Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Polumature - datum: 2016-05-28 OPROŠTAJNO VEČE POLUMATURANATA OSNOVNE ŠKOLE ,,VLADISLAV SL. RIBNIKAR” IZ BJELOPOLJSKOG NASELJA RASOVO
Promovisali školu na najljepši način Zaiskrila suza za kraj
Dan - novi portal
Po­lu­ma­tu­ran­ti bje­lo­polj­ske osnov­ne ško­le ,,Vla­di­slav Slo­bo­da­nov Rib­ni­kar’’, smje­šte­ne u pri­grad­skom na­se­lju Ra­so­vo, pro­sla­vi­li su dru­gar­ski ra­sta­nak u ho­te­lu ,,Fran­ca”. Njih 60-ak, za­jed­no sa na­stav­ni­ci­ma, pred­vo­đe­ni di­rek­to­ri­com Sve­tla­nom Pa­vi­će­vić uz igru i pje­smu dru­ži­li su se ne­ko­li­ko sa­ti, evo­ci­ra­ju­ći uspo­me­ne na pred­hod­ne go­di­ne pro­ve­de­ne u ško­li, ko­ja je ina­če po­zna­ta po svo­jim us­pje­si­ma na ra­znim po­lji­ma. Za­i­skri­la je i po­ne­ka su­za, opro­štaj je bio dir­ljiv, ali do­sto­jan­stven, či­me su po­tvr­đe­ne ri­je­či di­rek­to­ri­ce ko­ja je ka­za­la da joj se či­ni da to vi­še ni­je­su dje­ca već od­ra­sli lju­di.
-U pi­ta­nju je jed­na sjaj­na ge­ne­ra­ci­ja ko­ja je ostva­ri­la mi­si­ju i na­sta­vi­la na­ših tra­di­ci­o­nal­no od­lič­nih re­zul­ta­ta, ka­ko na op­štin­skim, ta­ko i dr­žav­nim i me­đu­na­rod­nim tak­mi­če­nji­ma. Na pra­vi na­čin su pro­no­si­li ime i izgled na­še usta­no­ve i gra­da iz ko­jeg do­la­ze – ka­za­la je Pa­vi­će­vić.
Ona je do­da­la da će ova ge­ne­ra­ci­ja bi­ti uspje­šna u na­stav­ku ško­lo­va­nja.
Na­stav­ni­ca Ana Bal­tić, ko­ja je uz Dra­go­mi­ra Fa­ti­ća i Sa­bra Ki­ja­me­ta, bi­la raz­red­na po­lu­ma­tu­ran­ti­ma, ka­že da su uče­ni­ci bi­li vi­še ne­go do­bri i da je bi­lo pra­vo za­do­volj­stvo bi­ti sa nji­ma.
- Ra­sta­je­mo se sa nji­ma, ali će­mo uvi­jek bi­ti sa nji­ma u sr­ci­ma, jer je ri­ječ o ge­ne­ra­ci­ji ko­ja je osta­vi­la pe­čat u na­šoj ško­li. Mo­žda i bo­lja od svih pret­hod­nih go­di­na - ka­za­la je Bal­tić.
Kad ovaj tekst i fo­to­gra­fi­je sa sla­vlja bu­du ugle­da­le svje­tlost da­na, za­si­gur­no će već bi­ti od­lu­če­no na sjed­ni­ci na­stav­nič­kog vi­je­ća da će Da­mir Cr­no­vr­ša­nin bi­ti pro­gla­šen za đa­ka ge­ne­ra­ci­je. On je to po sve­mu i za­slu­žio. Naj­bo­lji u svo­joj kon­ku­ren­ci­ji na ni­vou op­šti­ne glu­mac i be­sjed­ni­čar, od­li­čan spor­ti­sta. I pri­je sve­ga per­fek­tan đak i drug. Ka­že da će upi­sa­ti Gim­na­zi­ju i da će se uvi­jek sje­ća­ti po do­bru ško­le iz ko­je do­la­zi. Sa njim je uše­ta­la na opro­štaj­no ve­če i nje­go­va ro­đa­ka Lej­la Cr­no­vr­ša­nin, ta­ko­đe od­li­čan đak, lu­čo­no­ša, i glu­mi­ca. Vo­li ka­že pri­rod­ne na­u­ke, po­seb­no he­mi­ju, ali će pr­vo upi­sa­ti Gim­na­zi­ju.
Je­dan od naj­u­pe­ča­tlji­vi­jih li­ko­va na opro­šta­ju po­lu­ma­tu­ra­na­ta, ne sa­mo po vi­si­ni, s ob­zi­rom da je spor­ti­sta i re­pre­zen­ta­ti­vac u džu­dou, već po sve­mu što od­li­ku­je mla­dog čo­vje­ka bio je Ni­ko­la Šće­kić. Ka­že da upi­su­je Sred­nju me­di­cin­sku ško­lu u Pod­go­ri­ci.
- To mi je po­treb­no da bih na­kon to­ga oti­šao u Nor­ve­šku, gdje mo­ja tet­ka ima bol­ni­cu da se ško­lu­jem za dok­to­ra. I da na­sta­vim da se uspje­šno ba­vim spor­tom - ka­zao je Šće­kić.M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"