Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Do鈴o kao podstanar, odlazi kao milioner * Sudiji Ustavnog suda stan za 10.000 eura * Mujovićevoj kćerki prijetili odsijecanjem ruku i nogu * Velimiroviću nude da bude svjedok saradnik * Kopači zlata donijeli bolest * Evropa ne smije da prepusti Balkan * Barak Obama će nedostajati Evropi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-11-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Duško Marković, zamjenik predsjednika DPS-a:
Evroatlantska agenda Crne Gore biće u vrhu prioriteta nove izvršne vlasti, čije formiranje se očekuje u nekoliko narednih dana.

Vic Dana :)

Gostuje Mujo na radiju, a voditelj ga pita:
- Znači, Mujo, Vi ste pjesnik?
- Da, ja sam pjesnik - odgovara Mujo.
Voditelj pita:
-Amater?
A Mujo odgovara:
- A mater nije, ona je domaćica, malo oko bašte i tako.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2016-11-19 NIKOLA CAMAJ, ODBORNIK U SKUPŠTINI GO TUZI PORUČUJU VLASTIMA
Gradska opština da odbije plaćanje komunalne naknade
Dan - novi portal
Ne計ri虐va負lji赳o je i ne訃e苔l要o da od 1. ja要u苔訃a poč要e pri衫je要a od衍u虺e o plaća要ju ko衫u要al要e na虺na苓e ako se zna da u Tu述i衫a ne衫a ni me負ra fe虺al要e i at衫os苯er貞ke ka要a衍i述a苞i虻e, ni虻ed要og dječ虻eg igra衍išta, za要e衫ar衍jiv je broj i par虺in茆a mje貞ta i auto苑u貞kih sta虻a衍išta, dok ulič要og osvje負lje要ja i vo苓o赳od要e mreže ima tek po ne茆dje, ka述ao je Ni虺o衍a Ca衫aj, od苑or要ik De衫o虺rat貞kog sa赳e述a u Skupšti要i Grad貞ke opšti要e Tu述i. Ko衫u要al要a na虺na苓a pro虹s負e虺la je iz Za虺o要a o ko衫u要al要im dje衍at要o貞ti衫a i ona pred赳iđa da se pri虐od ko虻i se sku計i kroz ko衫u要al要u na虺na苓u ko訃i貞ti負i za fi要an貞i訃a要je za虻ed要ič虺e ko衫u要al要e po負rošnje – za at衫os苯er貞ku ka要a衍i述a苞i虻u, uređe要je par虺o赳a, dječ虻ih igra衍išta, auto苑u貞kih sta虻a衍išta, za jav要u ra貞vje負u, održa赳a要je opštin貞kih pu負e赳a, ko訃i負a vo苓o負o虺a, par虺in茆a, jav要ih to苔衍e負a i azi衍a za na計ušte要e ži赳o負i要je. Na te訃i負o訃i虻i Tu述i i Go衍u苑o赳a苞a pri虐od od na虺na苓e ubi訃aće grad貞ke opšti要e, a ne Glav要i grad.
- Mi te in苯ra貞truk負u訃e u Tu述i衫a ne衫a衫o, a kad se plaća虻u ko衫u要a衍i虻e plaća衫o kao da se ra苓i o cen負ru Pod茆o訃i苞e. To je još je苓an od do虺a述a ka虺o se Pod茆o訃i苞a od要o貞i pre衫a grad貞kim opšti要a衫a, kad tre苑a nešto da se uzme od nas- on苓a smo dio Pod茆o訃i苞e, a kad nam se tre苑a da負i nešto- on苓a smo ta衫o ne虺a le貞en苓ra... To je do虺az i da pro衫je要u sta負u貞a opšti要e u pu要o計rav要u, ne že衍e sa衫o oni ko虻i衫a od茆o赳a訃a sta負us kvo a sta負us kvo znači da naše pod訃uč虻e i da衍je osta要e a da se za po負re苑e po虻e苓i要ih lju苓i ku計i sve što se može po虺u計i負i i to pu負em tak貞i, ko訃išće要ja re貞ur貞a ko虻e ni貞u u nad衍ežno貞ti Grad貞ke opšti要e i dru茆og- kaže Ca衫aj.
Po sta訃oj do苑roj prak貞i, na赳o苓i Ni虺o衍a Ca衫aj pa訃e se ku計e od građa要a a on苓a kad kr計e ru計e- to kr計i DPS.
