Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * DPS preko Tuzi i Ulcinja planira da pokupi albanske glasove * Bojkot se nastavlja * Majka i sin sadili „travu” ispred kuće * Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * Trampova borba protiv islama * Preobražaj
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Bošković, ministar odbrane :
Vojska Crne Gore pokazala je da je na nivou najrazvijenih vojski na svijetu.

Vic Dana :)

Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al’ zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid’ ‘vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma’ drugi dan i lančić! A na samu Novu god’nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je’s ti nešto naš’o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš’o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel’ke!

Pitaju Cigu na ulici:
• Šta mislite o zatvorenim bazenima?
A Ciga će:
• Pa, ja mislim da treba da ih otvore, da se narod kupa!

Došao lav u hotel „Lav”, pa pita recepcionera:
- Je l’ ovo hotel „Lav”?
- Jok ti si!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni ODRŽAN SASTANAK ORGANIZACIONOG ODBORA ZA DOČEK TIJELA SV. LEOPOLDA BOGDANA MANDIĆA Počast i poštovanje poznatom sugrađaninu Prema planiranom programu, tijelo Sv. Leopolda u Herceg Novi stiže 15. septembra oko 13 sati, a ispraćaj za Dubrovnik predviđen je u subotu, 16. septembra od 16.30
Dan - novi portal
HER­CEG NO­VI – U Her­ceg No­vom je sve sprem­no za do­ček do­no­še­nja ti­je­la Sv. Le­o­pol­da Bog­da­na Man­di­ća (1866–1942) u rod­ni grad i ak­tiv­no­sti na pri­pre­mi tog do­ga­đa­ja te­ku pla­ni­ra­nom di­na­mi­kom, sa­op­šte­no je na dru­gom sa­stan­ku or­ga­ni­za­ci­o­nog od­bo­ra ko­ji je for­mi­ra­la lo­kal­na upra­va po­čet­kom ju­la. Na sa­stan­ku ko­jim je pre­sje­da­vao pred­sjed­nik od­bo­ra Mi­loš Bi­go­vić, pre­sjed­nik SO Her­ceg No­vi No­vi, de­fi­ni­sa­ni su de­ta­lji u ve­zi sa or­ga­ni­za­ci­jom, a sve ka­ko bi se grad 15. i 16. sep­tem­bra po­ka­zao kao do­bar do­ma­ćin.
Na­gla­še­no je da će se pred­u­ze­ća Ko­mu­nal­no-stam­be­no, Či­sto­ća i Jav­na usta­no­va kul­tu­re Her­ceg fest za­jed­nič­ki po­sta­ra­ti da park biv­šeg ho­te­la „Bo­ka“, gdje će ti­je­lo Sv. Le­o­po­lo­da bi­ti iz­lo­že­no, bu­de u pot­pu­no­sti pri­pre­mljen, kao i ci­je­li grad. Pri­vre­me­na am­bu­lan­ta će bi­ti sta­ci­o­ni­ra­na u pro­sto­ri­ja­ma dvo­ra­ne „Park“, a u bli­zi­ni će bi­ti i vo­zi­lo Va­tro­ga­sne je­di­ni­ce Slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja.
Upra­va po­li­ci­je i Slu­žba ko­mu­nal­ne po­li­ci­je ura­di­će bez­bjed­no­snu pro­cje­nu, non-stop nad­zi­ra­ti do­ga­đaj i obez­bi­je­di­ti prat­nju po­vor­ci od ula­ska do mo­men­ta ka­da na­pu­sti te­ri­to­ri­ju op­šti­ne Her­ceg No­vi na De­be­lom bri­je­gu. Oče­ku­je se do­la­zak vi­še hi­lja­da lju­di iz ze­ma­lja re­gi­o­na.
Bi­će an­ga­žo­van ve­li­ki broj vo­lon­te­ra, ko­ji će usmje­ra­va­ti po­sje­ti­o­ce, a ra­di lak­šeg sna­la­že­nja po­sje­ti­la­ca Her­ceg No­vog ovim po­vod bi­će di­je­lje­ni in­fo-fla­je­ri na gra­nič­nim pre­la­zi­ma i na tra­jek­tu Ka­me­na­ri–Le­pe­ta­ne.
Uz Mi­lo­ša Bi­go­vi­ća, čla­no­vi or­ga­ni­za­ci­o­nog od­bo­ra su u ime ko­tor­ske bi­sku­pi­je don Ro­bert Ton­sa­ti i Pa­vo Me­dač, od­bor­ni­ci Dra­gan Ši­mrak i Ma­ja Ba­krač i na­čel­ni­ci Slu­žbe ko­mu­nal­ne po­li­ci­je Ma­ri­ja An­drić i Slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja Zlat­ko Ći­ro­vić, di­rek­tor Her­ceg fe­sta Ste­van Ko­pri­cvi­ca, di­rek­tor JP Či­sto­ća Bo­ri­vo­je Bo­nić, pred­stav­nik Ko­mu­nal­no-stam­be­nog Bran­ko Cr­no­gor­če­vić, ko­man­dir Cen­tra bez­bjed­no­sti De­jan Osto­jić i po­moć­nik di­rek­to­ra Do­ma zdra­vlja Her­ceg No­vi dr Bi­lja­na Dap­če­vić. Oni su is­ta­kli da je za­jed­nič­ki in­te­res svih da ovaj ve­li­ki vjer­sko-kul­tur­ni do­ga­đaj u or­ga­ni­za­ci­ji Ka­to­lič­ke cr­kve i Op­šti­ne pro­tek­ne u naj­bo­ljem re­du i iz­ra­zi­li sprem­nost da to­me mak­si­mal­no do­pri­ne­su.
Pre­ma pla­ni­ra­nom pro­gra­mu, ti­je­lo Sv. Le­o­pol­da u Her­ceg No­vi sti­že 15. sep­tem­bra, oko 13 sa­ti. Tim po­vo­dom u par­ku „Bo­ka“ bi­će upri­li­če­na li­tur­gi­ja do­če­ka (slu­žba ri­je­či), a po­tom će ti­je­lo bi­ti iz­lo­že­no po­što­va­nju vjer­ni­ka do po­no­ći. U 18 sa­ti sla­vi se pje­va­na ve­čer­nja, a u 19.30 je pred­vi­đe­no bdje­nje.
Od po­no­ći u no­ći iz­me­đu pet­ka i su­bo­te, 15. i 16. sep­tem­bar, i do 7.30 sle­de­ćeg da­na re­li­kvi­ja će bi­ti u obli­žnjoj Cr­kvi Sv. An­tu­na, ko­ja će bi­ti otvo­re­na za mo­li­tvu.
U su­bo­tu, 16. sep­tem­bra, u 10 sa­ti po­či­nje sve­ča­na kon­ce­le­bri­ra­na mi­sa, a ka­sni­je, od 16.30, mi­sa is­pra­ća­ja, na­kon če­ga će ti­je­lo se re­li­kvi­ja­ma upu­ti­ti ka Du­brov­ni­ku.Z.Š.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"