Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Radmilin Univerzitet najgori u regionu * Obračunaćemo se sa svima koji prikrivaju dokaze * Tuže državu zbog zakona o švajcarcima * Pritisli ovi iz vlasti, lične plaćam koliko kažeš * Šapat ispod lipe * Pisanje i čitanje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-09-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RADE MILOŠEVIĆ, bivši direktor Zavoda za zapo#:
Vrijeme je da se počne sprovođenje zakona prema onima koji zloupotrebljavaju službeni položaj.

Vic Dana :)

Пи­та же­на му­жа:
- Је­си ли ре­као свом ше­фу да нас дво­је не мо­же­мо жи­вје­ти од те тво­је ма­ле пла­те?
Муж од­го­ва­ра:
Је­сам.
Же­на:
- И, што ти је ре­као?
Муж:
- Да се раз­ве­дем...

Ка­же Ци­га Ци­ги:
- Знаш да је умро Вер­са­ће?!
- Ко­ји бре, ори­ги­нал?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika ČELNICI VELIKE KOALICIJE KLJUČ SJUTRA I FORMALNO KREĆU SA KAMPANJOM SKUPOM IZ BIJELOG POLJA
Pomirenjem do promjena
Čelnici Ključa Pomirenjem do promjena
Dan - novi portal
Ve­li­ka ko­a­li­ci­ja Ključ pred­sta­vlja de­mo­krat­sku al­ter­na­ti­vu ko­ja je sprem­na da za­poč­ne eko­nom­sku, de­mo­krat­sku i mo­ral­nu ob­no­vu Cr­ne Go­re. To je ju­če sa­op­štio li­der De­mo­sa i no­si­lac iz­bor­ne li­ste Ve­li­ke ko­a­li­ci­je Ključ Mi­o­drag Le­kić.
– Ne sa­mo da smo na­pra­vi­li ozbi­ljan pro­gram, već smo to ura­di­li u kon­struk­tiv­noj i ve­o­ma ko­le­gi­jal­noj at­mos­fe­ri. Sa­mim tim što smo tri stran­ke – to pod­ra­zu­mi­je­va i spe­ci­fič­no­sti. Me­đu­tim, uspje­li smo da sa­sta­vi­mo za­jed­nič­ki pro­gram ko­ji ob­je­di­nju­je na­še sna­ge. To je do­kaz da će­mo i sju­tra, ka­da bu­de bi­lo po­treb­no da se Cr­na Go­ra po­ve­de u ve­li­ku ob­no­vu de­mo­kra­ti­je, bi­ti sprem­ni da, ta­ko­đe za­jed­no, vr­lo kon­struk­tiv­no do­pri­ne­se­mo tom pro­ce­su – ka­zao je Le­kić na kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re, na ko­joj je pred­sta­vljen iz­bor­ni pro­gram Ve­li­ke ko­a­li­ci­je Ključ.
Pe­re­di­zbor­na kam­pa­nja Ve­li­ke ko­a­li­ci­je Ključ zva­nič­no po­či­nje sju­tra sku­pom u Bi­je­lom Po­lju. Ka­ko je na­ja­vlje­no, sju­tra bi ko­a­li­ci­ja tre­ba­lo i da Dr­žav­noj iz­bor­noj ko­mi­si­ji pre­da iz­bor­nu li­stu.
Pred­sjed­nik So­ci­ja­li­stič­ke na­rod­ne par­ti­je Sr­đan Mi­lić re­kao je da je Ve­li­ka ko­a­li­ci­ja Ključ naj­bo­lje za Cr­nu Go­ru.
– To naj­bo­lje za Cr­nu Go­ru je sat­ka­no u po­mi­re­nju ko­je je po­treb­no na­šoj ze­mlji, u pro­gra­mu ko­ji de­fi­ni­še rje­še­nja pro­ble­ma. To je da Cr­na Go­ra bu­de eko­nom­ski ja­ka, po­li­tič­ki sta­bil­na, so­ci­jal­no od­go­vor­na i bez­bje­do­no­sno si­gur­na za sve nje­ne gra­đa­ne – na­veo je on.
I pre­ma ri­je­či­ma pred­sjed­ni­ka Gra­đan­skog po­kre­ta URA Žar­ka Rak­če­vi­ća, Ve­li­ka ko­a­li­ci­ja Ključ je po pro­gra­mu, i lju­di­ma ko­ji će ga spro­vo­di­ti, naj­bo­lja za Cr­nu Go­ru.
Na­po­mi­nje da će se Ve­li­ka ko­a­li­ci­ja Ključ u kam­pa­nji ba­vi­ti po­zi­tiv­nom pri­čom i onim što je naj­bo­lje za Cr­nu Go­ru.V.R.


