Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano gradi hotel na tuđem placu * Smjenjuju pomoćnika ministra, a zapošljavaju partijskog vojnika * Vlada krije kome je isplatila 8,68 miliona * Za Ivanovića, Kolarević i Šarića ne morate čekati papire iz Paname * Šansa za studiranje na 13 fakulteta * Brano gradi hotel na tuđem placu * Traže Kameronovu ostavku zbog „Panamskih papira”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Goran Danilović, predsjednik IO Demosa:
Borimo se za poštene izbore, a ne za saradnju sa DPS-om.

Vic Dana :)

Idu policajac i plavuša plažom i plavuša vidi galeba, pa kaže:
●Dragi, vidi, to je roda.
Policajac joj kaže:
●Nije to roda, to je galeb, od njega se prave čokolade.


Muškarac ulazi u knjižaru i pita prodavačicu:
- Imate li knjigu „Muškarac - gazda u kući”? A ona odgovara: „Bajke su na prvom spratu!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni VESELIN MARKOVIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE DEJANA VUKOVIĆA
Marković Neuspjela humoreska partijskog vojnika
Dan - novi portal
DA­NI­LOV­GRAD - Po­vo­dom sta­vo­va De­ja­na Vu­ko­vi­ća, glav­nog ad­mi­ni­stra­to­ra Op­šti­ne Da­ni­lov­grad, da lo­kal­na upra­va po­stu­pa po od­lu­ka­ma Uprav­nog su­da i Uprav­ne in­spek­ci­je MUP-a i da se pri­dr­ža­va pro­pi­sa, odgovorio je Ve­se­lin Mar­ko­vić, šef od­bor­nič­kog klu­ba De­mo­krat­ske na­rod­ne par­ti­je. Vu­ko­vić je op­tu­žio i Mar­ko­vi­ća da ob­ma­nju­je gra­đa­ne, jer je iz­ja­vio na zbo­ru gra­đa­na u Spu­žu da op­šti­na ne­ma glav­nog ad­mi­ni­stra­to­ra i da je rje­še­nje o nje­go­vom ime­no­va­nju po­ni­štio Uprav­ni sud.
-Ka­da čo­vjek vo­di ras­pra­vu sa ozbilj­nim čo­vje­kom raz­go­vor do­bi­ja na te­ži­ni i ra­zum­no­sti. Me­đu­tim, ka­da se za ras­pra­vu ja­vi par­tij­ski voj­nik, je­di­no op­te­re­ćen sop­stve­nom ka­ri­je­rom po sva­ku ci­je­nu, nor­ma­lan čo­vjek sve to mo­ra str­pa­ti u koš ne­u­spje­le hu­mo­re­ske. Na­rav­no, ra­di jav­no­sti, a ne zbog ne­za­kon­ski iza­bra­nog glav­nog ad­mi­ni­stra­to­ra op­šti­ne Da­ni­lov­grad De­ja­na Vu­ko­vi­ća, mo­ra se uka­za­ti na ne­ke či­nje­ni­ce. Pr­va je da je on iza­bran po li­ku i pro­fi­lu ono­ga ko­ji ga je po­sta­vio, od­no­sno Bra­ni­sla­va Đu­ra­no­vi­ća, pred­sjed­ni­ka op­pti­ne. I on kao odan i vje­ran voj­nik mo­ra bra­ni­ti ga­zdi­nu po zlu po­zna­tu ra­bo­tu u ovom gra­du, po­zna­tu po mak­si­mi: „ Ne­će nam valj­da su­do­vi vo­di­ti ka­drov­sku po­li­ti­ku!” Naj­smje­šni­je je kad se Vu­ko­vić po­zi­va na po­što­va­nje za­ko­ni­to­sti . A Uprav­na in­spek­ci­ja je uka­za­la na broj­ne ne­za­ko­ni­to­sti u ovoj Op­šti­ni, ovog pu­ta u obla­sti za­po­šlja­va­nja. I on ka­že da će se ba­vi­ti is­pra­vlja­njem ovih ne­za­ko­ni­to­sti, a ne otva­ra su­štin­sko pi­ta­nje – ko je od­go­vo­ran za ove ne­za­ko­ni­to­sti i u ko­ju su svr­hu ura­đe­ne – ka­že Mar­ko­vić.
On na­gla­ša­va da je kr­še­nje pro­pi­sa i ne­le­gal­no za­po­šlja­va­nje su­šti­na vla­da­nja DPS-a i da sa­mo ta­kvim na­či­nom ra­da vla­da­ju­ća stran­ka mo­že da ra­ču­na da osta­ne na vla­sti.
-DPS ne mo­že da vla­da a da ne za­po­šlja­va vjer­ne i po­slu­šne ra­di obez­bje­đi­va­nja gla­so­va, a ti­me pro­du­ža­va­nja vla­da­vi­ne onih ko­ji u re­gu­lar­nim iz­bo­ri­ma ne bi ima­li što da tra­že. Ne­le­gal­ni ad­mi­ni­sta­ra­to­ru Vu­ko­vi­ću, za ova ne­dje­la se mo­ra od­go­va­ra­ti, ne mo­gu se sa­mo “is­pra­vlja­ti ne­pra­vil­no­sti.” Br­zo do­la­zi to vri­je­me. Da vas do­ži­vlja­vam kao ozbilj­nog čo­vje­ka dru­ga­či­je bih od­go­vo­rio na tvrd­nju da ja iz­no­sim ne­i­sti­ne. To ne­ma­ju pra­vo da ka­žu lju­di ko­ji­ma je či­tav ži­vot i ka­ri­je­ra go­la ne­i­sti­na. Još jed­na glu­post glav­nog ad­mi­ni­stra­to­ra je op­tu­žba da se od­bor­ni­ka ba­vi po­li­ti­kom. Na­rav­no da se ba­vim po­li­ti­kom i to ča­sno i po­šte­no na­su­prot va­ma i osta­li­ma i iz DPS-a ko­ji­ma je po­li­ti­ka či­tav nji­hov ži­vot. I to ona po­li­ti­ka zbog ko­je se če­sti­ti lju­di sti­de. Ali to je vaš iz­bor ko­ji nas ne bi ni in­te­re­so­vao, da to ne­ma ve­li­ke po­sle­di­ce na ovaj iz­ma­ni­pu­li­sa­ni i u ve­li­koj mje­ri ku­plje­ni na­rod na či­joj gr­ba­či ra­di­te sve ove ne­za­ko­ni­to­sti – za­klju­ču­je Mar­ko­vić.
I.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"