Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Radmilin Univerzitet najgori u regionu * Obračunaćemo se sa svima koji prikrivaju dokaze * Tuže državu zbog zakona o švajcarcima * Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Šapat ispod lipe * Pisanje i čitanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-09-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RADE MILOŠEVIĆ, bivši direktor Zavoda za zapo#:
Vrijeme je da se počne sprovođenje zakona prema onima koji zloupotrebljavaju službeni položaj.

Vic Dana :)

Пи­та же­на му­жа:
- Је­си ли ре­као свом ше­фу да нас дво­је не мо­же­мо жи­вје­ти од те тво­је ма­ле пла­те?
Муж од­го­ва­ра:
Је­сам.
Же­на:
- И, што ти је ре­као?
Муж:
- Да се раз­ве­дем...

Ка­же Ци­га Ци­ги:
- Знаш да је умро Вер­са­ће?!
- Ко­ји бре, ори­ги­нал?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2016-09-13 SASTANAK POTPREDSJEDNIKA SKUPŠTINE MILUTINA SIMOVIĆA SA PLAMENOM HALAČEVOM IZ DELEGACIJE EU U CRNOJ GORI Brisel pažljivo prati glasanje
Dan - novi portal
Skup­šti­na Cr­ne Go­re je jed­no od ključ­nih mje­sta u kre­i­ra­nju i mo­ni­to­rin­gu im­ple­men­ta­ci­je iz­bo­r­nog za­ko­no­dav­stva. To su ju­če kon­sta­to­va­li pot­pred­sjed­nik Skup­šti­ne Mi­lu­tin Si­mo­vić i še­fi­ca Sek­to­ra za po­li­ti­ku, evrop­ske in­te­gra­ci­je i tr­go­vi­nu u De­le­ga­ci­ji Evrop­ske uni­je u Cr­noj Go­ri Pla­me­na Ha­la­če­va. Ka­ko je sa­op­šte­no, Si­mo­vić je is­ta­kao da u fo­ku­su pa­žnje sa na­šim me­đu­na­rod­nim part­ne­ri­ma tre­ba da bu­de iz­bor­ni pro­ces ko­ji je u to­ku. Ha­la­če­va je na­po­me­nu­la da je Skup­šti­na Cr­ne Go­re je­dan od ključ­nih sa­go­vor­ni­ka De­le­ga­ci­je Evrop­ske uni­je ka­da je ri­ječ o iz­bor­nom pro­ce­su.
– Go­vo­re­ći o Dr­žav­noj iz­bor­noj ko­mi­si­ji, kao ključ­nom dr­žav­nom or­ga­nu za spro­vo­đe­nje iz­bo­ra, pot­pred­sjed­nik Si­mo­vić upo­znao je go­šću sa mje­ra­ma ko­je su spro­ve­de­ne na osna­že­nju ovog dr­žav­nog or­ga­na ka­ko u ka­drov­skom, ta­ko i u fi­nan­sij­skom i teh­nič­kom smi­slu. Is­ta­kao je da je u pro­ce­su ja­ča­nja ka­pa­ci­te­ta DIK-a va­žnu ulo­gu dao OEBS sa eks­pert­skom po­dr­škom. Na tom pla­nu po­treb­na je i da­lja kon­ti­nu­i­ra­na i sna­žna po­dr­ška – ka­že se u sa­op­šte­nju.
Si­mo­vić je upo­znao go­šću i sa nad­le­žno­sti­ma Od­bo­ra za pra­će­nje pri­mje­ne za­ko­na i dru­gih pro­pi­sa od zna­ča­ja za iz­gra­đi­va­nje po­vje­re­nja u iz­bor­ni pro­ces. Iz­ra­zio je ža­lje­nje što dio opo­zi­ci­je ne uče­stvu­je u ra­du Od­bo­ra.
– Pla­me­na Ha­la­če­va is­ta­kla je da De­le­ga­ci­ja Evrop­ske uni­je u Cr­noj Go­ri sa po­seb­nom pa­žnjom pra­ti iz­bor­ni pro­ces, kao i da će da­ti do­pri­nos – po­seb­no ima­ju­ći u vi­du či­nje­ni­cu da su iz­bo­ri usko po­ve­za­ni za pro­ce­som pri­dru­ži­va­nja i pre­go­va­ra­nja. Is­ta­kla je da je De­le­ga­ci­ja Evrop­ske uni­je ve­o­ma pa­žlji­vo pra­ti­la rad Od­bo­ra za pra­će­nje pri­mje­ne za­ko­na i dru­gih pro­pi­sa od zna­ča­ja za iz­gra­đi­va­nje po­vje­re­nja u iz­bor­ni pro­ces i če­sti­ta­la je na kon­struk­tiv­nim sjed­ni­ca­ma ko­je su do sa­da odr­ža­ne – sa­op­šte­no je na­kon sa­stan­ka.
V.R.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"