Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Došao kao podstanar, odlazi kao milioner * Sudiji Ustavnog suda stan za 10.000 eura * Mujovićevoj kćerki prijetili odsijecanjem ruku i nogu * Velimiroviću nude da bude svjedok saradnik * Kopači zlata donijeli bolest * Evropa ne smije da prepusti Balkan * Barak Obama će nedostajati Evropi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-11-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Duško Marković, zamjenik predsjednika DPS-a:
Evroatlantska agenda Crne Gore biće u vrhu prioriteta nove izvršne vlasti, čije formiranje se očekuje u nekoliko narednih dana.

Vic Dana :)

Gostuje Mujo na radiju, a voditelj ga pita:
- Znači, Mujo, Vi ste pjesnik?
- Da, ja sam pjesnik - odgovara Mujo.
Voditelj pita:
-Amater?
A Mujo odgovara:
- A mater nije, ona je domaćica, malo oko bašte i tako.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2016-11-20 SPORTSKI OBJEKTI NISU USPJELI TENDEROM DA NAĐU MAJSTORE
Krov Morače i dalje propušta
Dan - novi portal
Sa­na­ci­ja kro­va ve­li­ke dvo­ra­ne Sport­skog cen­tra Mo­ra­ča od­lo­že­na je za na­red­nu go­di­nu. Ka­ko su sa­op­šti­li iz Sport­skih obje­ka­ta, to je od­lu­če­no na­kon dva pro­pa­la ten­de­ra.
- Pla­ni­ra­no je da se za sa­na­ci­ju hi­dro­i­zo­la­ci­je na kro­vu ve­li­ke dvo­ra­ne SC „Mo­ra­ča” utro­ši 150.000 eura. U ovoj go­di­ni smo dva pu­ta ras­pi­si­va­li ten­der za taj po­sao, me­đu­tim na pr­vom jav­nom po­zi­vu ni­je pri­sti­gla ni­jed­na po­nu­da, a na dru­gom jav­nom sa­mo po­nu­da „Ur­ba­nist pro­jek­ta” iz Bu­dve, ko­ja je oci­je­nje­na kao ne­is­prav­na. Ka­ko vre­men­ske pri­li­ke u zim­skim mje­se­ci­ma ni­su po­volj­ne za ra­do­ve na hi­dro­i­zo­la­ci­ji, pro­ce­du­ru jav­nog ogla­ša­va­nja i oda­bi­ra naj­po­volj­ni­jeg po­nu­đa­ča će­mo po­no­vi­ti u 2017. go­di­ni. Za sa­da ne­ma zna­čaj­ni­jih pro­ble­ma u di­je­lu funk­ci­o­ni­sa­nja i ko­ri­šće­nja ve­li­ke dvo­ra­ne za sport­ske i dru­ge ma­ni­fe­sta­ci­je- na­ve­li su iz Sport­skih obje­ka­ta.
Ka­ko su na­gla­si­li, ten­der­ska pro­ce­du­ra za nat­kri­va­nje otvo­re­nog ba­ze­na u kom­plek­su SC Mo­ra­ča je za­vr­še­na iz dru­gog pu­ta, a po­sao je do­bi­la pod­go­rič­ka fir­ma „Ne­i­mar ine­že­nje­ring”.
- Iza­bra­na fir­ma je u oba­ve­zi da za 1.957.812 eura ra­do­ve za­vr­ši u ro­ku od 300 ka­len­dar­skih da­na od pot­pi­si­va­nja ugo­vo­ra. Na jav­nom po­zi­vu pri­sti­gle su i po­nu­de kon­zor­ci­ju­ma „De­ko MNE” i „Teh­no­kli­ma” vri­jed­na 1.946.626 eura i „Sa­ni­te­ko Gru­pe” vri­jed­na 1.960.879, ko­je su oci­je­nje­ne kao ne­is­prav­ne. Po­nu­đač mo­že iz­ja­vi­ti žal­bu pro­tiv ovog rje­še­nja Dr­žav­noj ko­mi­si­ji za kon­tro­lu po­stu­pa­ka jav­nih na­bav­ki u ro­ku od de­set da­na od do­sta­vlja­nja rje­še­nja- na­ve­li su iz Sport­skih obje­ka­ta.
B.K.


Ni ri­je­či o zatvorenom bazenu

Iz Sport­skih obje­ka­ta ni­smo do­bi­li ni ri­ječ o pro­jek­tu re­kon­struk­ci­je za­tvo­re­nog ba­ze­na SC ,,Mo­ra­ča” u vi­še­na­mjen­sku dvo­ra­nu. Krat­ko su od­go­vo­ri­li da „ni­su nad­le­žni”.


Adaptirana streljana

Adap­ta­ci­ju di­je­la kro­va na stre­li­štu „Lju­bo­vić” fir­ma „Grand Ađi” je uspje­šno za­vr­še­na.
- Od fir­me „Grand Ađi” smo do­bi­li i ban­kar­sku ga­ran­ci­ju za kva­li­tet iz­vr­še­nih ra­do­va na pe­ri­od od dvi­je go­di­ne- ka­za­li su iz Sport­skih obje­ka­ta.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"