Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Finansiraju Milovu kampanju, a oštetili državu za pola miliona * Ne kopaj po grobovima zbog partijskog interesa * Isplatio 4.000 eura svojim studentima * Direktor na čelu sindikata * SAD neće prihvatiti vojni scenario u Siriji * EU neće pokleknuti pred SAD * I djecu će im napraviti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-10-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dritan Abazović:
– Obećavam DPS-u, da ne brinu, možda će biti i neka ćelija koja se otvara na dugme.

Vic Dana :)

Opalio Hasu auto... i leži on sad u bolnici, ono došla djeca u posjetu... Narod k`o narod, kako dolazi neko donese voća, neko soka, neko keksa... Jedu djeca zamazala se sva kad čuješ Hasu sav srećan:
- Samo jed`te djeco... nek ste vi meni zdravi i živi... biće opet svega...
baciće se babo pod auto čim ozdravi.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2016-10-09 FLEŠ
Dan - novi portal
Pri­ja­va zbog puc­nja­ve
Pri­pad­ni­ci pod­go­rič­ke po­li­ci­je pod­ni­je­li su kri­vič­nu pri­ja­vu pro­tiv Mi­tra Pa­vi­će­vi­ća (32) iz Pod­go­ri­ce zbog sum­nje da je pro­šle go­di­ne u ba­šti lo­ka­la „Bu­da bar” pu­cao na Sr­đu Vu­le­ti­ća (40). Kri­tič­ni do­ga­đaj se de­sio 12. ju­la pro­šle go­di­ne po­la sa­ta po­sli­je po­no­ći. To­kom uvi­đa­ja pro­na­đen je pi­štolj, za ko­ji je ka­sni­je utvr­đe­no da ga je ko­ri­stio Pa­vi­će­vić. Nje­mu se na te­ret sta­vlja kri­vič­no dje­lo po­ku­šaj ubi­stva i ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja.D.Ž.

Ku­po­vao la­žnim euri­ma
Osnov­ni sud u Bi­je­lom Po­lju po­tvr­dio je op­tu­žni­cu pro­tiv okri­vlje­nog D.B. iz Pod­go­ri­ce, zbog kri­vič­nog dje­la fal­si­fi­ko­va­nje nov­ca. Op­tu­žni­com se okri­vlje­nom sta­vlja na te­ret da je pri­ba­vio la­žan no­vac – de­vet nov­ča­ni­ca u apo­e­ni­ma od po 20 eura, od ko­jih je 29.8.2016. go­di­ne tri nov­ča­ni­ce sta­vio u op­ti­caj kao pra­ve, na na­čin što je u in­ter­va­lu od 15 do 18 ča­so­va u mje­sti­ma Pod­bi­šće, Le­pe­nac i Kr­stac pla­tio pro­dav­ci­ma 500 gra­ma do­ma­ćeg pro­iz­vo­da od du­nja, je­dan ki­lo­gram me­da i li­tar so­ka. Na­kon to­ga se svo­jim vo­zi­lom „re­no klio” uda­ljio u prav­cu Moj­kov­ca i od­ba­cio šest pre­o­sta­lih nov­ča­ni­ca, svje­stan po­či­nje­nog dje­la.D.Ž.

Pri­ja­vio po­li­caj­ca
Ru­ko­vo­di­lac Odje­lje­nja za unu­tra­šnju kon­tro­lu po­li­ci­je do­sta­vio je Etič­kom od­bo­ru iz­vje­štaj o iz­vr­še­noj pro­vje­ri po­vo­dom pri­ja­ve gra­đa­ni­na K.N. iz Pod­go­ri­ce pro­tiv po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka CB Pod­go­ri­ca B.M., zbog na­či­na po­stu­pa­nja i pred­u­zi­ma­nja slu­žbe­nih mje­ra i rad­nji pre­ma gra­đa­ni­nu K.N. Sa­gle­da­va­ju­ći na­ve­de­ni pred­met, Etič­ki od­bor se iz­ja­snio da u po­stu­pa­nju po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka B.M. ne­ma ele­me­na­ta za do­no­še­nje mi­šlje­nja o kr­še­nju Ko­dek­sa po­li­cij­ske eti­ke.D.Ž.

Od­u­ze­to 18 do­zvo­la
U Cr­noj Go­ri se u pro­te­kla 24 sa­ta do­go­di­lo 16 sa­o­bra­ćaj­nih ne­zgo­da, u ko­ji­ma je jed­na oso­ba po­gi­nu­la, jed­na je te­že, a jed­na lak­še po­vri­je­đe­na. Po­li­ci­ja je od­u­ze­la 18 vo­zač­kih do­zvo­la i pod­ni­je­la 33 pre­kr­šaj­ne pri­ja­ve. Iz­da­to je 349 na­lo­ga za upla­tu nov­ča­nih ka­zni i od­u­ze­to šest pa­ri re­gi­star­skih ta­bli­ca.D.Ž.

Šver­co­va­li ci­ga­re­te
Pri­pad­ni­ci Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va u No­vom Pa­za­ru, u dvi­je odvo­je­ne ak­ci­je, za­pli­je­ni­li su 600 pa­kli­ca ci­ga­re­ta „me­ri­lin” i 10 ki­lo­gra­ma re­za­nog du­va­na, bez po­treb­ne pra­te­će do­ku­men­ta­ci­je. Ci­ga­re­te su pro­na­đe­ne u auto­bu­su no­vo­pa­zar­skih re­gi­star­skih ta­bli­ca, za­u­sta­vlje­nim u se­lu Ko­za­re­vo, ko­jim je upra­vljao mu­ška­rac iz Sje­ni­ce. Po­li­ci­ja je re­za­ni du­van ot­kri­la u sa­rad­nji sa gra­nič­nom po­li­ci­jom, u auto­bu­su cr­no­gor­skih re­gi­stra­ci­ja, na gra­nič­nom pre­la­zu Špi­lja­ni, a vo­zač je bio mu­ška­rac iz Be­ra­na, sta­ro­sti 39 go­di­na. Kri­vič­na pri­ja­va je pod­ni­je­ta pro­tiv dvo­ji­ce vo­za­ča, po na­lo­gu nad­le­žnog tu­ži­o­ca, zbog po­sto­ja­nja osno­va sum­nje da su iz­vr­ši­li kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­ljen pro­met ak­ci­znih pro­iz­vo­da.D.Ž.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"