Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Džigi zakinuo budžet za 1,6 miliona eura * Onaj kome služite kuću vam je iskopao * Kriju kome su dijelili socijalu pred izbore * Ubica se zna, ko su pomagači * Džigi zakinuo budžet za 1,6 miliona eura * Modni start u Šipčaniku * Svuda prođoh, kući dođoh
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 15-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Kaže žena mužu: - Zašto kupuješ CD, a nemaš CD plejer.
- Isto zašto i ti kupuješ grudnjak.

Šta kaže plavuša kad se žali prijateljici na lošeg muža?
- Nisam još udovica, ali radim na tome!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika SLAVKO PEROVIĆ O 25 GODINA VLADAVINE MILA ĐUKANOVIĆA
Perović Onaj kome služite kuću vam je iskopao Na izborima se režim ne može smijeniti, a drugog načina nema za smjenu vlasti Mila Đukanovića do na isti onaj način na koji je on došao na vlast. Dakle, 50.000 ispred parlamenta. Miči se. To je jedini način. Drugoga načina nema, svaki drugi način je prevara – kaže Perović
Dan - novi portal
Sta­nov­ni­ci Cr­ne Go­re, ne iz­la­zi­te na iz­bo­re. To ni­je­su slo­bod­ni iz­bo­ri, ne­go no­va pro­jek­ci­ja Mi­la Đu­ka­no­vi­ća i nje­gov plan da osta­ne na vla­sti, iz­ja­vio je li­der Li­be­ral­nog sa­ve­za Cr­ne Go­re (LSCG) Slav­ko Pe­ro­vić. Po­zi­va­ju­ći gra­đa­ne na boj­kot, Pe­ro­vić je re­kao da no­vi iz­bo­ri tre­ba sa­mo da pro­du­že Đu­ka­no­vi­će­vu dik­ta­tu­ru u Cr­noj Go­ri.
Is­ti­ču­ći da je sva­ka opo­zi­ci­o­na stran­ka još 2006. go­di­ne tre­ba­lo da na­pu­sti sve in­sti­tu­ci­je i iza­đe na pro­te­ste, Pe­ro­vić je re­kao da Đu­ka­no­vi­ću ne tre­ba­ju slo­bod­ne in­sti­tu­ci­je, jer u ma­fi­ja­škoj dik­ta­tu­ri ta­kvih ne­ma.
– Tač­no je da je Mi­lo Đu­ka­no­vić jav­no ukrao pro­gram Li­be­ral­nog sa­ve­za iz sa­mo jed­ne osno­ve i na­mje­re – da taj pro­gram uni­šti. Nje­mu je bi­la po­treb­na pri­vat­na dr­ža­va, ko­ja ni­je ni dr­ža­va. Ovo je, dra­gi moj go­spo­di­ne, kon­cen­tra­ci­o­ni lo­gor, ali za raz­li­ku od pra­vih kon­cen­tra­ci­o­nih lo­go­ra ko­ji su je­zi­vi sa­mi po se­bi, i lju­di su ta­mo na­sil­no de­por­to­va­ni, na­sil­no do­ve­de­ni, na­sil­no ubi­ja­ni i ta­ko da­lje, sta­nov­ni­ci ko­ji ži­ve u Cr­noj Go­ri su do­bro­volj­ni sta­nov­ni­ci ovog lo­go­ra – iz­ja­vio je Pe­ro­vić u emi­si­ji TV „Vi­je­sti”.
On je re­kao da se na iz­bo­ri­ma re­žim ne mo­že smi­je­ni­ti, i da dru­gog na­či­na ne­ma za smje­nu vla­sti Mi­la Đu­ka­no­vi­ća do na isti onaj na­čin na ko­ji je on do­šao na vlast.
– Da­kle, 50.000 is­pred par­la­men­ta. Mi­či se. To je je­di­ni na­čin. Dru­go­ga na­či­na ne­ma, sva­ki dru­gi na­čin je pre­va­ra. Ne vje­ruj­te DPS-u, ne vje­ruj­te opo­zi­ci­ji, sva opo­zi­ci­ja je ud­ba­ška, iz­u­zi­ma­ju­ći LSCG – ka­zao je Pe­ro­vić.
On je na­gla­sio da je LSCG u par­la­men­tu obo­rio vlast Mi­la Đu­ka­no­vi­ća i da mal­te­ne ni­ko u Cr­noj Go­ri ni­je po­šao za njim.
– Sve ovo do­bro zna­ju sta­nov­ni­ci Cr­ne Go­re, a opet ne pred­u­zi­ma­ju ni­šta. Vri­je­me je da se ka­že – onaj ko­me slu­ži­te ku­ću vam je is­ko­pao. Cr­na Go­ra ni­je dr­ža­va ne­go ku­ća is­ko­pa­na, a to je ura­dio onaj ko­ji je na vla­sti 25 go­di­na. Da ima ov­dje na­ro­da, da ima opo­zi­ci­je, ne bi to mo­glo, ne bi ta ma­fi­ja­ška kli­ka tra­ja­la 25 go­di­na ne­go 25 se­kun­di. Ima li ku­će u Cr­noj Go­ri u ko­joj ne­ma ma­kar jed­nog ma­fi­ja­ša, ili jed­nog ud­ba­ša. Oče­vi da­nas uče si­no­ve da bu­du ma­fi­ja­ši i ud­ba­ši, a maj­ke kće­ri da bu­du pro­sti­tut­ke, a to na­zi­va­ju spon­zo­ru­še, ljep­še zvu­či. Pa kad se par­ki­ra s autom od 30.000 eura, ka­žu ka­ko se do­bro sna­šla. Spo­ji­te ma­fi­ja­še i ud­ba­še, do­bi­će­te ovu vlast. Spo­ji­te još jed­nom, do­bi­će­te lik Mi­la Đu­ka­no­vi­ća – sma­tra Pe­ro­vić.
Li­der LSCG je re­kao da ne vi­di ni­ko­ga na opo­zi­ci­o­noj sce­ni ko mu uli­va po­vje­re­nje. On je mi­šlje­nja da su pre­go­vo­ri Đu­ka­no­vi­ća sa opo­zi­ci­jom sa­mo nje­gov plan i ni­šta dru­go.
– Ne mo­že se ući u ope­ra­tiv­na ti­je­la ma­fi­je i ta­mo po­ku­ša­ti ne­što. LCG je htio ne­što dru­go i uspje­li smo. Mi smo tu vlast sru­ši­li, to smo ura­di­li u par­la­men­tu, pred svi­ma. Ovo što se sa­da ra­di, to je sa­mo pri­pre­ma pro­jek­to­va­nih iz­bo­ra Mi­la Đu­ka­no­vi­ća, još jed­nih. Đu­ka­no­vić mo­ra ne­ko­me da do­ka­že da u Cr­noj Go­ri po­sto­ji opo­zi­ci­ja, a ako vlast ne raz­go­va­ra sa opo­zi­ci­jom, on­da ona ne po­sto­ji. On na ovaj na­čin la­žno pum­pa opo­zi­ci­ju. To vam je ci­je­la pri­ča – re­kao je Pe­ro­vić.
Na­vo­de­ći da je LSCG bio je­di­na istin­ska opo­zi­ci­ja Đu­ka­no­vi­ću od vi­še­stra­nač­ja do da­nas, Pe­ro­vić je re­kao da je po­ru­ka ko­ju je ta stran­ka po­sla­la da u Cr­noj Go­ri ne­ma de­mo­krat­skih iz­bo­ra i da ne­ma de­mo­kra­ti­je, već da je ona pri­vat­no vla­sni­štvo Mi­la Đu­ka­no­vi­ća.
Ko­men­ta­ri­šu­ći pro­te­ste De­mo­krat­skog fron­ta na je­sen pro­šle go­di­ne is­pred par­la­men­ta, Pe­ro­vić je re­kao da je ta „po­bu­na is­pred dvo­ra, i sil­ni ša­to­ri, bi­la ma­mac da on do­đe i odr­ži go­vor”.
Po mi­šlje­nju li­de­ra LSCG, rje­še­nje za Cr­nu Go­ru je da omla­di­na iza­đe na uli­ce, jer Uni­ver­zi­tet Cr­ne Go­re, u smi­slu pro­fe­so­ra ko­ji naj­vi­še po­dr­ža­va­ju ma­fi­ju i Đu­ka­no­vi­ća, ne po­sto­ji.
– Ipak po­sto­je stu­den­ti da iza­đu na uli­ce. Ne­moj­te vi nji­ma pre­ko te­le­vi­zi­je da da­je­te Far­me, Pa­ro­ve, da re­kla­mi­ra­te pi­će, dro­gu, ame­rič­ke se­ri­ja­le... Ne­ka ta omla­di­na iza­đe na uli­cu i ovaj pa­da za 24 sa­ta – za­klju­čio je Pe­ro­vić.M.V.


