Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Džigi zakinuo budžet za 1,6 miliona eura * Onaj kome služite kuću vam je iskopao * Kriju kome su dijelili socijalu pred izbore * Ubica se zna, ko su pomagači * Džigi zakinuo budžet za 1,6 miliona eura * Modni start u Šipčaniku * Svuda prođoh, kući dođoh
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 15-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Kaže žena mužu: - Zašto kupuješ CD, a nemaš CD plejer.
- Isto zašto i ti kupuješ grudnjak.

Šta kaže plavuša kad se žali prijateljici na lošeg muža?
- Nisam još udovica, ali radim na tome!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2016-04-14 JAVNA RASVJETA VEĆ TRI DANA DANONOĆNO RADI U POJEDINIM BJELOPOLJSKIM NASELJIMA Traže štetočinu koji izvlači sondu Sonda nije baš jeftina, košta stotinak eura i nabavljemo je u Podgorici. Zato pozivam sve one koji znaju ko ovo radi da nam pomognu i anonimno prijave počinioca, da ovome stanemo na put – kazao je Dejan Luković
Dan - novi portal
BI­JE­LO PO­LjE - Jav­na ra­svje­ta u di­je­lu na­se­lja Ra­ko­nje i Ma­lo Po­lje, ali i di­je­lu ko­ji gra­vi­ti­ra pre­ma Op­štoj bol­ni­ci po­sled­njih da­na kon­stant­no ra­di. Mje­šta­ni su upo­zo­ri­li na ovo ra­sip­ni­štvo, a Se­kre­tar se­kre­ta­ri­ja­ta za sa­o­bra­ćaj De­jan Lu­ko­vić ka­že da su su­o­če­ni s ve­li­kim po­te­ško­ća­ma kad je u pi­ta­nju funk­ci­o­ni­sa­nje jav­ne ra­svje­te na ovom pod­ruč­ju.
-Ima­mo pro­blem na tra­fo­sta­ni­ci u Ra­ko­nja­ma, ko­ja se na­la­zi po­red jed­ne uli­ce, na pri­la­zu vi­se­ćem mo­stu, ko­ji ovaj dio gra­da spa­ja s Rib­ni­kom i Ni­kolj­cem. Na­i­me, jav­na ra­svje­ta je stal­no uklju­če­na već tri da­na u jed­nom di­je­lu ovih na­se­lja, kao i po­red tra­se ma­gi­stral­nog pu­ta. Ima ne­ko­li­ko ko­mand­nih je­di­ni­ca, oda­kle se vr­ši upra­vlja­nje jav­nom ra­svje­tom. Od­no­sno, po­sto­ji son­da, ko­ja čim je dnev­na svje­tlost oba­sja ne svi­je­tli, od­no­sno ure­đaj ko­ji kon­tro­li­še da ra­svje­ta bu­de uklju­če­na sa­mo no­ću. Ta son­da se na­la­zi sa spolj­ne stra­ne na tra­fo­sta­ni­ci, a već ne­ko­li­ko pu­ta je is­kr­sao pro­blem na istom mje­stu. U pi­ta­nju je is­klju­či­vo ljud­ski fak­tor, od­no­sno ne­sa­vje­stan od­nos ne­kog su­gra­đa­ni­na ko­ji pro­la­zi ovim prav­cem, ili ži­ve u bli­zi­ni. Ne­ko sa­mo iz­vu­če son­du, i ra­svje­ta se sa­ma upa­li - ka­že Lu­ko­vić.
Ka­ko is­ti­če, upu­ti­li su do­pis Cen­tru bez­bjed­no­sti i pre­da­li pri­ja­vu pro­tiv NN li­ca, ka­ko bi se pro­na­šao onaj ko vr­ši svo­je­vr­snu ,,di­ver­zi­ju”. Lu­ko­vić ob­ja­šnja­va da ne­ko već dva­put u po­sled­njih pet­na­e­stak da­na iz­vla­či son­du, zbog če­ga do­la­zi do ak­ti­vi­ra­nja jav­ne ra­svje­te pa ona ra­di i da­nju.
-Oba pu­ta smo son­du na­ši­li is­pod tra­fo­sta­ni­ce. Bi­la je po­lo­mlje­na i vi­še ni­je za upo­tre­bu. Ono­me ko ovo ra­di je­di­ni mo­tiv je da na­ne­se šte­tu. Son­da ni­je baš jef­ti­na, ko­šta sto­ti­nak eura i na­ba­vlje­mo je u Pod­go­ri­ci. Za­to po­zi­vam sve one ko­ji zna­ju ko ovo ra­di da nam po­mog­nu i ano­nim­no pri­ja­ve po­či­ni­o­ca, da ovo­me sta­ne­mo na put – is­ti­če Lu­ko­vić.
On je uka­zao da ne­sa­vje­sni po­je­din­ci de­va­sti­ra­ju i ne­dav­no po­sta­vlje­ne ta­ble s na­zi­vi­ma uli­ca.
-Far­bom pre­far­ba­ju ta­ble, ta­ko da se ni­šta vi­še ne vi­di. De­ša­va se i da ta­ble ne­ko ski­ne i ba­ci. Za­što to ra­de, ni­ko­me ni­je po­zna­to?! A sve smo ura­di­li za do­bro­bit gra­đa­na, da se zna ko gdje ži­vi i da put­nik na­mjer­nik zna gdje da ide. Bi­je­lo Po­lje je kom­plet­no ozna­če­no ime­ni­ma uli­ca. Ape­lu­je­mo na su­gra­đa­ne da ta­ble ne uni­šta­a­ju, jer i one ko­šta­ju, po­ru­čio je Lu­ko­vić.M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"