Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vradžbine su kad Brnabićku postaviš za premijera * Promjene počinju smjenama direktora * EU da se izjasni o regularnosti izbora * Kalić oslobođen zbog grešaka tužilaštva * Makron preuzima tron od Merkel * EU ostaje kratkih rukava * Ako zovu iz banke, umro sam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILOŠ KONATAR, FUNKCIONER POKRETA URA :
Mora se otkloniti svaka sumnja u umiješanost IRF-a u izborne zloupotrebe DPS-a i njegovih političkih satelita.

Vic Dana :)

Dva grobara, posle napornog dana, sjede uz pivo. Kaže jedan drugom:
– Uf, danas smo sahranjivali jednog od 150 kila, izmori nas...
Drugi odgovara:
– Ma nije to ništa, mi danas sahranjivali nečiju taštu, narod je toliko aplaudirao da smo je tri puta vadili na bis!

Juče mi bila familija iz Beča, donijeli neki keks od euro i po, dvije čokolade i 200 grama kafe a pojeli i popili moju penziju i pola ženine plate!

Dolazi Perica iz škole i pita ga otac:
-Sine, kako si prošao u školi?
-Tata ti si fudbaler, pa ćeš me razumjeti. Produžio sam ugovor sa prvim razredom na godinu dana.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV „ŠKALJARACA“ UHAPŠENIH U BEOGRADU
Terete ih samo zbog oružja U beogradskom restoranu „Durmitor” tada je uhapšeno 10 osoba, ali su nakon istrage optuženi samo Mitar Muratović, Miloš Nilović i Ilija Zec
Dan - novi portal
Vi­ši sud u Be­o­gra­du po­tvr­dio je op­tu­žni­cu pro­tiv tro­ji­ce okri­vlje­nih za ne­le­gal­no dr­ža­nje i no­še­nje oruž­ja za ko­je se sum­nja da su pri­pad­ni­ci „škljar­skog kla­na”. Oni su po­čet­kom ju­na uhap­še­ni u be­o­grad­skom re­sto­ra­nu „Dur­mi­tor”.
Ta­da je uhap­še­no 10 oso­ba, ali su na­kon is­tra­ge op­tu­že­ni sa­mo Mi­tar Mu­ra­to­vić, Mi­loš Ni­lo­vić i Ili­ja Zec. Nji­ma se na te­ret sta­vlja kri­vič­no de­lo dr­ža­nje, no­še­nje i pro­met oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja.
U sa­op­šte­nju su­da se na­vo­di da je kri­vič­no van­pre­tre­sno vi­je­će su­da 20. de­cem­bra 2017. go­di­ne do­ni­je­lo rje­še­nje ko­jim je po­tvr­di­lo op­tu­žni­cu Vi­šeg jav­nog tu­ži­la­štva.
– Is­pi­tu­ju­ći op­tu­žni­cu Vi­šeg jav­nog tu­ži­la­štva, kri­vič­no van­pre­tre­sno vi­je­će je sta­lo na sta­no­vi­šte da skup či­nje­ni­ca ko­je se na­vo­de u op­tu­žni­ci i pro­iz­la­ze iz do­ka­za pri­ku­plje­nih u pred­is­tra­žnom i is­tra­žnom po­stup­ku ne­po­sred­no pot­kre­plju­je oprav­da­nu sum­nju da su op­tu­že­ni uči­ni­li kri­vič­no de­lo ko­je im se sta­vlja na te­ret na na­čin ka­ko je to opi­sa­no u na­ve­de­noj op­tu­žni­ci – sa­op­šte­no je iz be­o­grad­skog Vi­šeg su­da.
Op­tu­že­ni i nji­ho­vi bra­ni­o­ci mo­gu da iz­ja­ve žal­bu pro­tiv ovog rje­še­nja Ape­la­ci­o­nom su­du u Be­o­gra­du u ro­ku od tri da­na od da­na pri­je­ma rje­še­nja.
U pra­voj film­skoj ak­ci­ji, 2. ju­na pro­šle go­di­ne, u no­vo­be­o­grad­skom re­sto­ra­nu „Dur­mi­tor”, na Bu­le­va­ru Zo­ra­na Đin­đi­ća, uhap­še­no je de­set oso­ba po­ve­za­nih sa zlo­gla­snim „ška­ljar­skim” kri­mi­nal­nim kla­nom. Či­ta­va ak­ci­ja od­i­gra­la se mu­nje­vi­tom br­zi­nom, na­o­či­gled zbu­nje­nih go­sti­ju re­sto­ra­na. Ta­da su uhap­še­ni Alek­san­dar Jo­va­no­vić, Mi­lan Pe­tro­vić, Ili­ja Zec, Ma­li­ša Vu­čić, Mi­loš Ni­lo­vić, Ne­ma­nja Bo­ži­lo­vić, Mi­tar Mu­ra­to­vić, Mar­ko Pe­ro­vić, Ne­ma­nja Ne­sto­ro­vić i Zvo­ni­mir Ko­stić, a ne­ki od njih su dr­ža­vlja­ni Sr­bi­je.
Mi­loš Ni­lo­vić, zva­ni Ru­njo, tra­žen je zbog iz­vr­še­nja vi­še kri­vič­nih de­la, me­đu ko­ji­ma je i ubi­stvo. Nje­go­vo ime je u cr­no­gor­skim me­di­ji­ma po­mi­nja­no ka­da se na­šao na spi­sku dr­ža­vlja­na Sr­bi­je ko­ji­ma je za­bra­njen ula­zak u Cr­nu Go­ru. Ta­da je taj ro­đe­ni Nik­ši­ća­nin ozna­čen kao pri­pad­nik kri­mi­nal­ne gru­pe sa Vo­ždov­ca.
U Cr­noj Go­ri se po­sled­nji put za­te­kao pro­šlog lje­ta u Bu­dvi, gde je s njim oba­vljen in­fo­r­ma­tiv­ni raz­go­vor, na­kon če­ga je pro­tje­ran iz Cr­ne Go­re.
VJ.D.


Od bi­zni­sme­na po­ku­šao da iz­nu­di 110.000 eura

Zvo­ni­mir Ko­stić je brat žan­dar­ma Vo­ji­sla­va Ko­sti­ća (33), ko­ji je uhap­šen u ja­nu­a­ru ove go­di­ne u ka­zi­nu „Ha­va­na“ na Sla­vi­ji, gde je od jed­nog be­o­grad­skog bi­zni­sme­na po­ku­šao da iz­nu­di 110.000 evra, stan, auto­mo­bi­le i dru­ge ne­kret­ni­ne na ime iz­mi­šlje­nog du­ga.
U sklo­pu te ak­ci­je hap­še­nja pre­tre­sen je Zvo­ni­mi­rov po­ro­dič­ni stan, pri če­mu su pro­na­đe­ni pi­štolj „CZ“, 40 ko­ma­da mu­ni­ci­je raz­li­či­tog ka­li­bra i oko pet gra­ma ma­ri­hu­a­ne. Pro­tiv nje­ga je ta­da pod­ni­je­ta i kri­vič­na pri­ja­va.
Ili­ja Zec u ška­ljar­skoj kri­mi­nal­noj gru­pi ima ulo­gu jed­nog od glav­nih „pu­ca­ča“.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"