Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vradžbine su kad Brnabićku postaviš za premijera * Promjene počinju smjenama direktora * EU da se izjasni o regularnosti izbora * Kalić oslobođen zbog grešaka tužilaštva * Makron preuzima tron od Merkel * EU ostaje kratkih rukava * Ako zovu iz banke, umro sam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILOŠ KONATAR, FUNKCIONER POKRETA URA :
Mora se otkloniti svaka sumnja u umiješanost IRF-a u izborne zloupotrebe DPS-a i njegovih političkih satelita.

Vic Dana :)

Dva grobara, posle napornog dana, sjede uz pivo. Kaže jedan drugom:
– Uf, danas smo sahranjivali jednog od 150 kila, izmori nas...
Drugi odgovara:
– Ma nije to ništa, mi danas sahranjivali nečiju taštu, narod je toliko aplaudirao da smo je tri puta vadili na bis!

Juče mi bila familija iz Beča, donijeli neki keks od euro i po, dvije čokolade i 200 grama kafe a pojeli i popili moju penziju i pola ženine plate!

Dolazi Perica iz škole i pita ga otac:
-Sine, kako si prošao u školi?
-Tata ti si fudbaler, pa ćeš me razumjeti. Produžio sam ugovor sa prvim razredom na godinu dana.







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-01-06 NIKOLA MILATOVIĆ MUP-U PODNIO PRIJAVU PROTIV SLUŽBENIKA DANILOVGRADSKE POLICIJE
Ilustracija Nepropisno parkiran policajac piše kazne za isti prekršaj
Dan - novi portal
Pod­go­ri­ča­nin Ni­ko­la Mi­la­to­vić pod­nio je Mi­ni­star­stvu unu­tra­šnjih po­slo­va pri­ja­vu pro­tiv po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka J.I. iz Da­ni­lov­gra­da, zbog ne­pro­fe­si­o­nal­nog po­na­ša­nja. Mi­la­to­vić je za „Dan” na­veo da ga je po­li­ca­jac, ko­jeg je pri­ja­vio, ka­znio za ne­pro­pi­sno par­ki­ra­nje iako je i sam po­či­nio isti pre­kr­šaj. Mi­la­to­vić tvr­di da se ne­pro­fe­si­o­nal­no po­na­ša­nje po­li­caj­ca tu ni­je za­vr­ši­lo, već mu je J.I. vri­je­đao i pso­vao maj­ku.
Do ne­spo­ra­zu­ma je, ka­ko tvr­di Mi­la­to­vić, do­šlo u Nje­go­še­voj uli­ci u Da­ni­lov­gra­du.
– Iza­šao sam do pro­dav­ni­ce. Ka­da sam se vra­tio i kre­nuo pre­ma se­lu, za­u­sta­vio me po­li­ca­jac ko­ji mi je na­pi­sao ka­znu za ne­pro­pi­sno par­ki­ra­nje. Ne spo­rim, bio sam ne­pro­pi­sno par­ki­ran. Me­đu­tim, po­li­ca­jac je svo­jim pri­vat­nim vo­zi­lom bio par­ki­ran na istom mje­stu, u is­toj uli­ci u ko­joj po­sto­ji znak za za­bra­nje­no par­ki­ra­nje. Pr­vo, ni­je bio u slu­žbe­nom, već u pri­vat­nom auto­mo­bi­lu, a osim to­ga i on je bio ne­pro­pi­sno par­ki­ran – ka­zao je Mi­la­to­vić za „Dan”.
Na­veo je i da je nje­go­va maj­ka pi­ta­la po­li­caj­ca ka­ko pi­še ka­zne ka­da je i sam po­či­nio isti pre­kr­šaj, ali da se on ne­pr­ofe­si­o­nal­no po­na­šao pre­ma nje­mu.
Mi­la­to­vić je od­lu­čio da nad­le­žni­ma iz MUP-a pri­ja­vi slu­žbe­ni­ka da­ni­lov­grad­ske po­li­ci­je zbog ova­kvog po­stu­pa­nja. Pri­ja­vu je upu­tio mej­lom ko­ji je do­sta­vio i re­dak­ci­ji „Da­na”.
– U 13.30 da­na 5.1.2018. go­di­ne u Nje­go­še­voj uli­ci u Da­ni­lov­gra­du sam na­pra­vio pre­kr­šaj ne­pro­pi­sno par­ki­ra­nje i slu­žbe­no li­ce J.I. mi je iz­dao pre­kr­šaj­ni na­log. Na pi­ta­nje mo­je maj­ke za­što ne pi­še ka­zne i osta­lim vo­zi­li­ma ko­ja su ne­pro­pi­sno par­ki­ra­na i za­što je nje­go­vo vo­zi­lo, ko­je ni­je slu­žbe­no, ne­pro­pi­sno par­ki­ra­no, slu­žbe­nik je dr­skim i po­vi­še­nim gla­som re­kao: „Ne­ćeš mi ti, ba­ba, pri­ča­ti ko­ga ću da ka­žnja­vam”. Po­sli­je to­ga sam po­zvao po­li­ci­ju na broj 122, pred­sta­vio se i tra­žio ob­ja­šnje­nje. N.N. li­ce ko­je se ja­vi­lo u 13.36 ni­je že­lje­lo da mi po­mog­ne, oči­gled­no bra­ne­ći svo­ga ko­le­gu, po­što je znao o ko­me se ra­di ka­da sam re­kao ta­bli­ce vo­zi­la J.I. Ni­je htio da mi se pred­sta­vi, već mi je ne­pri­jat­nim to­nom re­kao da do­đem u sta­ni­cu da ga lič­no upo­znam. Ja to shva­tam kao pri­jet­nju – na­veo je Mi­la­to­vić u pri­ja­vi.
On je MUP-u, kao i re­dak­ci­ji „Da­na” do­sta­vio fo­to­gra­fi­ju vo­zi­la po­li­caj­ca ko­jeg je okri­vio za ne­pro­fe­si­o­nal­no po­na­ša­nje, a ko­jom do­ka­zu­je da je ovaj slu­žbe­nik MUP-a dok pi­še ka­zne bio ne­pro­pi­sno par­ki­ran.
Mi­la­to­vić je iz­ri­čit da na ovaj na­čin ne že­li da iz­bjeg­ne pla­ća­nje ka­zne.
– Ni­je spor­no, ni naj­ma­nje, bio sam ne­pro­pi­sno par­ki­ran i tu ka­znu ću da pla­tim. Me­đu­tim, ne mo­gu da shva­tim za­što po­li­ca­jac se­lek­tiv­no ka­žnja­va vo­za­če i za­što mi pi­še ka­znu za pre­kr­šaj ko­ji je i sam po­či­nio – do­dao je Mi­la­to­vić.M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"