Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * DPS preko Tuzi i Ulcinja planira da pokupi albanske glasove * Bojkot se nastavlja * Majka i sin sadili „travu” ispred kuće * Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * Trampova borba protiv islama * Preobražaj
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Bošković, ministar odbrane :
Vojska Crne Gore pokazala je da je na nivou najrazvijenih vojski na svijetu.

Vic Dana :)

Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al’ zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid’ ‘vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma’ drugi dan i lančić! A na samu Novu god’nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je’s ti nešto naš’o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš’o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel’ke!

Pitaju Cigu na ulici:
• Šta mislite o zatvorenim bazenima?
A Ciga će:
• Pa, ja mislim da treba da ih otvore, da se narod kupa!

Došao lav u hotel „Lav”, pa pita recepcionera:
- Je l’ ovo hotel „Lav”?
- Jok ti si!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika U PLJEVLJIMA UHAPŠENI JELA (64) I VASILIJE ĐUROVIĆ (42)
Kanabis zasadili ispred kuće Majka i sin sadili „travu” ispred kuće Prilikom pretresa imanja koje se nalazi u neposrednoj blizini porodične kuće osumnjičenih, u selu Brvenica, policijski službenici su pronašli 144 zasađene stabljike, visine tri metra, za koje se sumnja da su stabljike kanabisa od kojih se proizvodi marihuana
Dan - novi portal
Plje­vlja­ci Va­si­li­je (42) i Je­la Đu­ro­vić (64), sin i maj­ka, uhap­še­ni su zbog sum­nje da su se ba­vi­li uz­ga­ja­njem ka­na­bi­sa. Maj­ka i sin li­še­ni su slo­bo­de ka­da su po­li­caj­ci na nji­ho­vom ima­nju, ko­je se na­la­zi u plje­valj­skom se­lu Br­ve­ni­ca, pro­na­šli sta­blji­ke ka­na­bi­sa od ko­jeg se pro­iz­vo­di ma­ri­hu­a­na.
U bli­zi­ni ku­će Đu­ro­vi­ća pro­na­đe­ne su 144 sta­blji­ke ove dro­ge.
Ak­ci­ju hap­še­nja pre­kju­če su iz­ve­li slu­žbe­ni­ci Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv dro­ge, u sa­dej­stvu sa ko­le­ga­ma iz Odje­lje­nja gra­nič­ne bez­bjednosti Plje­vlja i Cen­tra bez­bjed­no­sti Plje­vlja. Maj­ka i sin sum­nji­če se da su po­či­ni­li kri­vič­no dje­lo neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga.
– Slu­žbe­ni­ci Od­sje­ka, OGB Plje­vlja i CB Plje­vlja su 1.9.2017. go­di­ne, po­stu­pa­ju­ći po ope­ra­tiv­nim sa­zna­nji­ma, u ko­or­di­na­ci­ji i po na­lo­gu dr­žav­nog tu­ži­o­ca u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Bi­je­lom Po­lju, a po pret­hod­no pri­ba­vlje­noj na­red­bi su­di­je za is­tra­gu Osnov­nog su­da u Plje­vlji­ma, iz­vr­ši­li pre­tres sta­na, po­ro­dič­ne ku­će i dru­gih pro­sto­ri­ja ko­je ko­ri­ste V.Đ. (42) iz Plje­va­lja i J.Đ. (64) iz Plje­va­lja. Pri­li­kom pre­tre­sa ima­nja ko­je se na­la­zi u ne­po­sred­noj bli­zi­ni po­ro­dič­ne ku­će, u se­lu Br­ve­ni­ca, po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su pro­na­šli 144 za­sa­đe­ne sta­blji­ke, vi­si­ne tri me­tra, za ko­je se sum­nja da su sta­blji­ke ka­na­bi­sa od ko­jih se pro­iz­vo­di ma­ri­hu­a­na – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.
Pro­na­đe­ne sta­blji­ke su iz­u­ze­te sa li­ca mje­sta, kao i dru­gi tra­go­vi, i bi­će upu­će­ni u Fo­ren­zič­ki cen­tar ra­di vje­šta­če­nja.
O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten dr­žav­ni tu­ži­lac u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Bi­je­lom Po­lju, ko­ji je na­lo­žio da se Je­la i Va­si­li­je Đu­ro­vić li­še slo­bo­de i da mu se pri­ve­du uz kri­vič­nu pri­ja­vu zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da su po­či­ni­li kri­vič­no dje­lo neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga.
Pre­ma ne­zva­nič­nim sa­zna­nji­ma „Da­na”, Đu­ro­vi­ći ži­ve u Plje­vlji­ma, a ku­ću po­red ko­je je pro­na­đen ka­na­bis već go­di­na­ma pro­da­ju. Tu su ob­ra­đi­va­li ima­nje na ko­jem je bi­la i dro­ga. Ne­ko od pro­la­zni­ka uočio je ka­na­bis, što je pri­ja­vlje­no po­li­ci­ji.
Po­li­caj­ci su od­mah pre­kju­če do­bi­li na­log za pre­tres, ka­da su oti­šli u se­lo Br­ve­ni­ca gdje su vi­dje­li sum­nji­ve sta­blji­ke. Ka­na­bis je po­sje­čen i upu­ćen na vje­šta­če­nje. Ka­da je po­tvr­đe­no da je u pi­ta­nju dro­ga, maj­ka i sin su uhap­še­ni.
Po­li­ci­ja još ni­je utvr­di­la od ka­da se na ima­nju Đu­ro­vi­ća na­la­zi ka­na­bis. Kom­ši­je osum­nji­če­nih re­kli su da o ovo­me ni­je­su ima­li ni­ka­kva sa­zna­nja, te da ni­je­su pre­po­zna­li dro­gu na ima­nju Plje­vlja­ka.M.V.P.


U Tu­zi­ma pro­na­đe­no 76 kg ma­ri­hu­a­ne

Osim u Plje­vlji­ma, pre­kju­če je i u Tu­zi­ma za­pli­je­nje­na dro­ga. Na­i­me, slu­žbe­ni­ci OGB Tu­zi su oko 10 ča­so­va u mje­stu Tra­bo­in, po­stu­pa­ju­ći po ope­ra­tiv­nim po­da­ci­ma, pro­na­šli če­ti­ri od­ba­če­na im­pro­vi­zo­va­na dža­ka u ko­ji­ma se na­la­zi­lo 76 PVC pa­ko­va­nja sa sa­dr­ža­jem bilj­ne ma­te­ri­je tam­no­ze­le­ne bo­je za ko­ju se sum­nja da je ma­ri­hu­a­na ti­pa skank, ukup­ne te­ži­ne oko 76 ki­lo­gra­ma. Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci in­ten­ziv­no tra­ga­ju za če­ti­ri li­ca, za ko­ja se sum­nja da su od­ba­ci­la opoj­nu dro­gu i na­kon to­ga se da­la u bjek­stvo u prav­cu Al­ba­ni­je.
– Pro­na­đe­na opoj­na dro­ga je pre­da­ta slu­žbe­ni­ci­ma Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv dro­ga na da­lje po­stu­pa­nje – na­vo­de iz po­li­ci­je.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"