Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vradžbine su kad Brnabićku postaviš za premijera * Promjene počinju smjenama direktora * EU da se izjasni o regularnosti izbora * Kalić oslobođen zbog grešaka tužilaštva * Makron preuzima tron od Merkel * EU ostaje kratkih rukava * Ako zovu iz banke, umro sam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILOŠ KONATAR, FUNKCIONER POKRETA URA :
Mora se otkloniti svaka sumnja u umiješanost IRF-a u izborne zloupotrebe DPS-a i njegovih političkih satelita.

Vic Dana :)

Dva grobara, posle napornog dana, sjede uz pivo. Kaže jedan drugom:
– Uf, danas smo sahranjivali jednog od 150 kila, izmori nas...
Drugi odgovara:
– Ma nije to ništa, mi danas sahranjivali nečiju taštu, narod je toliko aplaudirao da smo je tri puta vadili na bis!

Juče mi bila familija iz Beča, donijeli neki keks od euro i po, dvije čokolade i 200 grama kafe a pojeli i popili moju penziju i pola ženine plate!

Dolazi Perica iz škole i pita ga otac:
-Sine, kako si prošao u školi?
-Tata ti si fudbaler, pa ćeš me razumjeti. Produžio sam ugovor sa prvim razredom na godinu dana.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2018-01-06 ZORAN LAKUŠIĆ (DF) O BROJNIM NEREALIZOVANIM OBEĆANJIMA GRADONAČELNIKA PODGORICE
Lakušić Anemična gradska vlast
Dan - novi portal
Za vri­je­me vla­da­vi­ne Sla­vo­lju­ba Sti­je­po­vi­ća, gra­do­na­čel­ni­ka Pod­go­ri­ce, ni­je ura­đen ni­je­dan zna­čaj­ni ka­pi­tal­ni pro­je­kat jer je on ra­dio ane­mič­no, u du­hu svo­jih ne­is­pu­nje­nih obe­ća­nja, sa­op­štio je Zo­ran La­ku­šić, od­bor­nik DF-a. La­ku­šić je uka­zao da je po­du­ža li­sta gra­do­na­čel­ni­ko­vog obe­ća­nog, a ne­is­pu­nje­nog te da je­di­no bio spo­so­ban je­di­no u do­dje­lji­va­nju sta­no­va naj­bli­žim sa­rad­ni­ci­ma, kao i u lič­nom uče­stvo­va­nju u za­mje­ni 100.000 do­la­ra za po­tre­be DPS-a na iz­bo­ri­ma 2016. go­di­ne.
–Na toj li­stu su no­ve osnov­ne ško­le u To­lo­ši­ma, na Ka­ra­bu­škom po­lju, re­kon­struk­ci­ja od­ma­ra­li­šta na Ve­ru­ši i iz­grad­nja no­vog kom­plek­sa, dječ­ji vr­tić na Zla­ti­ci, sta­di­on na Za­bje­lu i u To­lo­ši­ma, is­toč­na tri­bi­na Grad­skog sta­di­o­na, Dnev­ni cen­tri za sta­ri­ja li­ca i oso­be sa in­va­li­di­te­tom u Blo­ku šest i Do­njoj Go­ri­ci. Tu su i dom na Zla­ti­ci, pi­ja­ce u Tu­zi­ma, na Zla­ti­ci, u Go­lu­bov­ci­ma, na Za­bje­lu, kao i ure­đe­nje i re­kon­struk­ci­ja park-šu­me Zla­ti­ca i Lju­bo­vić. Na li­sti ne­is­pu­nje­nih obe­ća­nja su pje­šač­ka zo­na, ko­ja je tre­ba­lo da bu­de do­vr­še­na iz­grad­njom, mo­der­ni­za­ci­jom i do­pu­nja­va­njem po­seb­nim sa­dr­ža­ji­ma uli­ca u zo­ni Nje­go­še­ve, Bo­ke­ške, Vu­če­dol­skoj, Vu­ka Ka­ra­dži­ća, Uli­ce Slo­bo­de, za­tim iz­grad­nja ga­ra­že iz­me­đu voj­nih so­li­te­ra i zgra­de Be­ka u cen­tru gra­da, iz­grad­nja sport­sko-re­kre­a­tiv­nih sa­dr­ža­ja, kao i re­kon­struk­ci­ja uli­ce Ok­to­bar­ske re­vo­lu­ci­je, Mir­ka Ve­šo­vi­ća, 8. mar­ta, Ka­pa­dži­ća mo­sta i Ta­bač­ki most, most kod OŠ „21. maj” – na­vo­di La­ku­šić.
Od­bor­nik DF-a uka­zu­je da Sti­je­po­vić ni­je is­pu­nio obe­ća­nja ko­ja se ti­ču pre­tva­ra­nja Uli­ce Ok­to­bar­ske re­vo­lu­ci­je u bu­le­var­sku sa­o­bra­ćaj­ni­cu, bu­le­va­ra pre­ma Ma­re­zi – od skre­ta­nja pre­ma Uli­ci Vla­di­ke Da­ni­la do Nik­šić­kog pu­ta – sa bi­ci­kli­stič­kom sta­zom, iz­grad­nja pod­vo­žnja­ka u pro­du­žet­ku Bu­le­va­ra Sa­ve Ko­va­če­vi­ća pre­ma Bu­le­va­ru Jo­si­pa Bro­za, bu­le­var kroz Do­nju Go­ri­cu sa Lje­ško­polj­skom uli­com.
–Ne­ma ni­šta od iz­grad­nje bu­le­va­ra Velj­ka Vla­ho­vi­ća, mo­der­ni­za­ci­je Uli­ce Lu­dvi­ga Ku­be, iz­grad­nje bu­le­va­ra Vo­ji­sla­vlje­vi­ća, put­nog prav­ca Go­lu­bov­ci – Ma­ta­gu­ži – Tu­zi, bu­le­va­ra Ra­do­mi­ra Iva­no­vi­ća, bu­le­va­ra od skre­ta­nja za aero­drom do nad­vo­žnja­ka u Mo­ja­no­vi­ći­ma, obi­la­zni­ce oko Go­lu­bo­va­ca -dru­ga fa­za, ju­go­za­pad­ne obi­la­zni­ce – na Mo­ra­či, dva bu­le­va­ra, pro­ši­re­nja i mo­der­ni­za­ci­je Uli­ce Iva­na Vu­jo­še­vi­ća, pro­ši­re­nja i mo­der­ni­za­ci­je Uli­ce Zmaj Jo­vi­ne, kao ni ure­đa­ja za pre­či­šća­va­nje ot­pad­nih vo­da – po­ru­ču­je La­ku­šić.N.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"