Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Džigi zakinuo budžet za 1,6 miliona eura * Onaj kome služite kuću vam je iskopao * Kriju kome su dijelili socijalu pred izbore * Ubica se zna, ko su pomagači * Džigi zakinuo budžet za 1,6 miliona eura * Modni start u Šipčaniku * Svuda prođoh, kući dođoh
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 15-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Kaže žena mužu: - Zašto kupuješ CD, a nemaš CD plejer.
- Isto zašto i ti kupuješ grudnjak.

Šta kaže plavuša kad se žali prijateljici na lošeg muža?
- Nisam još udovica, ali radim na tome!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika NA PREDIZBORNOJ KONVENCIJI U TIVTU
Hrvatska ambasadorka na skupu HGI
Dan - novi portal
Na za­vr­šnoj pred­iz­bor­noj kon­ven­ci­ji Hr­vat­ske gra­đan­ske ini­ci­ja­ti­ve – Vjer­ni Tiv­tu- broj 7 is­tak­nu­to je da su ci­lje­vi ove stran­ke, ko­ja je 14 go­di­na na po­li­tič­koj sce­ni, nje­go­va­nje tra­di­ci­je hr­vat­skog na­ro­da u Cr­noj Go­ri, oču­va­nje bo­ga­tog kul­tur­nog na­sle­đa i je­zi­ka i trud da Hr­va­ti ima­ju po­zi­ci­ju ko­ju za­slu­žu­ju.
I ovaj skup HGI bio je u sjen­ci upo­tre­be di­plo­mat­skog pred­stav­ni­štva Hr­vat­ske u pred­iz­bor­ne svr­he i obo­jen ve­za­ma HGI i HDZ. U du­hu ra­ni­jih pred­iz­bor­nih sku­po­va ove stran­ke, po­dr­ška am­ba­sa­de Hr­vat­ske ni­je iz­o­sta­la, pa se oku­plje­ni­ma obra­ti­la hr­vat­ska am­ba­sa­dor­ka Iva­na Su­tlić Pe­rić.
– Osta­ni­te vjer­ni se­bi, osta­ni­te lo­jal­ni svo­joj dr­ža­vi Cr­noj Go­ri i naj­bo­ljim tra­di­ci­ja­ma na­še za­jed­nič­ke dr­ža­ve Hr­vat­ske – po­ru­či­la je Pe­ri­će­va.
Na tri­bi­ni HGI u Gra­di­o­šni­ci po­čet­kom mje­se­ca, skup je po­zdra­vio hr­vat­ski kon­zul u Cr­noj Go­ri Hr­vo­je Vu­ko­vić. Za­ni­mljiv je i mu­zič­ki iz­bor kon­ven­ci­je jer je u sklo­pu sku­pa odr­žan kon­cert Mi­ro­sla­va Ško­ra. Ško­ro je kum Mar­ka Per­ko­vi­ća Tomp­so­na sa ko­jim je sni­mio i pje­smu po­sve­će­nu ha­škom op­tu­že­ni­ku An­tu Go­to­vi­ni.
– Naš pro­gram je ovih da­na obe­ća­vao re­al­ne i ostvar­lji­ve ci­lje­ve, ko­ji će po­mo­ći na­šem obič­nom na­ro­du da nje­gov ži­vot uči­ni bo­ljim i ljep­šim. I li­sta ko­ju smo na­pra­vi­li za kan­di­da­te za od­bor­ni­ke je li­sta ugled­nih lju­di, Tiv­ća­na ko­ji su pre­po­zna­tlji­vi i za­i­sta ovaj put smo ima­li je­dan slat­ki pro­blem. Ima­li smo mno­go vi­še po­ten­ci­jal­nih kan­di­da­ta za li­stu, ne­go što na­ša li­sta bro­ji. Za­i­sta smo po­no­sni, za­to što su Tiv­ća­ni pre­po­zna­li naš rad, na­še do­sto­jan­stvo i naš put. Za­to vje­ru­je­mo da će­mo u ne­dje­lju, kad iza­đe­mo svi na iz­bo­re za­o­kru­ži­ti pre­po­zna­tu li­stu, li­stu HGI – is­ta­kla je na kon­ven­ci­ji u Žu­pi pred­sjed­ni­ca HGI Ma­ri­ja Vu­či­no­vić.
Ili­ja Ja­no­vić sa­op­štio je da je po­no­san što pred­vo­di li­stu kan­di­da­ta Vjer­ni Tiv­tu na­ro­či­to ka­da vi­di ova­ko oza­re­na li­ca jer su „ve­če­ras sa na­ma i Bo­ke­lji, svo­ji na svo­me, jer i mi smo Bo­ke­lji, zar ne“.
– Ov­dje smo sa oni­ma ko­ji že­le sa­mo s na­ma sta­bil­no i do­sled­no da vo­de grad­sku po­li­ti­ku – re­kao je Ja­no­vić.
Bi­ra­či­ma su se obra­ti­li i Adri­jan Vuk­sa­no­vić, pred­sjed­nik Hr­vat­ske krov­ne za­jed­ni­ce „Dux Cro­a­to­rum”, Ma­to Fran­ko­vić, pred­sjed­nik Grad­skog vi­je­ća gra­da Du­brov­ni­ka i Grad­skog od­bo­ra HDZ Du­brov­nik Mi­li­jan Br­kić, glav­ni se­kre­tar HDZ Zvon­ko Mi­laš, pred­stav­nik Vla­de Hr­vat­ske. Na kon­ven­ci­ji je pro­či­ta­no pi­smo hr­vat­ske pred­sjed­ni­ce Ko­lin­de Gra­bar Ki­ta­ro­vić, sa že­lja­ma za uspjeh na pred­sto­je­ćim iz­bo­ri­ma, a kon­ven­ci­ji su pri­su­sto­va­li i Hr­vo­je Vu­ko­vić, kon­zul Hr­vat­ske u Cr­noj Go­ri i Zo­ran Ob­ra­do­vić, no­vo­i­za­bra­ni di­rek­tor INE za Cr­nu Go­ru. Ž.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"