Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milov kum težak 15 miliona eura * U junu zakazuju preglede za decembar * Radulović organizovao prenos tri pištolja * Prijava odbačena, a Knežević jedva preživio * Milov kum težak 15 miliona eura * Vučić: Hrabro idemo iz mitologije u budućnost * Duo Mind Against i DJ Squire na Jazu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica, poslanik Demokratske Crne Gore:
– Vlada ne odustaje od partijskog zapošljavanja.

Vic Dana :)


- Koja je razlika između pametnih i glupih frajera.
- Glupi pričaju viceve o plavušama a pametni ljubave sa njima.


Idu Mujo i Haso ulicom i gledaju ženske. Utom naiđu na jednojajčane bliznakinje. Pita Mujo Hasu:
- Bolan, Haso, koju ćeš?
Haso odgovori:
- Ja bih onu ljepšu.


Šta je brže od Cige koji bježi sa televizorom u rukama?
Njegov sin sa DVD-om.

Kako se zagrijeva crnogorska fudbalska reprezentacija?
Tri kruga oko Crne Gore!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-06-23 NASTAVLJENO SUĐENJE PETORICI BRAĆE MURATOVIĆ IZ ROŽAJA Saslušani svjedoci
Dan - novi portal
Pred vi­je­ćem su­di­je bje­lo­polj­skog Vi­šeg su­da Vu­ko­mi­ra Bo­ško­vi­ća ju­če je na­sta­vlje­no su­đe­nje pe­to­ri­ci bra­će Mu­ra­to­vić iz Ro­ža­ja.
U svoj­stvu svje­do­ka is­pi­ta­ni su zdrav­stve­ni rad­ni­ci iz be­ran­ske Op­šte bol­ni­ce Mi­lo­rad Mag­de­li­nić, Bu­do Da­be­tić i So­nja Jok­si­mo­vić. Oni su sa­op­šti­li da su pred­u­ze­li sve po­treb­ne mje­re i rad­nje ko­je su bi­le po­treb­ne kad je bi­la ri­ječ o uka­zi­va­nju po­mo­ći po­vri­je­đe­nom Ane­su Ka­la­ču.
Na na­red­nom pre­tre­su, ko­ji je za­ka­zan za 11. sep­tem­bar, svoj na­laz će po­ja­sni­ti sud­ski vje­štak me­di­cin­ske stru­ke dr Ne­ma­nja Ra­do­je­vić.
Na pret­hod­nom ro­či­štui svi op­tu­že­ni su sa­op­šti­li da ni­je­su kri­vi.
– Ni­je­smo uče­stvo­va­li u ubi­stvu i ne pri­zna­je­mo dje­lo ko­je nam je op­tu­žni­com sta­vlje­no na te­ret – ka­za­li su op­tu­že­ni.
Ape­la­ci­o­ni sud Cr­ne Go­re uki­nuo je pre­su­du vi­je­ća bje­lo­polj­skog Vi­šeg su­da ko­jim je pred­sje­da­vao Vi­do­mir Bo­ško­vić, ko­jom su bra­ća Mir­sad (32) Ja­smin (30), Anes (29), El­min (20), Se­vad (28), Adis (26) i El­vis Mu­ra­to­vić bi­li osu­đe­ni na ukup­no 27 go­di­na za­tvo­ra.
Naj­vi­še je do­bio Adis Mu­ra­to­vić, ko­ji je zbog kri­vič­nog dje­la te­ško ubi­stvo u po­ku­ša­ju sa ne­do­zvo­lje­nim dr­ža­njem oruž­ja do­bio 20 go­di­na ro­bi­je. Nje­mu se ina­če su­di u od­su­stvu. Mir­sad je bio osu­đen na dvi­je go­di­ne, Ja­smin na go­di­nu i po, Anes na go­di­nu i osam mje­se­ci, El­min na go­di­nu i tri mje­se­ca, a El­vis na šest mje­se­ci za­tvo­ra. Se­vad Mu­ra­to­vić je tom pre­su­dom oslo­bo­đen op­tu­žbe uče­stvo­va­nje u tu­či, što je po­tvr­dio i Ape­la­ci­o­ni sud Cr­ne Go­re.
Op­tu­že­ni­ma je sta­vlje­no na te­ret da su iz­vr­ši­li kri­vič­no dje­lo te­ško ubi­stvo u po­ku­ša­ju u sa­i­zvr­ši­la­štvu. Pre­ma na­vo­di­ma iz op­tu­žni­ce, oni su 27.7.2014, oko 23.30, na ben­zin­skoj pum­pi Eko pe­trol u Ro­ža­ja­ma, na­kon fi­zič­kog ob­ra­ču­na ko­ji se do­go­dio oko po­dne­va istog da­na, po ra­ni­jem do­go­vo­ru i raz­ra­đe­nom pla­nu, po­ku­ša­li da li­še ži­vo­ta su­gra­đa­ne Ane­sa Ka­la­ča, Ar­mi­na Ka­la­ča, Ke­ma­la Nur­ko­vi­ća, El­vi­sa Ja­ho­vi­ća i Ša­ba­na Tar­ha­ni­ša. Adis Mu­ra­to­vić je tom pri­li­kom is­pa­lio vi­še hi­ta­ca, od ko­jih je je­dan po­go­dio Ka­la­ča i na­nio mu te­ške tje­le­sne po­vre­de opa­sne po ži­vot. Usled za­do­bi­je­nih po­vre­da, Ka­lač je 30. ju­la pre­mi­nuo u Kli­nič­kom cen­tru Cr­ne Go­re. M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"