Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * DPS preko Tuzi i Ulcinja planira da pokupi albanske glasove * Bojkot se nastavlja * Majka i sin sadili „travu” ispred kuće * Vučićev ministar radi preko Aca sa firmom od 200.000 * Trampova borba protiv islama * Preobražaj
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Bošković, ministar odbrane :
Vojska Crne Gore pokazala je da je na nivou najrazvijenih vojski na svijetu.

Vic Dana :)

Sjedi Mujo u kafani s jaranima i žali se kako nema sreće u životu, al’ zato njegova Fata ima i preko glave, pa ga Haso upita da objasni.
Mujo otpije gutljaj pive pa se požali:
- A vid’ ‘vako ... moja ti Fata pred Novu godinu nađe na putu zlatan prsten, a odma’ drugi dan i lančić! A na samu Novu god’nu našla bundu od krzna!
Haso zaklima glavom i upita:
- Pa dobro, jarane, je’s ti nešto naš’o?
Mujo zavrti glavom:
- Pa o tom ti i pričam, jarane ... ja sam naš’o samo jedne muške gaće u krevetu, a i te su mi bile prevel’ke!

Pitaju Cigu na ulici:
• Šta mislite o zatvorenim bazenima?
A Ciga će:
• Pa, ja mislim da treba da ih otvore, da se narod kupa!

Došao lav u hotel „Lav”, pa pita recepcionera:
- Je l’ ovo hotel „Lav”?
- Jok ti si!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-09-02 U ITALIJI UHAPŠEN DRŽAVLJANIN CRNE GORE
Osumnjičeni uhapšeni u napuštenom objektu u Bariju Podvodio maloljetne Rome
Dan - novi portal
Dr­ža­vlja­nin Cr­ne Go­re uhap­šen je pri­je če­ti­ri da­na u Ita­li­ji zbog sum­nje da je pod­vo­dio ma­lo­ljet­ne Ro­me ko­ji su za no­vac pru­ža­li sek­su­al­ne uslu­ge. Osim Cr­no­gor­ca, či­ji iden­ti­tet ni­je sa­op­šten, uhap­šen je i je­dan Ita­li­jan. Hap­še­nje se do­go­di­lo u Ba­ri­ju u bli­zi­ni sta­di­o­na „Sve­ti Ni­ko­la”. Ta­mo­šnji is­tra­ži­te­lji sum­nja­ju da je ova gru­pa ima­la još čla­no­va ko­ji su iz­bje­gli hap­še­nje.
Ita­li­jan­ski me­di­ji sa­op­šti­li su da su uhap­še­ni mu­škar­ci od 35 i 27 go­di­na iz Cr­ne Go­re i Ita­li­je. Osum­nji­če­ni su li­še­ni slo­bo­de u na­pu­šte­nom objek­tu dok su sa dvo­ji­com Ro­ma ko­ji ima­ju po 15 go­di­na do­go­va­ra­li „po­sao”. Sa nji­ma su bi­li i „kli­jen­ti” ko­ji­ma su Cr­no­go­rac i Ita­li­jan nu­di­li u ime dje­ča­ka sek­su­al­ne uslu­ge za nov­ča­nu na­dok­na­du. To­kom re­dov­nih po­li­cij­skih kon­tro­la, ta­mo­šnji po­li­caj­ci uoči­li su sum­nji­vo po­na­ša­nje dvo­ji­ce osum­nji­če­nih sa „mu­šte­ri­ja­ma” i ma­lo­ljet­nim Ro­mi­ma. Po­sum­nja­li su da se ra­di o ma­lo­ljet­nič­koj pro­sti­tu­ci­ji ko­ja je sve za­stu­plje­ni­ja u Ita­li­ji. Zbog to­ga su od­lu­či­li da iz­vr­še kon­tro­le. Ka­da su pri­šli na­pu­šte­nom objek­tu dvo­ji­ca mu­ška­ra­ca ko­ji su na­vod­no bi­li kli­jen­ti i ko­ji su tre­ba­li da pla­te sek­su­al­ne uslu­ge dje­ča­ci­ma uspje­li su da po­bjeg­nu po­li­caj­ci­ma. Ipak, dr­ža­vlja­nin Cr­ne Go­re i Ita­li­jan osta­li su za­ro­blje­ni, kao i dvo­ji­ca ma­lo­ljet­nih Ro­ma.
Pre­tra­gom te­re­na i na osno­vu ope­ra­tiv­nih sa­zna­nja po­li­caj­ci su u bli­zi­ni mje­sta hap­še­nja pro­na­šli kom­bi ko­ji je bio ob­lo­žen ja­stu­ci­ma, ko­ji je na­vod­no slu­žio osum­nji­če­nim za gnu­sni plan. Dje­ča­ci su od­mah smje­šte­ni u in­sti­tu­ci­ju ko­ja se ba­vi za­šti­tom dje­ce, a osum­nji­če­ni su pri­ve­de­ni u po­li­ci­ju, a ka­sni­je i u sud ko­ji im je od­re­dio pri­tvor.
Ita­li­jan­ski me­di­ji na­vo­de da ta­mo­šnji is­tra­ži­te­lji sum­nja­ju da je ova gru­pa od­go­vor­na i za pod­vo­đe­nje dvi­je dje­voj­či­ce, ta­ko­đe Rom­ki­nje, ko­je su pri­je ne­ko­li­ko mje­se­ci za­te­če­ne dok su pru­ža­le sek­su­al­ne uslu­ge sta­ri­jem mu­škar­cu. Is­tra­gom je utvr­đe­no da su to ra­di­le ta­ko­đe za no­vac, a da su im „po­slo­ve” ugo­va­ra­la dvo­ji­ca mu­ška­ra­ca. Me­đu­tim, upla­še­ne za svo­ju bez­bjed­nost one ni­je­su že­lje­le da ot­kri­ju ime­na tih mu­ška­ra­ca, ali su po­li­ci­ji tvr­di­le da su bi­le pri­mo­ra­ne da to ra­de.
M.V.P.


Tra­že dru­ge osum­nji­če­ne

Ita­li­jan­ska po­li­ci­ja po­kre­nu­la je op­se­žnu is­tra­gu po­vo­dom ma­lo­ljet­nič­ke pro­sti­tu­ci­je. Ovim is­tra­ga­ma ba­vi se i po­li­ci­ja iz Ba­ri­ja, gdje je ot­kri­ven po­sled­nji ovaj slu­čaj, ali i nji­ho­ve ko­le­ge iz ne­ko­li­ko dru­gih gra­do­va. Sum­nja se da po­sto­ji vi­še gru­pa ko­je se ba­ve pod­vo­đe­njem ma­lo­ljet­ni­ka, te da su oni do­bro or­ga­ni­zo­va­ni i pri­kri­ve­ni, a da žr­tve iz stra­ha ne smi­ju da ih pri­ja­ve.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"