Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Logorašima iz Morinja odšteta 1.430.000 eura * Sveta prinudno iseljavaju iz stana * Laković krši zakon, Tužilački savjet ćuti * Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Objašnjenje i preporuka * Neću, ne dam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Maja Raičević, direktorica Centra za ženska prava:
U Crnoj Gori se godišnje evidentira 50 selektivnih abortusa jer roditelji ne žele bebu ženskog pola.

Vic Dana :)

Mujo navršio sto godina i kuća mu se napuni novinarima, snimaju ga za televiziju i novine, pa ga upitaju:
- Stari, bolan, koja je tajna tvoje dugovječnosti?
Mujo se nakašlje:
- Paz’ ‘vamo... kad mi je nizak prit’sak, popijem crnoga vina... kad je visok, sunem rakijicu... kad se pre’ladim, pijem kuvane rak’je il’ vina, ako nemam apetita, udarim po bijelom vinu, a za bolje varenje uvijek pijem pivo...
Prekine ga jedan novinar:
- Pobogu, čovječe, piješ l’ ti vode ikad?
Mujo odmahne glavom:
- Bolan, tako bolestan još nisam bio!


Haso: „Mujo, znaš li da mrav može nositi teret 20 puta veći od njegove težine?”
Mujo: „A Fata se hvalila kad je sama nosila veš mašinu na treći sprat!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-11-21 U OSNOVNOM SUDU U BARU NASTAVLJENO SUĐENJE ALANU KOŽARU Presuda 23. novembra
Dan - novi portal
U Osnov­nom su­du u Ba­ru, pred vi­je­ćem su­di­je Sa­ve Mu­ši­ki­ća, ju­če je na­sta­vlje­no su­đe­nje Ba­ra­ni­nu Ala­nu Ko­ža­ru, ko­jem se su­di u od­su­stvu.
Na op­tu­že­nič­koj klu­pi u ovom pre­me­tu sje­de Ko­ža­ro­vi su­gra­đa­ni Ali­ja Me­to­vić i Ili­ja Ko­va­če­vić. Su­di­ja Mu­ši­kić je oba­vi­je­stio pri­sut­ne da će pre­su­du do­ni­je­ti 23. no­vem­bra.
Ko­ža­ru, ko­ji je u bjek­stvu, su­di se za na­pad na slu­žbe­no li­ce u vr­še­nju slu­žbe­ne du­žno­sti, pod­stre­ka­va­nje u slu­ča­ju pa­lje­nja vo­zi­la po­li­cij­skog in­spek­to­ra iz bar­skog Cen­tra bez­bjed­no­sti i ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja.
Osnov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Ba­ru po­di­glo je op­tu­žni­cu ko­ja ga te­re­ti da je na­pao ko­man­di­ra In­ter­vent­ne je­di­ni­ce MUP-a Bar Iva­na Đo­ko­vi­ća, na­kon če­ga je or­ga­ni­zo­vao po­sta­vlja­nje eks­plo­ziv­ne na­pra­ve is­pod nje­go­vog vo­zi­la.
Na ju­če­ra­šnjem ro­či­štu iz­vr­šen je uvid u vi­deo-za­pi­se sa okol­nih ka­me­ra u ne­po­sred­noj bli­zi­ni li­ca mje­sta na ko­jem je pod Đo­ko­vi­će­vo vo­zi­lo po­sta­vlje­na eks­plo­ziv­na na­pra­va. Me­đu­tim, snim­ci ni­su po­ka­za­li ni­šta kon­kret­no što bi po­mo­glo u ot­kri­va­nju iz­vr­ši­o­ca ovog dje­la, pa se pri­stu­pi­lo za­vr­šnim ri­je­či­ma.
Advo­ka­ti okri­vlje­nih Zo­ran Pi­pe­ro­vić, Đo­ko Jan­ko­vić i Alek­san­dar Ko­va­če­vić tra­ži­li su da se Me­to­vi­ću i Ko­va­če­vi­ću uki­ne pri­tvor jer ne­ma ele­me­na­ta za kri­vič­na dje­la ko­ja su im sta­vlje­na na te­ret.
Advo­kat Pi­pe­ro­vić je ka­zao da ni­jed­nim do­ka­zom ni­je utvr­đe­no da je nje­gov bra­nje­nik Ko­žar po­či­nio kri­vič­no dje­lo ko­je mu se sta­vlja na te­ret.
– Na­pro­tiv, sve što je u spi­si­ma go­vo­ri da on sa po­či­nje­nim dje­li­ma ne­ma ni­ka­kve ve­ze. Ču­li ste za­vr­šnu ri­ječ tu­ži­o­ca, gdje u ne­do­stat­ku do­ka­za pri­ča op­štu pri­ču i ne osvr­će se na ono što je pro­ve­de­no u po­stup­ku. Ja sam si­gu­ran da će sud oslo­bo­di­ti mog bra­nje­ni­ka – re­kao je Pi­pe­ro­vić.
D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"