Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika INSPEKTORI KRIMINALISTIČKE POLICIJE DOŠLI DO SNIMKA UBISTVA ZORANA BOLJEVIĆA (34)
Sa mjesta ubistva Boljevića Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku
Dan - novi portal
Pod­go­ri­ča­nin Zo­ran Bo­lje­vić (34) ubi­jen je dok je bes­po­moć­no le­žao na ploč­ni­ku is­pred kla­di­o­ni­ce „Spor­ting“ u Uli­ci 4. jul, usta­no­vi­la je po­li­ci­ja na osno­vu snim­ka sa obli­žnje ka­me­re. Ka­ko nam je po­tvr­đe­no, na snim­ku se vi­di mo­me­nat ka­da je Da­ni­lo Jo­va­no­vić (64) do­tr­čao i pu­cao u Bo­lje­vi­ća dok je on le­žao, a iz­nad nje­ga su bi­la bra­ća Zdrav­ko i Zo­ran Ra­du­lo­vić. U mo­men­tu ka­da se de­si­lo ubi­stvo, Bo­lje­vić u ru­ka­ma ni­je imao pi­štolj.
On je ubi­jen pro­šle ne­dje­lje u puc­nja­vi ko­ja se do­go­di­la u pod­go­rič­kom na­se­lju Za­bje­lo.
–In­spek­to­ri su iz­u­ze­li snim­ke sa ka­me­ra ko­je se na­la­ze na okol­nim objek­ti­ma. Na jed­nom snim­ku se vi­di ka­ko se bra­ća Ra­du­lo­vić i Bo­lje­vić sva­đa­ju is­pred kla­di­o­ni­ce „Spor­ting“. Sve to je tra­ja­lo ne­ko­li­ko mi­nu­ta. Do­šlo je i do fi­zič­kog ob­ra­ču­na me­đu nji­ma, a na snim­ku u tom mo­men­tu ne­ma Da­ni­la Jo­va­no­vi­ća. Raz­mi­je­nje­ni su udar­ci iz­me­đu Bo­lje­vi­ća i bra­će Ra­du­lo­vić, vi­de se dva pi­što­lja, ali tek tre­ba da se utvr­di u či­jim ru­ka­ma. Bo­lje­vić je pao na ploč­nik usled udar­ca ko­ji je pri­mio, a Ra­du­lo­vi­ći su sta­ja­li iz­nad nje­ga. Ta­da u ka­dar ula­zi Jo­va­no­vić, ko­ji u ru­ka­ma dr­ži pi­štolj i okre­će ga u prav­cu gla­ve Zo­ra­na Bo­lje­vi­ća. Ka­ko se vi­di na snim­ku, Bo­lje­vić po­mje­ra gla­vu li­je­vo-de­sno dok Jo­va­no­vić dr­ži pi­štolj upe­ren u nje­ga. Sve je to tra­ja­lo ne­ko­li­ko se­kun­di, a po­tom je Jo­va­no­vić pu­cao Bo­lje­vi­ću u gla­vu – is­pri­čao je naš sa­go­vor­nik iz po­li­ci­je.
Zbog sum­nje da je iz­vr­šio ovaj zlo­čin, po­li­ci­ja je od­mah uhap­si­la Jo­va­no­vi­ća, kao i nje­go­ve se­stri­će Zo­ra­na i Zdrav­ka Ra­du­lo­vi­ća.
Ka­ko je sa­op­šte­no iz po­li­ci­je, ubi­stvu je pret­ho­di­la tu­ča iz­me­đu Bo­lje­vi­ća i bra­će Ra­du­lo­vić zbog nov­ča­nog du­ga ko­ji su osum­nji­če­ni ima­li pre­ma ubi­je­nom. Po­li­ci­ja sum­nja da su se Ra­du­lo­vi­ći do­go­vo­ri­li sa Bo­lje­vi­ćem da se na­đu u jed­nom od lo­ka­la u Uli­ci 4. jul. Ra­du­lo­vi­ći su u lo­kal do­šli sa uja­kom Da­ni­lom Jo­va­no­vi­ćem. Ka­ko se sum­nja, čim su se na­šli sa Bo­lje­vi­ćem, do­šlo je do tu­če, a po­tom i do upo­tre­be va­tre­nog oruž­ja.
Ka­da je do­šlo do fi­zič­kog ob­ra­ču­na, osum­nji­če­ni Da­ni­lo Jo­va­no­vić je pri­tr­čao i pu­cao Bo­lje­vi­ću u gla­vu. Mla­dić je pod­le­gao po­vre­da­ma na li­cu mje­sta.
–Na­kon ubi­stva, Jo­va­no­vić i Ra­du­lo­vi­ći su po­bje­gli. Od­mah na­kon što je De­žur­na slu­žba CB Pod­go­ri­ca oba­vi­je­šte­na o do­ga­đa­ju, na li­ce mje­sta su upu­će­ni po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci. O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten dr­žav­ni tu­ži­lac u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci, ko­ji je ru­ko­vo­dio uvi­đa­jem. To­kom uvi­đa­ja je pro­na­đen i iz­u­zet pi­štolj, ko­ji će sa dru­gim iz­u­ze­tim pred­me­ti­ma i tra­go­vi­ma bi­ti upu­ćen u Fo­ren­zič­ki cen­tar ra­di vje­šta­če­nja – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je na­kon ubi­stva Zo­ra­na Bo­lje­vi­ća.
Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su od­mah pred­u­ze­li i ope­ra­tiv­ne mje­re i rad­nje u ci­lju pro­na­la­že­nja osum­nji­če­nih li­ca i ra­svje­tlja­va­nja ovog kri­vič­nog dje­la.
–Vo­zi­lo osum­nji­če­nih za ubi­stvo ubr­zo je pro­na­đe­no u bli­zi­ni ne­ka­da­šnjeg Do­ma JNA. In­spek­to­ri su od­u­ze­li to vo­zi­lo, kao i još je­dan pi­štolj ko­ji je pro­na­đen to­kom pre­tre­sa sta­na i dru­gih pro­sto­ri­ja ko­je ko­ri­ste osum­nji­če­na li­ca. Pre­tres je iz­vr­šen na osno­vu na­lo­ga tu­ži­o­ca, a shod­no pret­hod­no pri­ba­vlje­noj na­red­bi su­di­je za is­tra­gu Vi­šeg su­da u Pod­go­ri­ci – na­ve­li su iz Upra­ve po­li­ci­je.D.Ž.


Bra­ne se ću­ta­njem

Pri­li­kom pr­vog sa­slu­ša­nja u po­li­ci­ji, Jo­va­no­vić se bra­nio ću­ta­njem, dok su Ra­du­lo­vi­ći, ko­ji ta­da ni­je­su bi­li osum­nji­če­ni, is­pri­ča­li šta se de­ša­va­lo kri­tič­nom pri­li­kom. Me­đu­tim, ka­da su i oni zva­nič­no osum­nji­če­ni, od­lu­či­li su da se bra­ne ću­ta­njem.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"