Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Polumature POLUMATURANTI CETINJSKE OŠ „NJEGOŠ” OBILJEŽILI ZAVRŠETAK ŠKOLSKE GODINE
Drugarstvo zaborava nema
Dan - novi portal
Oko 60 po­lu­ma­tu­ra­na­ta ce­tinj­ske Osnov­ne ško­le „Nje­goš” ko­ji­ma su se pri­dru­ži­li i tro­je po­lu­ma­tu­ra­na­ta OŠ „Bo­ro Vuk­mi­ro­vić” sa Ri­je­ke Cr­no­je­vi­ća, sa svo­jim odje­ljenj­skim star­je­ši­na­ma i pred­stav­ni­ci­ma upra­ve ško­le sve­ča­no su obi­lje­ži­li kraj de­ve­to­go­di­šnjeg ško­lo­va­nja.
Na­kon tra­di­ci­o­nal­nog de­fi­lea glav­nom grad­skom uli­com, po­vor­ku lje­po­te i mla­do­sti is­pred ho­te­la „Grand” sa­če­ka­li su broj­ni gra­đa­ni ko­ji su apla­u­zi­ma po­zdra­vi­li nji­hov do­la­zak. Sreć­ni što su uspje­šno sa­vla­da­li osnov­no obra­zo­va­nje, dje­voj­ke su se svoj­ski po­tru­di­le da za ovaj du­go iš­če­ki­va­ni škol­ski bal iz­gle­da­ju bes­pre­kor­no, a ni nji­ho­vi dru­go­vi ni­je­su za­o­sta­ja­li u ele­gan­ci­ji. Uz bli­ce­ve i po­zi­ra­nje pred ka­me­rom, od­mah je usli­je­di­lo ve­se­lje jer je DJ Pe­ki is­pu­nja­vao sve mu­zič­ke že­lje.
Za­mje­ni­ca di­rek­to­ra OŠ „Nje­goš” Ve­sna Kne­že­vić ka­za­la je da je rad i bri­ga o oni­ma ko­ji sta­sa­va­ju i na ko­ji­ma će sju­tra po­či­va­ti na­še dru­štvo bi­la za­do­volj­stvo.
- Ve­če­ras ova dje­ca kre­ću no­vim, dru­ga­či­jim i do­ne­kle ne­po­zna­tim pu­te­vi­ma, ali će osta­ti upam­će­ni kao ge­ne­ra­ci­ja do­bre dje­ce, svje­snih va­žno­sti i sop­stve­ne od­go­vor­no­sti, ko­ji mo­gu po­slu­ži­ti dru­gi­ma za pri­mjer ka­ko se uči. Od sr­ca im če­sti­tam i že­lim sre­ćan na­sta­vak da­ljeg ško­lo­va­nja – ka­za­la je Kne­že­vić.
Ove go­di­ne di­plo­mu „Lu­ča” za­vri­je­di­lo je šest uče­ni­ka: Ma­ri­ja Đa­ko­no­vić, Ni­na Vu­li­će­vić, De­ja Mi­lo­še­vić, Mar­ti­na Vu­ko­tić, Ma­ša To­mić i Nik­ša Vu­ja­no­vić.
Bu­du­ća uče­ni­ca Sred­nje me­di­cin­ske ško­le De­ja Mi­lo­še­vić ko­ja se svo­jim oso­bi­na­ma, po­stup­ci­ma i pri­je sve­ga po­stig­nu­ći­ma iz­dvo­ji­la me­đu svo­jim vr­šnja­ci­ma, pro­gla­še­na je za đa­ka ge­ne­ra­ci­je. Ka­za­la nam je da će osnov­nu ško­lu pam­ti­ti po do­brom dru­gar­stvu, škol­skoj eks­kur­zi­ji ali i po ovoj ve­če­ri za ko­ju se, ka­ko je re­kla, pri­pre­ma­la sa po­seb­nom pa­žnjom.
- Ha­lji­nu sam ši­la u ate­ljeu na­še po­zna­te kre­a­tor­ke Ma­ri­ne Ba­no­vić, a ide­ju za kre­a­ci­ju sam na­šla na in­ter­en­tu – ka­za­la je De­ja.
Nje­na dru­ga­ri­ca Sne­ža­na Ba­no­vić ta­ko­đe od­li­kaš i bu­du­ća uče­ni­ca Sred­nje mu­zič­ke ško­le „Va­sa Pa­vić” ka­že da se uz po­moć se­stre i oca du­go pri­pre­ma­la za ovu, ka­ko je re­kla, po sve­mu po­seb­nu noć.
- Ovo je zad­nje ve­če ka­da smo baš svi za­jed­no i za­i­sta se ra­du­jem što se ova­ko li­je­po pro­vo­di­mo - ka­za­la je Sne­ža­na.
Po­lu­ma­tur­ska noć is­pu­ni­la je oče­ki­va­nja i bu­du­ćih gim­na­zi­ja­la­ca ali i od­lič­nih spor­ti­sta fud­bal­skog i ru­ko­met­nog klu­ba „Lov­ćen” Dra­ga­na Ra­žna­to­vi­ća i Bog­da­na Đu­ro­vi­ća kao i bu­du­ćeg ca­ri­ni­ka Pa­vla Vu­ka­di­no­vi­ća ko­ji su uvje­re­ni da će se iz­u­zet­no dru­gar­stvo iz osnov­ne ško­le na­sta­vi­ti. Z. P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"