Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * ANB krenula u predizbornu kampanju * Braća tražila reket od 200 hiljada * Pomoćniku dala stan na časnu riječ * Mjesecom tekle rijeke magme * Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * Samir i Kiki u muzičkoj misiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-08-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Zaustavi pandur dizelaša i traži mu vozačku dozvolu. Naravno, dizelaš je nema. Pandur traži ličnu kartu ili pasoš. Dizelaš kaže da nema ništa od toga.
●Dobro, šta imate? - pita pandur.
●Imam retrovizor! - kaže dizelaš.
●Dobro, dajte.
Dizelaš iščupa retrovizor i da mu. Pandur pogleda, pa kaže:
●Pa, kolega, što ne kažete da ste u civilu?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2016-08-12 FLEŠ
Dan - novi portal
Ku­ka­vi­ca Dej­vid u Cr­noj Go­ri
Va­žnost Ska­dar­skog je­ze­ra za pti­ce se­li­ce po­tvr­di­li su bri­tan­ski struč­nja­ci ta­ko što su pra­ti­li muž­ja­ka ku­ka­vi­ce Dej­vi­da, ko­ji već če­tvr­tu go­di­nu u Cr­noj Go­ri pri­ku­plja sna­gu za let pre­ko Me­di­te­ra­na. Iz Cen­tra za za­šti­tu i po­ru­ča­va­nje pti­ca (CZIP) sa­op­šte­no je da je pre­ma re­zul­ta­ti­ma pra­će­nja kre­ta­nja muž­ja­ka ku­ka­vi­ce na­zva­nog Dej­vid, Cr­na Go­ra ide­al­no mje­sto za od­ma­ra­nje, a Ska­dar­sko je­ze­ro pod­ruč­je ko­je mu je na­ro­či­to in­te­re­sant­no bu­du­ći da ga po­sje­ću­je već če­tvr­tu go­di­nu za­re­dom i gdje u pro­sje­ku pro­vo­di mje­sec da­na.
– Pri­je je­ze­ra, Dej­vid je po­sje­tio ti­vat­ska So­li­la, što do­dat­no po­tvr­đu­je zna­čaj tog pod­ruč­ja kao od­mo­ri­šta i hra­ni­li­šta za pti­ce se­li­ce to­kom nji­ho­vog pre­le­ta ka pod­ruč­ji­ma zi­mo­va­nja u Afri­ci – na­vo­de iz CZIP-a.A.O.

Ro­đe­no 12 be­ba
U po­ro­di­li­štu Kli­nič­kog cen­tra Cr­ne Go­re (KCCG) u sri­je­du je ro­đe­no 12 be­ba. Iz KCCG je sa­op­šte­no da je u Ur­gent­nom cen­tru zbri­nu­to 227 pa­ci­je­na­ta, od ko­jih dvo­je iz sa­o­bra­ćaj­ne ne­zgo­de i je­dan iz na­si­lja.
Naj­vi­še pa­ci­je­na­ta zbri­nu­to je u in­ter­ni­stič­koj am­bu­lan­ti – 79, hi­rur­škoj 74, i u or­to­ped­skoj 40. U hi­rur­škoj sa­li Ur­gent­nog cen­tra od­ra­đe­no je osam in­ter­ven­ci­ja, a na bol­nič­ko li­je­če­nje pri­mlje­no je 14 pa­ci­je­na­ta.
A.O.

Da­nas pro­mjen­lji­vo
U Cr­noj Go­ri će da­nas bi­ti pro­mjen­lji­vo oblač­no vri­je­me, na ju­gu sa du­žim sun­ča­nim in­ter­va­li­ma, a to­kom pri­je­po­dne­va, uglav­nom na sje­ve­ru, još po­ne­gdje sla­ba ki­ša. Iz Za­vo­da za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju sa­op­šte­no je da je će vje­tar bi­ti sje­ver­ni i sje­ve­ro­i­stoč­ni, umje­ren do jak, na uda­re po­vre­me­no i ve­o­ma jak. Ju­tar­nja tem­pe­ra­tu­ra va­zdu­ha bi­će od šest do 20, naj­vi­ša dnev­na od 12 do 30 ste­pe­ni. A.O.

Otvo­ren Pres cen­tar
U Bu­dvi je ju­če otvo­ren pr­vi Pres cen­tar na Bu­dvan­skoj ri­vi­je­ri, u sa­rad­nji kom­pa­ni­ja Fab lajv i Nip art-pres. Ka­ko je na kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re sa­op­štio ru­ko­vo­di­lac Pres cen­tra, no­vi­nar i pu­bli­ci­sta Ran­ko Pa­vi­će­vić, ri­ječ je o pro­sto­ru od 104 me­tra kva­drat­na, sa 50 do 70 mje­sta i neo­p­hod­nom pra­te­ćom opre­mom.
– No­vi Pres cen­tar, ko­ji se na­la­zi u cen­tru Bu­dve, bi­će mje­sto odr­ža­va­nja broj­nih kon­fe­ren­ci­ja za no­vi­na­re, pred­sta­vlja­nja broj­nih pro­je­ka­ta, knji­ga i pu­bli­ka­ci­ja – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"