Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Došao kao podstanar, odlazi kao milioner * Sudiji Ustavnog suda stan za 10.000 eura * Mujovićevoj kćerki prijetili odsijecanjem ruku i nogu * Velimiroviću nude da bude svjedok saradnik * Kopači zlata donijeli bolest * Evropa ne smije da prepusti Balkan * Barak Obama će nedostajati Evropi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-11-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Duško Marković, zamjenik predsjednika DPS-a:
Evroatlantska agenda Crne Gore biće u vrhu prioriteta nove izvršne vlasti, čije formiranje se očekuje u nekoliko narednih dana.

Vic Dana :)

Gostuje Mujo na radiju, a voditelj ga pita:
- Znači, Mujo, Vi ste pjesnik?
- Da, ja sam pjesnik - odgovara Mujo.
Voditelj pita:
-Amater?
A Mujo odgovara:
- A mater nije, ona je domaćica, malo oko bašte i tako.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2016-11-20 MJEŠTANI DIJELA ULICE NIKOLE TESLE NEMAJU GDJE DA ODLAŽU OTPAD
Kontejneri odneseni, smeće ostalo
Dan - novi portal
Sta­na­ri Uli­ce Ni­ko­le Te­sle, od pru­žnog pre­la­za do skre­ta­nja za gro­blje u Za­go­ri­ču već du­že vri­je­me ne­ma­ju gdje da ba­ca­ju sme­će, jer im je Či­sto­ća uklo­ni­la kon­tej­ne­re. Kao po na­vi­ci, na mje­stu gdje su ne­ka­da sta­ja­le kan­te za od­la­ga­nje ot­pa­da, po­je­din­ci i da­lje osta­vlja­ju ke­se i ot­pat­ke. Vje­tar raz­no­si sme­će po uli­ci i to je ve­o­ma ru­žan pri­zor. Iako re­dov­no pla­ća­ju od­voz sme­ća sta­na­ri sva­ko­dnev­no tr­pe ne­pri­jat­ne mi­ri­se is­pod pro­zo­ra. Oni tra­že da se pro­blem što pri­je ri­je­ši, od­no­sno na­đu ade­kvat­na mje­sta za kon­tej­ne­re.
U Či­sto­ći na­vo­de da su bi­li pri­nu­đe­ni da kon­tej­ne­re uklo­ne iz uli­ce jer su za­u­zi­ma­le pri­vat­nu po­vr­ši­nu. Oni su po­zva­li sta­na­re da im upu­te za­htjev, uko­li­ko po­sto­ji ne­ka dru­ga lo­ka­ci­ja u uli­ci ko­ja će za­do­vo­lji­ti nji­ho­ve po­tre­be.
- Ima­ju­ći u vi­du či­nje­ni­cu da se kon­tej­ne­ri mo­gu po­sta­vlja­ti sa­mo na jav­nim po­vr­ši­na­ma, na lo­ka­ci­ja­ma ko­je is­pu­nja­va­ju po­treb­ne sa­o­bra­ćaj­no-teh­nič­ke uslo­ve, ali i ne ome­ta­ju pri­laz pri­vat­nim po­sje­di­ma, bi­lo je neo­p­hod­no uklo­ni­ti po­sto­je­će kon­tej­ne­re. Stva­ra­nje di­vlje de­po­ni­je na lo­ka­ci­ji sa ko­je su kon­tej­ne­ri uklo­nje­ni pred­sta­vlja pro­blem i na­ma, te ko­ri­sti­mo pri­li­ku da po­zo­ve­mo mje­šta­ne da, uko­li­ko po­sto­ji lo­ka­ci­ja ko­ja će is­pu­ni­ti po­treb­ne uslo­ve i za­do­vo­lji­ti nji­ho­ve po­tre­be, upu­te za­htjev Dru­štvu ka­ko bi na obo­stra­no za­do­volj­stvo ri­je­ši­li na­ve­de­ni pro­blem – sa­op­šti­li su iz Či­sto­će.
Je­dan od sta­na­ra uli­ce Mi­ško La­ku­šić ogor­čen je zbog ne­do­stat­ka kan­ti jer su po­je­di­ne kom­ši­je po­če­le da sme­će od­la­žu gdje stig­nu. On je pri­mo­ran da sme­će od­vo­zi sam i od­lo­ži ga u pr­vi kon­tej­ner na ko­ji na­i­đe.
- Mi vi­še ne­ma­mo gdje da od­la­že­mo sme­će. Ne znam za­što nam ne vra­te kon­tej­ne­re. Ako mi pla­ća­mo ne­što, tre­ba ne­ko da do­đe i vi­di ovaj pri­zor. Tu su ogrom­ne hr­pe sme­ća ra­su­te na sve stra­ne jer mje­šta­ni ne­ma­ju gdje da od­la­žu sme­će. To ko­ri­ste po­je­din­ci i ba­ca­ju sve i sva­šta gdje god stig­nu. Ova „ge­ni­jal­na” ide­ja sa od­no­še­njem kon­tej­ne­ra pri­je­ti ši­re­nju za­ra­za... Da li nam je ovo za­i­sta bi­lo po­treb­no – pi­ta se La­ku­šić.
La­ku­šić je na­po­me­nuo da se vi­še pu­ta obra­ćao Či­sto­ći da na­đu zgod­no mje­sto za kon­tej­ne­re ka­ko bi spri­je­či­li go­mi­la­nje sme­ća is­pred ku­ća. Me­đu­tim, do da­nas taj pro­blem ni­je ri­je­šen.VI.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"