Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano gradi hotel na tuđem placu * Smjenjuju pomoćnika ministra, a zapošljavaju partijskog vojnika * Vlada krije kome je isplatila 8,68 miliona * Za Ivanovića, Kolarević i Šarića ne morate čekati papire iz Paname * Šansa za studiranje na 13 fakulteta * Brano gradi hotel na tuđem placu * Traže Kameronovu ostavku zbog „Panamskih papira”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Goran Danilović, predsjednik IO Demosa:
Borimo se za poštene izbore, a ne za saradnju sa DPS-om.

Vic Dana :)

Idu policajac i plavuša plažom i plavuša vidi galeba, pa kaže:
●Dragi, vidi, to je roda.
Policajac joj kaže:
●Nije to roda, to je galeb, od njega se prave čokolade.


Muškarac ulazi u knjižaru i pita prodavačicu:
- Imate li knjigu „Muškarac - gazda u kući”? A ona odgovara: „Bajke su na prvom spratu!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni PREDSTAVNICI TIVATSKOG DPS-A UPRILIČILI SASTANAK SA PRIVREDNICIMA Razgovori o unapređenju poslovnog ambijenta
Dan - novi portal
TI­VAT - Pred­stav­ni­ci op­štin­ske or­ga­ni­za­ci­je De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta sa­sta­li su se sa oko tri­de­set pri­vred­ni­ka ko­ji po­slu­ju u Tiv­tu, ka­ko bi raz­go­va­ra­li o ak­tu­el­noj si­tu­a­ci­ji ve­za­noj za po­slov­ni am­bi­jent i iza­zo­vi­ma ko­ji pred­sto­je, ima­ju­ći u vi­du di­na­mi­čan raz­voj gra­da ko­ji će se iz­ve­sno na­sta­vi­ti i u bu­duć­no­sti. Iz DPS-a su is­ta­kli da su pred­u­zet­ni­ci go­vo­ri­li o svo­jim pla­no­vi­ma, po­tre­ba­ma i pro­ble­mi­ma sa ko­ji­ma se su­o­ča­va­ju u sva­ko­dnev­nom po­slo­va­nju , ali i o raz­voj­nim po­tre­ba­ma gra­da.
- Uka­za­li su i na po­tre­bu če­šćeg oku­plja­nja, po­ve­zi­va­nja i in­ten­ziv­ni­je ko­mu­ni­ka­ci­je sa bu­du­ćom lo­kal­nom vla­šću. De­mo­krat­ska par­ti­ja so­ci­ja­li­sta, ko­ja no­si naj­ve­ću od­go­vor­nost za pro­ces pre­o­bra­ža­ja i raz­vo­ja Tiv­ta, na­gla­si­la je sprem­nost da u na­red­nom pe­ri­o­du na­sta­vi sa sma­nji­va­njem bi­znis ba­ri­je­ra, una­pre­đi­va­njem okvi­ra za po­slo­va­nje i pla­ni­ra ka­drov­ska rje­še­nja, ko­ja će mo­ći da od­go­vo­re na sve za­htjev­ni­ji i kon­ku­rent­ni­ji po­slov­ni am­bi­jent. Obje stra­ne su sa­gla­sne oko mo­guć­no­sti,ko­je otva­ra di­na­mi­čan raz­voj Tiv­ta, po­tre­be za otvo­re­nom lo­kal­nom sa­mo­u­pra­vom i neo­p­hod­no­sti struč­nog usa­vr­ša­va­nja i pri­la­go­đa­va­nja obra­zov­nih pro­gra­ma, ra­di po­ve­ća­nja za­po­sle­no­sti lo­kal­nog sta­nov­ni­štva. Uče­sni­ci sa­stan­ka raz­go­va­ra­li su i o mo­gu­ćim me­ha­ni­zmi­ma, ko­ji bi po­mo­gli do­ma­ćim pri­vred­ni­ci­ma da se kva­li­tet­ni­je in­for­mi­šu o po­tre­ba­ma ve­li­kih pro­je­ka­ta stra­nih in­ve­sti­to­ra i mo­guć­no­sti­ma ko­ji oni do­no­se za raz­li­či­te bi­zni­se i uslu­ge - na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju ti­vat­skog DPS-a.
Na sa­stan­ku je do­go­vo­re­no da se for­mi­ra sa­vjet za odr­ži­vi raz­voj gra­da, ko­ji će oku­pi­ti pred­stav­ni­ke pri­vred­ni­ka i struč­nja­ka iz ra­znih obla­sti, za­tim da se sa­stan­ci iz­me­đu pri­vre­de gra­da i op­štin­ske vla­sti or­ga­ni­zu­ju kvar­tal­no, kao i da se pri­vred­nim udru­že­nji­ma gra­da obez­bi­je­di pro­stor za odr­ža­va­nje sa­sta­na­ka.Ž.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"