Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Logorašima iz Morinja odšteta 1.430.000 eura * Sveta prinudno iseljavaju iz stana * Laković krši zakon, Tužilački savjet ćuti * Na Milovom platnom spisku deset bivših ministara iz sedam država * Objašnjenje i preporuka * Neću, ne dam
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-11-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Maja Raičević, direktorica Centra za ženska prava:
U Crnoj Gori se godišnje evidentira 50 selektivnih abortusa jer roditelji ne žele bebu ženskog pola.

Vic Dana :)

Mujo navršio sto godina i kuća mu se napuni novinarima, snimaju ga za televiziju i novine, pa ga upitaju:
- Stari, bolan, koja je tajna tvoje dugovječnosti?
Mujo se nakašlje:
- Paz’ ‘vamo... kad mi je nizak prit’sak, popijem crnoga vina... kad je visok, sunem rakijicu... kad se pre’ladim, pijem kuvane rak’je il’ vina, ako nemam apetita, udarim po bijelom vinu, a za bolje varenje uvijek pijem pivo...
Prekine ga jedan novinar:
- Pobogu, čovječe, piješ l’ ti vode ikad?
Mujo odmahne glavom:
- Bolan, tako bolestan još nisam bio!


Haso: „Mujo, znaš li da mrav može nositi teret 20 puta veći od njegove težine?”
Mujo: „A Fata se hvalila kad je sama nosila veš mašinu na treći sprat!”Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-11-21 PROMOTIVNI SKUP SOCIJALISTIČKE NARODNE PARTIJE U TUZIMA Opština kada SNP bude dio većine
Dan - novi portal
So­ci­ja­li­stič­ka na­rod­na par­ti­ja, ko­ja će bi­ti dio no­ve vla­sti u Tu­zi­ma, zna, umi­je i mo­že da obez­bi­je­di da se Ma­le­si­ja eko­nom­ski po­dig­ne i oja­ča ka­ko bi bi­la bo­gat i si­gu­ran dom za sve nje­ne gra­đa­ne, bez ob­zi­ra na vje­ru i na­ci­ju, po­ru­če­no je sa pro­mo­tiv­nog sku­pa iz­bor­ne li­ste „SNP – si­gur­nost za 1.000 maj­ki Ma­le­si­je“. Pred­sjed­nik SNP-a Vla­di­mir Jo­ko­vić is­ta­kao je da je ta par­ti­ja uvi­jek bi­la gra­đan­ska i po­sve­će­na do­bru svih u Cr­noj Go­ri.
– Ubi­je­đen sam da će gra­đa­ni Ma­le­si­je po­dr­ža­ti iz­bor­nu li­stu SNP-a i gla­sa­ti za slo­gu, po­šte­nje i čast ko­je per­so­ni­fi­ku­ju Ko­lja, Želj­ko i Se­mir, ka­ko bismo ostva­ri­li slo­bod­nu Ma­le­si­ju i isto ta­kvu Cr­nu Go­ru – ka­zao je Jo­ko­vić.
On je do­dao da je SNP ga­rant da će Tu­zi ko­nač­no do­bi­ti sta­tus pu­no­prav­ne op­šti­ne.
- Bu­di­te si­gur­ni da će­mo, ka­da bu­de­mo dio no­ve vla­sti u Tu­zi­ma i Cr­noj Go­ri, da­ti pu­no­prav­nu op­šti­nu Tu­zi­ma, ka­ko bi gra­đa­ni Ma­le­si­je sa­mi od­lu­či­va­li o svo­joj sud­bi­ni i pri­o­ri­te­ti­ma, a ne da im to na­me­će ne­ko dru­gi sa stra­ne – is­ta­kao je Jo­ko­vić.
No­si­lac iz­bor­ne li­ste „SNP – si­gur­nost za 1.000 maj­ki Ma­le­si­je“ Ko­lja Ljulj­đu­raj ka­zao je da je sa­da­šnje, po mno­go če­mu tu­mor­no sta­nje u Tu­zi­ma, do­kaz ne­bri­ge sa­da­šnje vla­sti za Ma­le­si­ju.
– SNP je od svog osni­va­nja do da­nas ra­dio i ra­di­će u in­te­re­su svih gra­đa­na, bez ob­zi­ra na nji­ho­vu vje­ru i na­ci­ju. Za­to po­zi­vam gra­đa­ne Ma­le­si­je da 26. no­vem­bra iza­đu na iz­bo­re i gla­sa­ju za iz­bor­nu li­stu SNP-a, jer smo je­di­na par­ti­ja ko­ja ni­ka­da ni­je pre­va­ri­la gra­đa­ne Ma­le­si­je, i ni­ka­da ne­će– sa­op­štio je Ljulj­đu­raj.
Na sku­pu su go­vo­ri­li i pot­pred­sjed­nik SNP-a i pred­sjed­nik SNP-a Pod­go­ri­ca Dra­gan Iva­no­vić, od­bor­nič­ki kan­di­da­ti Želj­ko Mi­lić, Se­mir Fr­ljuč­kić i Va­len­ti­na Ljulj­đu­raj, kao i po­sla­nik Sr­đan Mi­lić i čla­no­vi glav­nog od­bo­ra Ra­di­vo­je Ra­šo­vić i Sne­ža­na Jo­ni­ca.
M.V.


Za do­sto­jan­stven ži­vot u Pet­nji­ci

U OO So­ci­ja­li­stič­ke na­rod­ne par­ti­je Pet­nji­ca su si­gur­ni da po­sli­je 26.no­vem­bra ni­jed­na od­lu­ka o sud­bi­ni gra­đa­na Pet­nji­ce ne­će mo­ći da bu­de do­ni­je­ta bez od­bor­ni­ka te par­ti­je.
– Je­di­ni i is­klju­či­vi cilj na­še par­ti­je je da svim gra­đa­ni­ma obez­bi­je­di­mo nor­ma­lan i do­sto­jan­stven ži­vot. U tom prav­cu, na­ši pri­o­ri­te­ti bi­će sre­đi­va­nje put­ne in­fra­struk­tu­re u se­li­ma i stva­ra­nje uslo­va i mo­guć­no­sti da mla­dost Pet­nji­ce osta­ne u svom mje­stu. Mla­di lju­di ko­ji ži­ve na se­lu, ali i oni u gra­du, ima­ju pro­blem jer se ne mo­gu za­po­sli­ti, a do­sa­da­šnja vlast ni­je ni­šta ura­di­la da se to pro­mi­je­ni. Na­ša dje­ca od­la­ze jer ov­dje ne vi­de per­spek­ti­vu. Mo­ra­mo stvo­ri­ti ele­men­tar­ne uslo­ve za op­sta­nak u na­šoj Pet­nji­ci – po­ru­ču­ju iz SNP-a.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"