Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * ANB krenula u predizbornu kampanju * Braća tražila reket od 200 hiljada * Pomoćniku dala stan na časnu riječ * Mjesecom tekle rijeke magme * Patriote da formiraju koaliciju „Ne u NATO” * Samir i Kiki u muzičkoj misiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-08-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Zaustavi pandur dizelaša i traži mu vozačku dozvolu. Naravno, dizelaš je nema. Pandur traži ličnu kartu ili pasoš. Dizelaš kaže da nema ništa od toga.
●Dobro, šta imate? - pita pandur.
●Imam retrovizor! - kaže dizelaš.
●Dobro, dajte.
Dizelaš iščupa retrovizor i da mu. Pandur pogleda, pa kaže:
●Pa, kolega, što ne kažete da ste u civilu?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Na­ba­vi­li dva re­a­ni­mo­bi­la
Za­vod za hit­nu me­di­cin­sku po­moć Cr­ne Go­re, uz po­dr­šku Mi­ni­star­stva zdra­vlja, iz ka­pi­tal­nih in­ve­sti­ci­ja bu­dže­ta Cr­ne Go­re na­ba­vio je dva no­va mo­der­na re­a­ni­mo­bi­la. Iz Mi­ni­star­stva zdra­vlja je sa­op­šte­no da su vo­zi­la na­mi­je­nje­na je­di­ni­ca­ma za hit­nu me­di­cin­sku po­moć u Nik­ši­ću i Ko­la­ši­nu.
– U na­red­nom pe­ri­o­du na­sta­vi­će se ob­na­vlja­nje vo­znog par­ka u jed­ni­ni­ca­ma za HMP Cr­ne Go­re, či­me će se po­ve­ća­ti si­gur­nost pa­ci­je­na­ta i me­di­cin­skog oso­blja – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
A.O.

Ro­đe­no 11 be­ba
U če­tvr­tak je u po­ro­di­li­štu Kli­nič­kog cen­tra Cr­ne Go­re (KCCG) ro­đe­no 11 be­ba. Iz KCCG je sa­op­šte­no da je u Ur­gent­nom cen­tru zbri­nu­to 212 pa­ci­je­na­ta, od ko­jih če­tvo­ro iz sa­o­bra­ćaj­ne ne­zgo­de i je­dan iz na­si­lja.
Naj­vi­še pa­ci­je­na­ta zbri­nu­to je u in­ter­ni­stič­koj am­bu­lan­ti – 73, u hi­rur­škoj – 54 i u or­to­ped­skoj – 42. U hi­rur­škoj sa­li Ur­gent­nog cen­tra od­ra­đe­no je šest in­ter­ven­ci­ja, a na bol­nič­ko li­je­če­nje pri­mlje­no je 14 pa­ci­je­na­ta.
A.O.

Vje­tro­vi­to za vi­kend
U Cr­noj Go­ri se za vi­kend oče­ku­je vje­tro­vi­to i sun­ča­no vri­je­me. Pre­ma prog­no­zi me­te­o­ro­lo­ga Za­vo­da za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju, da­nas će bi­ti pre­te­žno sun­ča­no, a vje­tar će bi­ti po­vre­me­no umje­ren do po­ja­čan, sje­ver­nih smje­ro­va.
Ju­tar­nja tem­pe­ra­tu­ra va­zdu­ha kre­ta­će se od če­ti­ri do 20 ste­pe­ni, naj­vi­ša dnev­na od 15 do 30 ste­pe­ni. U ne­dje­lju će bi­ti pre­te­žno sun­ča­no, a uju­tru se na sje­ve­ru po ko­tli­na­ma oče­ku­je ma­gla ili ni­ska oblač­nost. Vje­tar će bi­ti slab do umje­ren, pro­mjen­lji­vog smje­ra, to­kom ju­tra sje­ver­ni.
A.O.

Po­sje­ta par­ko­vi­ma
Po­red ra­zno­vr­snih i broj­nih pri­rod­nih vri­jed­no­sti, Na­ci­o­nal­ni par­ko­vi Cr­ne Go­re (NPCG) po­sje­du­ju i cen­tre za po­sje­ti­o­ce, u ko­ji­ma po­či­nje upo­zna­va­nje sa par­ko­vi­ma i ko­ji na pra­vi na­čin pred­sta­vlja­ju ka­pi­je NP, sa­op­šte­no je iz tog pred­u­ze­ća. Oni su po­zva­li gra­đa­ne da po­sje­te Cen­tar za po­sje­ti­o­ce na Vra­nji­ni, u NP Dur­mi­tor i u NP Pro­kle­ti­je.
– Edu­ka­to­ri cen­tra in­for­mi­sa­će vas o vri­jed­no­sti­ma Une­sko­vog za­šti­će­nog pri­rod­nog pod­ruč­ja, kao i o cje­lo­kup­noj tu­ri­stič­koj po­nu­di Dur­mi­tor­skog kra­ja, po­seb­no uklju­ču­ju­ći raf­ting ri­je­kom Ta­rom, obi­la­zak „gor­skih oči­ju”, osva­ja­nje pla­nin­skih vr­ho­va i obi­la­zak Cr­nog je­ze­ra. Cen­tar za po­sje­ti­o­ce u Gu­si­nju pru­ža tu­ri­sti­ma, po­sje­ti­o­ci­ma, lju­bi­te­lji­ma pri­ro­de i svim za­in­te­re­so­va­nim in­for­ma­ci­je o pri­rod­nim i ukup­nim vri­jed­no­sti­ma. Ov­dje mo­že­te sa­zna­ti i pro­či­ta­ti le­gen­du o na­stan­ku Pro­kle­ti­ja, na­či­nu odi­je­va­nja i na­rod­noj no­šnji ka­rak­te­ri­stič­noj za ove kra­je­ve, kao i či­me je to ne­ka­da bi­la opre­mlje­na mu­sa­fir­ska, od­no­sno, go­stinj­ska so­ba – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"