Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Logorašima iz Morinja odšteta 1.430.000 eura * Sveta prinudno iseljavaju iz stana * Laković krši zakon, Tužilački savjet ćuti * Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Objašnjenje i preporuka * Neću, ne dam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Maja Raičević, direktorica Centra za ženska prava:
U Crnoj Gori se godišnje evidentira 50 selektivnih abortusa jer roditelji ne žele bebu ženskog pola.

Vic Dana :)

Mujo navršio sto godina i kuća mu se napuni novinarima, snimaju ga za televiziju i novine, pa ga upitaju:
- Stari, bolan, koja je tajna tvoje dugovječnosti?
Mujo se nakašlje:
- Paz’ ‘vamo... kad mi je nizak prit’sak, popijem crnoga vina... kad je visok, sunem rakijicu... kad se pre’ladim, pijem kuvane rak’je il’ vina, ako nemam apetita, udarim po bijelom vinu, a za bolje varenje uvijek pijem pivo...
Prekine ga jedan novinar:
- Pobogu, čovječe, piješ l’ ti vode ikad?
Mujo odmahne glavom:
- Bolan, tako bolestan još nisam bio!


Haso: „Mujo, znaš li da mrav može nositi teret 20 puta veći od njegove težine?”
Mujo: „A Fata se hvalila kad je sama nosila veš mašinu na treći sprat!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-11-21 PORUKA SA KONVENCIJE SOCIJALDEMOKRATA NA CETINJU
Bez nas nema vlasti
Dan - novi portal
Ru­ko­vod­stvo So­ci­jal­de­mo­kra­ta po­zva­lo je gra­đa­ne Ce­ti­nja da uka­žu po­vje­re­nje toj stran­ci ko­ju, ka­ko su na­ve­li, či­ne sta­bil­ni i do­sled­ni lju­di ko­ji re­pre­zen­tu­ju istin­sku so­ci­jal­de­mo­krat­sku ide­ju, ka­ko bi se okon­ča­la jed­no­par­tij­ska vlast na Ce­ti­nju sa jed­ne stra­ne, a ujed­no i ka­zni­li iz­daj­ni­ci sa dru­ge stra­ne. Čel­nik So­ci­jal­de­mo­kra­ta (SD) Ivan Bra­jo­vić sa­op­štio je da ni­je la­ko go­vo­ri­ti na Ce­ti­nju jer je ono „naš Is­tok i Za­pad”.
– Bi­lo je i mač i štit i pe­ro. Ni­su evrop­ske i svjet­ske pre­sto­ni­ce to­pi­le olo­vo pr­ve evrop­ske štam­pa­ri­je u zr­na da bi sa­ču­va­le svo­ju kul­tu­ru. To su ra­di­li Ce­ti­nja­ni i Cr­no­gor­ci. Pot­pu­no si­gur­no če­ka­mo ne­dje­lju ve­če. Ima­će­mo raz­lo­ga za za­do­volj­stvo kad se pre­bro­je gla­so­vi. Od kad smo osno­va­ni pri­je dvi­je go­di­ne, ni­je bi­lo iz­bo­ra na ko­ji­ma ni­je­smo uče­stvo­va­li sa­mo­stal­no i na svi­ma smo ostva­ri­li že­lje­ni re­zul­tat. Ne­ma raz­lo­ga da se to ne po­no­vi i u Tu­zi­ma, Pet­nji­ci, Moj­kov­cu, a po­seb­no na Ce­ti­nju. Ne­će bi­ti vla­sti bez So­ci­jal­de­mo­kra­ta na Ce­ti­nju – tvr­di Bra­jo­vić.
Pot­pred­sjed­nik SD Da­mir Še­ho­vić na­veo je da će Ce­ti­nja­ni zna­ti da ka­zne one ko­ji su iz­da­li Cr­nu Go­ru ili ima­ju na­mje­ru da je iz­da­ju.
– Ovi iz­bo­ri će ozna­či­ti kraj jed­no­par­tij­ske vla­sti na Ce­ti­nju. To je opa­sno i za one ko­ji vr­še vlast i za one nad ko­ji­ma se ta vlast vr­ši. Ja sam ubi­je­đen da će So­ci­jal­de­mo­kra­te zna­ti da bu­du na vi­si­ni za­da­ta­ka. Mi će­mo sa po­zi­ci­je bu­du­će vla­sti na­sta­vi­ti ono što je do­bro ra­đe­no, ali će­mo za­u­sta­vi­ti i ono­ što ni­je ta­ko ra­đe­no, če­ga je, na­ža­lost, bi­lo. Da­kle, iz­bor ni­je te­žak – ka­zao je Še­ho­vić.
No­si­lac li­ste SD Ivan Ga­zi­vo­da ka­zao je da se ne pla­še iz­bor­ne vo­lje Ce­ti­nja­na i da se ne ustru­ča­va­ju da tra­že po­vje­re­nje.
– Kao lju­di ko­ji pri­pa­da­ju ovom gra­du, na­pra­vi­li smo pro­gram nje­go­ve ob­no­ve i vi­zi­ju nje­go­vog raz­vo­ja i pro­spe­ri­te­ta. Uči­ni­li smo to kao od­go­vor­ni, po­ro­dič­ni i pro­fe­si­o­nal­no ostva­re­ni lju­di. Mi ži­vi­mo u Ce­ti­nju, i mi će­mo i da­lje ži­vje­ti ov­dje – is­ta­kao je Ga­zi­vo­da.
SD, ka­ko je na­veo, že­li po­sve­će­no da ra­di u ko­rist ovog gra­da, na pro­jek­ti­ma ko­ji su re­al­ni i ostva­ri­vi.
– Daj­te po­vje­re­nje oni­ma ko­ji su i do sa­da po­ka­za­li da zna­ju da ra­de i pre­u­zmu od­go­vor­nost, ko­ji su po­ka­za­li da su po­sve­će­ni do­bru gra­đa­na i na­pret­ku ovo­ga grad – na­veo je Ga­zi­vo­da.
Z.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"