U sa­ve­zu i PPIR

Funk­ci­o­ner GP URA Dri­tan Aba­zo­vić ka­zao je da je Ve­li­koj ko­a­li­ci­ji Ključ pri­stu­pi­la i Par­ti­ja pen­zi­o­ne­ra, in­va­li­da i re­sti­tu­ci­je (PPIR) na či­jem če­lu je Mo­mo Jok­si­mo­vić. To će, ka­ko je sa­op­štio, naj­vje­ro­vat­ni­je bi­ti i ko­nač­ni sa­stav ko­a­li­ci­je, ma­da osta­vlja­ju mo­guć­nost da im se even­tu­al­no još ne­ko pri­dru­ži u krat­kom vre­me­nu do pre­da­je iz­bor­ne li­ste.


Kandidati URA

Rukovodstvo Građanskog pokreta URA dostavilo je 20 kandidata za izbornu listu Velike koalicije Ključ. Prvi na listi je Žarko Rakčević, a slijede Dritan Abazović, Neđeljko Rudović, Božena Jelušić, Rade Milošević, Miloš Konatar, Suada Zoronjić, Filip Adžić, Ljiljana Popović-Moškov, Željko Todorović, Ivan Ašanin, Aldemar Ibrahimović, Dejan Bojović, Maida Zilić-Delić, Ranko Vuković, Hajrudin Bučan, Šerbo Rastoder, Rajka Glušica, Ana Rašović i Balša Brković.


Li­stu pred­lo­žio i De­mos

I De­mos je od­re­dio li­stu kan­di­da­ta za iz­bor­nu li­stu Ve­li­ke ko­a­li­ci­je Ključ. Na pr­vom mje­stu je Mi­o­drag Le­kić, a sli­je­de: An­ka Vu­ki­će­vić, Go­ran Da­ni­lo­vić, Go­ran Ra­do­njić, Ti­na Ra­i­če­vić, Zo­ran Mi­lja­nić, Ra­do­van Asa­no­vić, Ne­da Bo­ga­vac, Se­a­da Sa­di­ko­vić, Lu­ci­ja Đu­ra­ško­vić, Sr­đan Pa­vi­će­vić, Ni­ko­la Ra­o­sa­vlje­vić, Alek­san­dra Vu­ko­vić, Mo­mo Jok­si­mo­vić, Pre­drag Ter­zić, Mi­šo Ka­ro­vić, Igor Jo­vo­vić, Snje­ža­na Pa­vi­će­vić, Alek­san­dar Ra­ko­če­vić, Dra­go­mir Da­ni­lo­vić, Ma­ja Vu­če­lić, Du­šan Sli­jep­če­vić, Alek­san­dar Va­si­li­je­vić, Ni­no­slav Ka­lu­đe­ro­vić, Ivan Lu­ko­vac, Bo­ris Pe­jo­vić, Vla­di­slav Daj­ko­vić, Sve­tla­na Le­kić, Si­ni­ša Ko­va­če­vić, Ani­ca Đu­ro­vić, Vik­tor De­daj, Ve­sna Žu­nić, Jo­van Bra­jo­vić i Ema Pun­gart­nik.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"