Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Polumature - datum: 2016-05-23 MALA MATURA UČENIKA OŠ „BRAĆA RIBAR”
Drugarstvo je najveće carstvo
Dan - novi portal
Po­lu­ma­tu­ran­ti 51. ge­ne­ra­ci­je Osnov­ne ško­le „Bra­ća Ri­bar”, iz Nik­ši­ća, u re­sto­ra­nu Sport­skog cen­tra u Nik­ši­ću obi­lje­ži­li su kraj osnov­ne ško­le i pre­div­nog dru­že­nja. Na sa­mom ula­zu u re­sto­ran do­če­ki­va­li su ih ro­di­te­lji, bra­ća i se­stre, ku­mo­vi, ali i mno­go­broj­ni fo­to­gra­fi ko­ji su že­lje­li da ovje­kov­če tre­nu­tak. Svojom lje­po­tom i mladošću prkosili su ki­ši ko­ja je ne­mi­lo­srd­no pa­da­la, ne do­zvo­lja­va­ju­ći joj ta­ko ni tih ne­ko­li­ko mi­nu­ta ho­da od glav­ne ce­ste do ula­za u re­sto­ran, da po­kva­ri ve­li­čan­stven i is­če­ki­va­ni dan. Na­kon oku­plja­nja, če­stit­ki, po­zdrav­nih apla­u­za od ro­di­te­lja, bra­će i se­sta­ra, rod­bi­ne, ku­mo­va i pri­ja­te­lja, ali i mno­go­broj­nih su­gra­đa­na, u pri­su­stvu na­stav­ni­ka usli­je­dilo je fo­to­gra­fi­sa­nje, me­đu­sov­no di­vlje­nje i raz­mje­na ko­mli­me­na­ta.
Po­zdra­vlja­ju­ći po­lu­ma­tu­ran­te Ran­ko Šlji­vić, di­rek­tor po­men­u­te vas­pit­no – obra­zov­ne usta­no­ve je na­gla­sio da je kao i sve ge­ne­ra­ci­je i ovo jed­na na ko­ju mo­gu ra­ču­na­ti u svim seg­men­ti­ma dru­štva.
- Ovih 82 uče­ni­ka ko­ji za­vr­ša­va­ju osnov­nu ško­lu su, me­đu pr­vi­ma i za­i­sta se po­no­si­mo sa nji­ma. Pra­ti­će­mo na­sta­vak nji­ho­vog ško­lo­va­nja i si­gu­ran sam da će, kao i pret­hod­ne ge­ner­aci­je, bi­ti još bo­lji, a mi ima­ti još vi­še raz­lo­ga za po­nos. Že­lim im sve naj­bo­lje i da na­sta­ve pu­tem uspje­ha, a mi će­mo uvi­jek bi­ti tu za njih, ka­zao je Šlji­vić.
Po­lu­ma­tu­rant Mi­lu­tin Kan­ka­raš, ka­že da će de­ve­to­go­di­šnje ško­lo­va­nje pam­ti­ti po li­je­pom dru­štvu, ali i do­brim na­stav­ni­ci­ma i svi­ma oni­ma ko­ji­ma su im uljep­ša­li taj pe­ri­od ži­vo­ta na bi­lo ko­ji na­čin.
- Za na­ma je je­dan pe­ri­od ži­vo­ta ko­ji sva­ko pam­ti. Si­gu­ran sam da je u na­šoj ge­ne­ra­ci­ji on osta­vio li­jep pe­čat. Sve ru­žno osta­vlja­mo za so­bom, pam­ti­mo sa­mo li­je­pe do­ži­vlja­je. Osnov­na ško­la se za­vr­ši­la, ali sje­ća­nja će tra­ja­ti kroz naj­ljep­še uspo­me­ne. Od­li­čan sam đak i pla­ni­ram upi­sa­ti Gim­na­zi­ju – dodao je Milutin.
Iva­na Pi­per, ka­že da će de­ve­to­go­di­šnje ško­lo­va­nje pam­ti­ti po dru­ga­ri­ma, na­stav­ni­ci­ma i sve­mu što je na­u­či­la u ško­li.
- Iz osnov­ne ško­le no­sim naj­ljep­še uspo­me­ne. Na­stav­ni­ci su bi­li vi­še ne­go do­bri i na­u­či­li su nas mno­go to­ga lijepog iz ži­vo­ta i da bu­de­mo do­bri lju­di, ka­za­la je Pi­per, na­gla­siv­ši da kao od­li­kaš pla­ni­ra upi­sa­ti Gim­na­zi­ju.
L.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"