­zna­ti da smo do­sta to­ga pro­pu­sti­li već u pr­vom po­lu­vre­me­nu u So­fi­ji – ka­že Den­ko­vić.
B.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"