De­ce­ni­ja ne­za­vi­sno­sti po že­lji ma­fi­je

Slav­ko Pe­ro­vić je is­ta­kao da su mno­gi u LSCG iz­da­li tu par­ti­ju i nje­ga lič­no, i da su se pro­da­li re­ži­mu Mi­la Đu­ka­no­vi­ća i Ud­bi.
– Ja sam imao 14 kum­sta­va, svi su me iz­da­li, sem jed­nog. Šta će­te, to vam je ta­ko. Ne mo­že­te to da spri­je­či­te. I to je Cr­na Go­ra – ka­zao je Pe­ro­vić.
On je na­veo da je na dan re­fe­ren­du­ma 2006. go­di­ne bio na Ce­ti­nju, ali da ni­je sla­vio, ni­ti je imao raz­lo­ga za to.
– Oni­ma ko­ji su do­šli, ka­zao sam da je ovo sve re­ži­ja ma­fi­je, da se sve od­vi­ja po nje­nom dik­ta­tu i da će sa­mo ona ima­ti ko­rist od to­ga. Ta­ko je i bi­lo. Da­nas ne­ma šta da se sla­vi de­set go­di­na od tog re­fe­ren­du­ma. Tu pra­zni­ka ne­ma – ka­že Pe­ro­vić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"