Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Polumature - datum: 2016-05-25 SLAVILI I POLUMATURANTI OŠ „ĐOKO PRELEVIĆ” IZ KUČA
Najljepši je život bio ispred škole
Dan - novi portal
La­žu ko­ji ka­žu da ško­lu ne vo­le, naj­ljep­ši je ži­vot bio is­pred ško­le... sti­ho­vi su pje­sme ko­ju je 13 po­lu­ma­tu­ra­na­ta Osnov­ne ško­le „Đo­ko Pre­le­vić” sa Uba­la na­ru­či­lo sla­ve­ći po­lu­ma­tu­ru. Po­no­sna na svo­ju dje­cu, pro­fre­sor Ta­tja­na Mar­ko­vić ka­za­la je da je tu­žna ali i sreć­na što u sred­nju ško­lu pra­ti ve­om­na uspje­šnu ge­ne­ra­ci­ju ko­ja to­kom de­vet go­di­na ni­je po­ka­zi­va­la sa­mo uspjeh u na­stav­nim već i u van­na­stav­nim ak­tiv­no­sti­ma.
- Osvo­ji­li su za­vid­na mje­sta na tak­mi­če­nju žen­skog fud­ba­la, dru­go mje­sto na tak­mi­če­nju re­ci­ta­to­ra kao i vri­jed­ne na­gra­de na li­kov­nim kon­kur­si­ma a sve pod pa­li­com na­stav­ni­ka Zo­ra­na Le­ko­vi­ća. Pam­ti­ću ih kao dje­cu ko­ja su uvi­jek bi­la po­zi­tiv­nog du­ha i ras­po­lo­že­nja, sa zdra­vim smi­slom za hu­mor. Po­seb­no je in­te­re­sant­no što je odje­lje­nje od po­čet­ka bi­lo ve­o­ma slo­žno, je­din­stve­no u svim od­lu­ka­ma i ni­kad sa nji­ma ni­sam ima­la pro­ble­ma. Že­lim im sre­ću pri­je sve­ga u lič­nom ži­vo­tu a on­da i u na­red­nom ško­lo­va­nju i ra­du - po­ru­či­la je Mar­ko­vić.
Đak ge­ne­ra­ci­je Ve­sna Še­ho­vac ni­je kri­la uz­bu­đe­nje što ko­nač­no sla­vi po­lu­ma­tu­ru i što je po­sti­gla cilj, da bu­de naj­bo­lja me­đu naj­bo­lji­ma.
- Iz osnov­ne ško­le no­sim sa­mo li­je­pe uspo­me­ne i pam­ti­ću ga po li­je­pim ocje­na­ma, do­brim i kva­li­tet­nim pro­fe­so­ri­ma, na­gra­da­ma i dru­go­vi­ma ko­je sam vje­ru­jem, ste­kla za ci­je­li ži­vot. Ula­ga­la sam pu­no tru­da i ra­da i dra­go mi je što sa­da no­sim ti­tu­lu đa­ka ge­ne­ra­ci­je. Za­i­sta smo kao ge­ne­ra­ci­ja za­jed­no pro­ve­li li­je­pe tre­nut­ke. Ni­smo išli na eks­kur­zi­ju ali smo po dva pu­ta go­di­šnje ima­li jed­no­dnev­ne iz­le­te ko­ji su nas još vi­še zbli­ži­li - ka­za­la je slat­ka Še­ho­vac.
Ona je is­ta­kla i da je­dva če­ka da poč­ne mu­zi­ka da na­ru­či pje­smu „Ma­tur­ska” od Mar­ka Bu­la­ta ko­ja će je uvi­jek pod­sje­ti­ti na de­vet go­di­na pro­ve­de­nih u osnov­noj ško­li.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"