Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milov kum težak 15 miliona eura * U junu zakazuju preglede za decembar * Radulović organizovao prenos tri pištolja * Prijava odbačena, a Knežević jedva preživio * Milov kum težak 15 miliona eura * Vučić: Hrabro idemo iz mitologije u budućnost * Duo Mind Against i DJ Squire na Jazu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica, poslanik Demokratske Crne Gore:
– Vlada ne odustaje od partijskog zapošljavanja.

Vic Dana :)


- Koja je razlika između pametnih i glupih frajera.
- Glupi pričaju viceve o plavušama a pametni ljubave sa njima.


Idu Mujo i Haso ulicom i gledaju ženske. Utom naiđu na jednojajčane bliznakinje. Pita Mujo Hasu:
- Bolan, Haso, koju ćeš?
Haso odgovori:
- Ja bih onu ljepšu.


Šta je brže od Cige koji bježi sa televizorom u rukama?
Njegov sin sa DVD-om.

Kako se zagrijeva crnogorska fudbalska reprezentacija?
Tri kruga oko Crne Gore!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-06-23 DEMOKRATSKI FRONT TVRDI DA SPECIJALNI TUŽILAC UDARA NA TAJ POLITIČKI SAVEZ PO NALOGU MILA ĐUKANOVIĆA
Katnića zovu u Skupštinu
Dan - novi portal
Iz De­mo­krat­skog fron­ta su sa­op­šti­li da glav­nom spe­ci­jal­nom tu­ži­o­cu Mi­li­vo­ju Kat­ni­ću ni na­mje­šte­na emi­si­ja na Jav­nom ser­vi­su ni­je po­mo­gla da iz­bjeg­ne jav­no pa­to­si­ra­nje. Ka­ko su oci­je­ni­li iz DF-a, Kat­nić je još jed­nom po­tvr­dio da je či­po­van od stra­ne Mi­la Đu­ka­no­vi­ća i da „če­ka nje­go­vu ko­man­du da otvo­ri hi­lja­di­ti slu­čaj pro­tiv naj­ja­čeg opo­zi­ci­o­nog sa­ve­za“.
– Još jed­no u ni­zu jav­no po­sr­nu­će Mi­li­vo­ja Kat­ni­ća tre­ba­lo bi da za­bri­ne sva­kog gra­đa­ni­na u Cr­noj Go­ri jer se ra­di o ostra­šće­noj in­di­vi­dui i tem­pi­ra­noj bom­bi ko­ja bi sva­kog tre­nut­ka mo­gla da eks­plo­di­ra. Nje­go­va jav­no de­mon­stri­ra­na mr­žnja pre­ma li­de­ri­ma DF-a i po­tre­ba za lič­nim ob­ra­ču­nom naj­bo­lje go­vo­ri o Kat­ni­će­vom do­ži­vlja­ju in­sti­tu­ci­je Spe­ci­jal­nog tu­ži­la­štva, ko­je je po­sta­lo ta­lac nje­go­vih pa­ra­no­ič­nih kon­struk­ci­ja na ko­ji­ma bi mu po­za­vi­dje­la i Aga­ta Kri­sti. Po­što je Mi­li­vo­je Kat­nić po­bje­gao od su­če­lja­va­nja sa po­sla­ni­ci­ma DF-a u Skup­šti­ni, plan je bio da mu se upri­li­či emi­si­ja na jav­nom ser­vi­su ka­ko bi se u me­di­ta­tiv­noj at­mos­fe­ri ga­đao čla­no­vi­ma ZKP-a, ne bi li se stvo­rio pri­vid ka­ko po­zna­je ma­te­ri­ju. Po­što se ra­di o iz­u­zet­nom jav­nom in­te­re­su za Cr­nu Go­ru i nje­ne gra­đa­ne, DF oče­ku­je da di­rek­tor Jav­nog ser­vi­sa An­dri­ja­na Ka­di­ja i li­de­ri­ma DF-a omo­gu­ći da po­je­di­nač­no od­go­vo­re na sve ne­i­sti­ne i op­tu­žbe ko­je je Kat­nić iz­re­kao na naš ra­čun – sa­op­šte­no je iz DF-a.
Ka­ko su do­da­li, u pro­tiv­nom će sma­tra­ti da se ra­di o na­mjer­noj me­dij­skoj sa­če­ku­ši ko­ja je ima­la za cilj da Kat­ni­ću osi­gu­ra bjek­stvo od su­o­ča­va­nja sa DF-om u Skup­šti­ni.
– Me­đu­tim, Kat­ni­ću ni na­mje­šte­na emi­si­ja ni­je po­mo­gla da iz­bjeg­ne jav­no pa­to­si­ra­nje jer je svo­jim bez­o­bra­zlu­kom i pri­jet­nja­ma upu­će­nim DF-u po­tvr­dio da je či­po­van od stra­ne Mi­la Đu­ka­no­vi­ća i sa­mo če­ka nje­go­vu ko­man­du da otvo­ri hi­lja­di­ti slu­čaj pro­tiv naj­ja­čeg opo­zi­ci­o­nog sa­ve­za. U tom su­ma­nu­tom ju­ri­ša­nju na DF, re­dov­no iz fi­o­ke dje­tinj­stva iz­vu­če ne­ku po­slo­vi­cu, ba­snu ili pre­da­nje, ka­ko bi po­ja­čao svo­ju po­zi­ci­ju „bez­gre­šno­sti”, ko­ju, po nje­go­vom mi­šlje­nju, ni­ko ne smi­je do­ve­sti u pi­ta­nje. Mno­go bo­lje bi bi­lo da je, umje­sto ba­sne o vu­ku (tj. nje­mu ) i ov­ci (tj. Sve­to­za­ru Ma­ro­vi­ću), is­pri­čao isti­ni­tu pri­ču iz nje­go­vog se­la ka­ko je je­dan me­đed stra­dao od udar­ca kru­škom. U toj pri­či je, u stva­ri, sa­dr­ža­na sva ge­ne­za Kat­ni­će­vog su­ko­ba sa DF-om – pi­še u sa­op­šte­nju.
U DF-u, ka­ko is­ti­ču, ne­ma­ju ni­ka­kvu di­le­mu da će Kat­nić i na­kon ovog sa­op­šte­nja po­če­ti sa pre­vr­ta­njem re­šoa, lo­mlje­njem in­ven­ta­ra i te­le­vi­zo­ra po tu­ži­la­štvu, „vi­tla­ju­ći pi­što­ljem s du­bro­vač­kog ra­ti­šta, na kom je isto­vre­me­no bra­nio i Cr­nu Go­ru i Hr­vat­sku”. M.D.


Zloupotrijebio službeni položaj

– Po­zi­va­mo Katnića da ne is­ka­lju­je svoj bi­jes na in­ven­ta­ru i za­po­sle­ni­ma u Spe­ci­jal­nom tu­ži­la­štvu, već da sti­sne pe­tlju i do­đe u Skup­šti­nu ka­ko bi­smo pred gra­đa­ni­ma pre­tre­sli nje­go­ve „do­ka­ze” i „sum­nje” . Po­sto­ji sa­mo je­dan pro­blem za Kat­ni­ća: u tom bi se svi do­ka­zi i sum­nje okre­nu­li pro­tiv nje­ga i bio bi eks­pre­sno smi­je­njen zbog zlo­u­po­tre­be slu­žbe­nog po­lo­ža­ja, pri­ma­nja mi­ta i ve­za sa or­ga­ni­zo­va­nim kri­mi­nal­nim gru­pa­ma – za­klju­ču­je se u sa­op­šte­nju.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"