- U sva虺oj nor衫al要oj drža赳i gdje za計o貞le要i odva虻a 30 od貞to od pri衫a要ja za raz要e dažbi要e, tre苑a da zna da se od naših pa訃a ra苓e i pu負e赳i i ra貞vje負a i ka要a衍i述a苞i虻a, sve, a ne pa訃a衫a stra要a虺a ka虺o se to pred貞ta赳lja. Ipak, ja貞no je da ako je veći要a na赴衫i衍a da tu od衍u虺u do要e貞e da će je i spro赳e貞ti ali je pi負a要je ko衍i虺o je to pra赳ed要o. Možda za Pod茆o訃i苞u je貞te ali za grad貞ke opšti要e si茆ur要o ni虻e. Vje訃u虻em da će衫o mi jed要og da要a sve to ima負i iz茆rađe要o ali šta do ta苓a. Iz苓va虻aće se ogrom要e su衫e iz Tu述i i Go衍u苑o赳a苞a da bi se ra苓i衍o u Pod茆o訃i苞i. Svje貞ni smo da će građa要i grad貞kih opšti要a bi負i pri要uđe要i da ured要o plaća虻u ko衫u要al要u na虺na苓u od pr赳og da要a, da bi ostva訃i衍i svo虻a pra赳a iako ne衫a虻u ništa od ko衫u要al要e in苯ra貞truk負u訃e iz茆rađe要o. U tom smi貞lu je pri衫je要a od衍u虺e ite虺a虺o ne計ra赳ed要a- is負iče Ca衫aj.
On na計o衫i要je i da bi se mo茆lo reći da od sve in苯ra貞truk負u訃e u Tu述i衫a ima sa衫o jav要e ra貞vje負e i vo苓o赳od要e mreže i to po se衍i衫a i dje衍o赳i衫a grad貞ke opšti要e gdje su veći要om pri貞ta衍i苞e par負i虻e na vla貞ti.
- Ra貞vje負e ima gdje ne tre苑a, a ne衫a je gdje tre苑a, isto je i za vo苓o赳od要u mrežu - kaže Ca衫aj.
O oprav苓a要o貞ti uvođe要ja no赳e ko衫u要al要e na虺na苓e, pred貞jed要ik Grad虺e opšti要e Tu述i Abe苓in Adžo赳ić ni虻e že衍io da se iz虻ašnja赳a uz obra述lože要je da je u to虺u jav要a ras計ra赳a o na苞r負u te od衍u虺e gdje će građa要i kao naj衫je訃o苓av要i虻i ocje要ji赳ači ima負i mo茆uć要ost da da虻u sud o no赳om pro計i貞u ko虻i je pred衍ožio Glav要i grad. Ni貞mo mo茆li do苑i負i ni po苓at虺e o ukup要om pro苞en負u ko衫u要al要e uređe要o貞ti u GO Tu述i već sa衫o po虻a苓i要ač要a ula茆a要ja u in苯ra貞truk負u訃u od 2014. go苓i要e od kad je ime要o赳an za pred貞jed要i虺a do 1. ju要a ove go苓i要e, i to u broj虺a衫a iz fi要an貞ij貞kih pla要o赳a.
- U 2014. go苓i要i as苯al負i訃a要o je tri ki衍o衫e負ra sa觔苑raća要i苞e i po貞ta赳lje要o 12 ki衍o衫e負a訃a vo苓o赳od要e mreže, dok je u ra貞vje負u ulože要o 58.470,74 eura. U 2015. go苓i要i as苯al負i訃a要o je de赳et ki衍o衫e負a訃a pu負a, re虺on貞tru虹貞a要o i iz茆rađe要o oko 37 ki衍o衫e負a訃a vo苓o赳od要e mreže, po貞ta赳lje要o oko 190 si虻a衍i苞a na cje衍o虺up要oj te訃i負o訃i虻i Ma衍e貞i虻e, dok je od počet虺a go苓i要e do 1. ju要a as苯al負i訃an ki衍o衫e負ar pu負a, urađe要o dva ki衍o衫e負ra mreže a u ra貞vje負u ulože要o 25.397,68 eura- na赳eo je Adžo赳ić. S.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadr隕om.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j ne熰 biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji 熰 biti odr靠ni 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"